Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Társalgó  (Megtekintve 924827 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2009. November 23, 20:10
Válasz #1316

Laszmen

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Hát érdekeseket írtatok, én  lehet nevettek, de fapofával végignézek egy futamot, belül izgulok persze, de ennek külső hatása 0.. .)

2009. November 23, 20:07
Válasz #1315

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Én a Ringen mindíg 20 perces bőgéssel indulok szabadedzésen...
Párom mindíg ki van akadva, h most mit bőgsz!
Ezt váltja ki belőlem, persze örömkönnyek!
Apukám is mindíg azt mondja, h sose felejti el mikor először mentünk ki, hogy bőgtem mikor megláttam Kimit az első kanyarban, még "ezüstnyilban" !
De ezt én sem tudom kontrollálni ugylátszik!Pedíg nem vok egy bőgős típus!Sem túlzottan érzékeny!
Nem tudom miért van ez!

2009. November 23, 20:05
Válasz #1314

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mclaren-Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Lewis Hamilton
Engem senagyon hallgat meg senki.Vannak osztálytársaim akik szeretik az F1-et,de nem értenek hozzá.Szóval csak azt szeretik aki szimpi nekik.Egyedül veletek tudok róla beszélni.

2009. November 23, 19:40
Válasz #1313

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Nekem sajna nincsenek ojan kozeli barataim akik szeretik a Forma1-et...tavalj meg mikor suliba jart a szomszedom egyut lobogtadtuk a Kimis zaszlot hetfonkent a tanarok meg csak rohogtek de mi jol ereztuk magunkat.Sajna o mar nincs suliba.Szoktam en meselni osztajtarsaimnak is a Forma1-rol, Kimirol a futamrol ha akarjak halgatni ha nem...de tudom en hogy ok is szeretik csak nem valjak be mert szeretnek szivatni...de mindig meghalgatnak.De jo lenne egyszer egy forma1 rajongoval elmenni egy versenyre..na az lenne az igazi erzes bisztos patognek oromomben otttan...bar meg ha egyedul is mennek valamejk nyakaba ugornek oromombe mert tudom hogy az is F1 rajongo...dehat mikor fog ez bekovetkezni ::-) ....Remelem egyszer

2009. November 23, 19:32
Válasz #1312

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hat ez igy nem reg meg ugy gondoltam utalom a Forma1-et mig nem egy nap beleneztem es asztan nem tudtam abbahagyni.Eszt az erzest csak egy Forma1 rajongo ertheti..hogy mert vagyunk szomoruak Kimi tavozasa miatt vagy egyeb dolgok miatt ami a Forma1-ben tortenik.Ez az eletunk reszeve valt mar hogy marciustol oktoberig majdnem minden vasarnap a Tv-elott nezuk a futamokat es szurkolunk a kedvencunknek.Es az egy olyan 2 ora amiben egyszere erzed a ,boldogsagok,szomorusagot es izgulod halalra magad.Mindha te magad is a kocsiban ulnel.Nelkule mar el se tudnad kebzelni a vasarnapjaidat.Igen inkabb vagyok Forma1 fuggo mindsem alkohol, cigi vagy netan drog fuggo.Ez az a valami ami jelenleg tennleg feldob.

Hát igen nekem a Forma1 egy biztos pont az életemben.Nekem olyan öröm az mikor látom,hogy Lewis boldog.Mikor volt a szülinapom pont Lewis győződött és jobban örültem neki mint bármi másnak.Szerintem csak egy ember tudta,hogy igazán mit is jelent nekem a Forma1.A volt osztályfőnököm.Nekem volt olyan ,hogy egy szombati napon mikor mindeki suliba volt én azért nem mentem,hogy megnézhessem az év első időmérőjét.És az osztályfőnököm pontosan tudta hol vagyok és nem szólt érte.

2009. November 23, 19:24
Válasz #1311

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hat ez igy nem reg meg ugy gondoltam utalom a Forma1-et mig nem egy nap beleneztem es asztan nem tudtam abbahagyni.Eszt az erzest csak egy Forma1 rajongo ertheti..hogy mert vagyunk szomoruak Kimi tavozasa miatt vagy egyeb dolgok miatt ami a Forma1-ben tortenik.Ez az eletunk reszeve valt mar hogy marciustol oktoberig majdnem minden vasarnap a Tv-elott nezuk a futamokat es szurkolunk a kedvencunknek.Es az egy olyan 2 ora amiben egyszere erzed a ,boldogsagok,szomorusagot es izgulod halalra magad.Mindha te magad is a kocsiban ulnel.Nelkule mar el se tudnad kebzelni a vasarnapjaidat.Igen inkabb vagyok Forma1 fuggo mindsem alkohol, cigi vagy netan drog fuggo.Ez az a valami ami jelenleg tennleg feldob.

2009. November 23, 19:18
Válasz #1310

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hadd rájuk!
Egy darabig engem is zavartak ezek!De már rég nem!
Mindenki foglalkozna inkább saját magával.... szoktam mondani!  :)

Szerintem is jobb ha rájuk hagyom.
Én imádom az F1,aki nem szereti így járt.
 :)

2009. November 23, 19:11
Válasz #1309

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Amikor elkezdik nekem,hogy minek háborgok olyan hülyeségeken,hogy Kimi kiszáll meg ilyenek.Kezdjük ott,hogy ezek nem hülyeségek lehet hogy másoknak az de nekem nem.Nem bírják felfogni,hogy nekem az életem a Forma1.

Hadd rájuk!
Egy darabig engem is zavartak ezek!De már rég nem!
Mindenki foglalkozna inkább saját magával.... szoktam mondani!  :)

2009. November 23, 19:07
Válasz #1308

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Ez az majd elfelejted meg majd kinövőd elég gyakori a felnőttek részéről, érdekes anyukám 12 13 éve hajtogatja ezt h majd kinővőd a focit majd kinővőd a f-1 et!
Nem gyanus neki h már nem valószínű!  :D
De had mondja, engem n em zavar annyira! :)

Amikor elkezdik nekem,hogy minek háborgok olyan hülyeségeken,hogy Kimi kiszáll meg ilyenek.Kezdjük ott,hogy ezek nem hülyeségek lehet hogy másoknak az de nekem nem.Nem bírják felfogni,hogy nekem az életem a Forma1.

2009. November 23, 18:58
Válasz #1307

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése

Márti én is megértelek,mert kedvelem Kimi és nagyon szerettem volna ha a Mclaren pilótája lesz.Bár nekem Lewis a kedvencem még is örültem volna neki.
Teljesen én se tudom azt átérezni amit te  érzel,de sejtem milyen rossz lehet neked.
Nekem az is nagy rossz volt,hogy a Merci otthagyta a Mclarent.Tudom ez nem olyan nagy dolog,de tudod én nagyon szeretem a Mclarent.
Mikor kicsi voltam nem,gondoltam,hogy ennyire fogom imádni az F1-et.De most nem tudnám elképzelni az életemet a Forma1 nélkül.
Amikor 2007-ben Lewis nem lett VB,akkor elsírtam magam és mindenki azt mondta,hogy hisztizek és nem kéne ezt csinálnom.Meg,az infó tanárom a fejemhez vágta,hogy majd elfelejtem a Forma1-et,mert egy múló dolog.Annyira rosszul esett mert és tiszta szívemből imádom az F1-et.
Nem nagyon érti ezt senki.Addig nem is fogják érteni az emberek amíg ők nem élik át az amit mi átélünk egy-egy futam alatt.

Ez az majd elfelejted meg majd kinövőd elég gyakori a felnőttek részéről, érdekes anyukám 12 13 éve hajtogatja ezt h majd kinővőd a focit majd kinővőd a f-1 et!
Nem gyanus neki h már nem valószínű!  :D
De had mondja, engem n em zavar annyira! :)

2009. November 23, 17:58
Válasz #1306

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Köszi Adam az infót, képzeljétek megkaptam 19-én a novemberit, szóval az októberi az elveszett, végül is mindegy annak, nem nagyon izgat! Kíváncsi vagyok mikor kapjuk meg a decemberit.

Amúgy azért tűntem el ilyen soká, mert ki voltam, szerdán nagyon magam alatt voltam, és még nem tudtam hogy Button hivatalos, de tudtam hogy nem kell nekik Kimi, szóval tudtam ennyi, és még a danubius, hát megsírattam reggel, meg este őket egyben kimit is, és akkor még nem tudtam, hogy van még remény a mercedes gp, és az hogy balázsék és a danubius stábja nem tűnnek el örökre, és még a zenék is jobbak lettek. még csütörtök is rossz volt hú megemészteni, még pityeregtem hát ez ilyen nap volt, így dolgozom fel a rossz híreket, hát aztán mondta öcsém hogy Kimi felhívta nick Fryt és akkor kicsit megnyugodtam, de azért még fájt, és nagyon félek a holnaptól, mert reménykedek de ha megint pofára esek, és akkor már nem lesz remény, és hagyjuk ezt az egy év szabadságot mert ez baromság.
Hát talán majd az idő csillapítja a fájdalmamat, de ez nehezen fog menni, mert nem tudom elfogadni hogyan megy el. Remélem holnap ha kiderül akkor örülni fogok, akkor aztán nem lesznek vegyes érzelmeim mert Kimi a lehető legjobb csapathoz kerül, jobb csapatot nem kívánhatnák neki. Persze tudom túl érzékeny vagyok és ennél vannak nagyobb problémák, bajok, de én imádtam ezt a sportot, minden évben alig vártam a ringet és hogy végre kimehessek, beöltözhessek, drukkolhassak, láthassam a kedvencem, szerencsére van egy ember aki ezt megérti miért is fáj ez nekem annyira, sajnos sokan szerintem hülyének tartanak, hát igen nem tudják ezt a dolgot, és én ezt sajnálom, mert az életbe kell valamiért/valakiért ennyire rajongani, ez spanolja fel az embert, az életet még színesebbé teszi.   

Márti én is megértelek,mert kedvelem Kimi és nagyon szerettem volna ha a Mclaren pilótája lesz.Bár nekem Lewis a kedvencem még is örültem volna neki.
Teljesen én se tudom azt átérezni amit te  érzel,de sejtem milyen rossz lehet neked.
Nekem az is nagy rossz volt,hogy a Merci otthagyta a Mclarent.Tudom ez nem olyan nagy dolog,de tudod én nagyon szeretem a Mclarent.
Mikor kicsi voltam nem,gondoltam,hogy ennyire fogom imádni az F1-et.De most nem tudnám elképzelni az életemet a Forma1 nélkül.
Amikor 2007-ben Lewis nem lett VB,akkor elsírtam magam és mindenki azt mondta,hogy hisztizek és nem kéne ezt csinálnom.Meg,az infó tanárom a fejemhez vágta,hogy majd elfelejtem a Forma1-et,mert egy múló dolog.Annyira rosszul esett mert és tiszta szívemből imádom az F1-et.
Nem nagyon érti ezt senki.Addig nem is fogják érteni az emberek amíg ők nem élik át az amit mi átélünk egy-egy futam alatt.

2009. November 22, 21:43
Válasz #1305

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Köszi Adam az infót, képzeljétek megkaptam 19-én a novemberit, szóval az októberi az elveszett, végül is mindegy annak, nem nagyon izgat! Kíváncsi vagyok mikor kapjuk meg a decemberit.

Amúgy azért tűntem el ilyen soká, mert ki voltam, szerdán nagyon magam alatt voltam, és még nem tudtam hogy Button hivatalos, de tudtam hogy nem kell nekik Kimi, szóval tudtam ennyi, és még a danubius, hát megsírattam reggel, meg este őket egyben kimit is, és akkor még nem tudtam, hogy van még remény a mercedes gp, és az hogy balázsék és a danubius stábja nem tűnnek el örökre, és még a zenék is jobbak lettek. még csütörtök is rossz volt hú megemészteni, még pityeregtem hát ez ilyen nap volt, így dolgozom fel a rossz híreket, hát aztán mondta öcsém hogy Kimi felhívta nick Fryt és akkor kicsit megnyugodtam, de azért még fájt, és nagyon félek a holnaptól, mert reménykedek de ha megint pofára esek, és akkor már nem lesz remény, és hagyjuk ezt az egy év szabadságot mert ez baromság.
Hát talán majd az idő csillapítja a fájdalmamat, de ez nehezen fog menni, mert nem tudom elfogadni hogyan megy el. Remélem holnap ha kiderül akkor örülni fogok, akkor aztán nem lesznek vegyes érzelmeim mert Kimi a lehető legjobb csapathoz kerül, jobb csapatot nem kívánhatnák neki. Persze tudom túl érzékeny vagyok és ennél vannak nagyobb problémák, bajok, de én imádtam ezt a sportot, minden évben alig vártam a ringet és hogy végre kimehessek, beöltözhessek, drukkolhassak, láthassam a kedvencem, szerencsére van egy ember aki ezt megérti miért is fáj ez nekem annyira, sajnos sokan szerintem hülyének tartanak, hát igen nem tudják ezt a dolgot, és én ezt sajnálom, mert az életbe kell valamiért/valakiért ennyire rajongani, ez spanolja fel az embert, az életet még színesebbé teszi.   
En megertelek en is igy ereztem.Mikor olvastam a hireket hat oszeestem es szinte azzonal konyeztem.Nagyon elszomoritot a hir es latszot is rajtam.Persze elsirtam magam barataimnak am ok nem nagy Forma1 rajongok szoval nem ertetek meg annyira mind egy Forma1 foleg Kimis rajongo tenne.Anyukam is ket nagy tabla csokival probalt vigasztalni de nem nagyon sikerult neki...Meg most sem tudom felgfogni hogy ez tortenik...percrol percre nezem hogy van e uj hir es nagyon turelmetlen vagyok de felek is egy kicsit...Csak par eve nezem a forma1-et de nagyon a szivemhez not es ez egy olyan rajongas erte amit nem sokan ertik meg.Szoval ajanlom Kiminek maradjon Forma1-be, bar ez nem csak rajta mulik...

2009. November 22, 21:24
Válasz #1304

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. November 19, 22:59
Válasz #1303

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
F1 Racing olvasók!

Megkérdeztem, hogy mi a helyzet az F1 Racinggel, állítólag mától már lehet kapni az újságot. :)

2009. November 18, 19:54
Válasz #1302

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hát igen, pedig jól elterveztük!
Én ennek ellenére ki megyek sztem!

Hát lehet,hogy én is kinézek.Lewist azért nem hagyom cserbe! :)

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek