Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Társalgó  (Megtekintve 925592 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2007. December 31, 21:34
Válasz #71

Marti

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Sziasztok! Nagyon boldog és sikerekben gazdag évet kívánok minden kedves fórumozonak!
 :6:

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2007. December 30, 19:20
Válasz #70

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Üdvözlünk a fórumon! Majd gyere sokszor!  :wave: :)

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2007. December 29, 23:38
Válasz #69

LadyJ

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
    • LadyJ weblapja
Szia minden Forma1 Rajongónak!
Most találtam rá erre a fórumra, és fanatikus forma1 rajongóként csatlakoznék is Hozzátok.Már nem sok van hátra ebből az évből ezért kívánok mindenkinek nagyon boldog Új évet, és izgalmas futamokat 2008-ra.
Barátok nélkül vadon a Föld!

2007. December 29, 21:20
Válasz #68

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Forma1-ben Gazdag Új évet kívánok mindenkinek! :)

2007. December 21, 21:19
Válasz #67

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Sziasztok! Mikor hallottam a rádióban, hogy Hamiket lekapcsolták a zsaruk gyorshajtásért, mondtam magamban, hát igen, Isten nem ver bottal! Nevettem magamban egyet! Jaj és még azt is hallottam, hogy Alonso, nagymamája unszolására váltott csapatot! Mert noszogatta unokáját, hogy ez a csapat tönkre tesz, és nem bírta nézni, hogy a kis unokáját bántják! Jó fej lehet a nagyi! :) Szerintem minden nagyi ezt tenné! Mikor Kimi nagyija beöltözött Ferraris szerkóba, és a boxban figyelete az eseményeket, és szurkolt az unokájának! Bírom az ilyen nagyikat!  O0 :D

Én is mindenkinek nagyon boldog karácsonyt és nagyon boldog új évet kívánok! Reméljük, hogy a 2008-as év is ilyen eredményeket hoz a sportvilágban!   :king: :6:

2007. December 20, 14:56
Válasz #66

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Én is csatlakozom. Kellemes ünnepeket mindenkinek!!! :victory: :wave:

2007. December 20, 14:04
Válasz #65

tapaty

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • f?szakács
    • Profil megtekintése
Mindenkinek békés, boldog karácsonyt és eredményekben gazdag(abb) új évet, meg minden egyéb szépet és jót kívánok.
Hungarian Rubens Barrichello Fansite
http://www.barrichello.eu

2007. December 14, 22:10
Válasz #64

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Megörülök, hogy ez az inis szolgáltatás ennyire rossz.  :mad1: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

2007. December 09, 12:57
Válasz #63

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Megnéztem ezt a gálás vidit, és Alonson semmi nem látszodott, vigyorgot aztán ennyi, viszont Hamikén meglepődtem, nem ezt a reakciót vártam tőle! Nagyon látszodott rajta, hogy csalódott, hogy nem ő nyerte! Alon és Kimin látszik, hogy tisztelik egymást, elég jól elvoltak, viszont Hamike mások társaságát kereste!
Kimi hogy nézegette a trófeáját, eléggé belemerült, aztán Todt valamit oda szólt neki, és így kizökkentette a kis világából! :D
Nagyon állat, hogy Kimi tiszteletére jégből kifaragták neki a Ferrarit!  :king:

2007. December 08, 22:45
Válasz #62

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Ma veszi át Kimi a megérdemelt világbajnoki trófeát!!!  :king: Most már kezdem felfogni, hogy kimi világbajnok!!! Mennyi éven át vártunk erre a pillanatra!! Alonso fejére majd kiváncsi leszek! Gondterhelt lesz? vagy belesz*ros? Hamike meg vigyorog mint a tejbetök!!  :D

Igen, itt is megmutatkozik hogy ki az "igazi" versenyző: míg Alonso pofákat vág és nem tud veszíteni, addig Hamilton beletörődik és tud veszíteni.

Ennyi :D

2007. December 08, 16:06
Válasz #61

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu

2007. December 07, 20:48
Válasz #60

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Ma veszi át Kimi a megérdemelt világbajnoki trófeát!!!  :king: Most már kezdem felfogni, hogy kimi világbajnok!!! Mennyi éven át vártunk erre a pillanatra!! Alonso fejére majd kiváncsi leszek! Gondterhelt lesz? vagy beleszaros? Hamike meg vigyorog mint a tejbetök!!  :D

2007. December 06, 19:47
Válasz #59

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
A Fia gala vasárnap (dec.09) lesz 23:30-kor az eurosporton! Már alig várom!! :mml: :zizi:

2007. November 30, 14:11
Válasz #58

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Ez engem is érdekel, de sajna nem tudom. Remélem valami közvetíteni fogja, ha jól emlékszem tavaly az Eurosport közvetítette. De ha nem akkor sincsen baj, ott a youtube. :)

2007. November 29, 20:51
Válasz #57

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Sziasztok! nem tudjátok, hogy mikor lesz a Fia gála? Szerintem már nem sokára, lehet, hogy jövő héten! Kitartást mindenkinek már csak  107 nap van hátra az első futamig! O0

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek