Ahhoz képest, hogy mára mondták a karbantartást az 1-es szerverre, már tegnap leállt az oldal 23.30kor, de remélem akkor vége is...
Tényleg Cole, nem akarok kíváncsiskodni, de azért még is megkérdezem, hogy mire jutottál a Live-osokkal? Mert látom még kint van a bannerjük.. 
Elég hosszú szöveget írtam, és én meg bezártam a fület, és így elveszett...

A lényeg, hogy nem baj, hogy mekérdezted, de sajnos az állapot továbbra is az, hogy várom a jelenkezésüket... Elég soakt várom mindig az e-mailekre, de a lényeg, hogy nekik gond, hogy lent vannak és az is a baj, hogy nem az eredeti bannert tettük ki, de mondtam nekik, hogy feljebb rakom őket, hogy és ott minenki látni fogja, amikor bejön nekik a fórum, de azt a választ kaptam, hogy átalakítás van az oldon majd kiraknak, és utána megint csak vártam, vártam, de semmi, ezért küldtem egy emailt, na itt már megint hosszú időt kellett várni, de akkor már rögtön küldtek emailt, amikor beírtam egy kommentet az egyik hírjük alá. és most ugyan ott tartunk, hogy majd ők írnak, hogy kifognak rakni, ha befejezték az átlakaításokat..
Nem tudom, de úgy érzem, (lehet, hogy rosszul)hogy leakarnak már rázni.