Pont tegnap mondta főnököm, hogy én is ingázok ám!Először nem értettem, utána leesett, hogy arra gondol, hogy Vettelnek drukkolok idén!Hát nem tudom, évekig drukkoltam Hakkinennek, majd utána 8-9 évig Kiminek, de már egyikük sem tagja a mezőnynek, hát kerestem olyat aki a legszimpatikusabb!Arról nem beszélve, hogy tavaly nagyon rossz volt a ferka, és már akkor is szorítottam Vettelért, nagyon örültem volna, ha VB lett volna!Persze Kimi így is úgyis örök kedvenc, sőt inkább úgy mondom a két Finn!

ők foglalnak el a szívemben nagyobb helyet, Vettelnek csak szimplán drukkolok, érte nem vívnék akkora vitákat, mint anno a kedvenceimért!

Nem tudom, ő olyan kis pót (jó ez gonosz volt), de nem tudom máshogy mondani! Csípem a srácot, örülök ha nyer, de nem esek pánikba akkor sem ha kiesik! Nagyon jó versenyzőnek tartom, aki nem csak versenyképes autóból hozta már ki a maximumot, sőt... ! De hazudnék ha azt mondanám, ugyan olyan számomra mint Kimi!Megkísérlem idén tőle azt a fránya autógrammot, de biztos nem lesz könnyes a szemem, mint az elmúlt 3 évben, a díjátadón

Mindezek ellenére, nem érzem magam divatdrukkernek! Ha Vettel idén sem lesz bajnok...akkor nem lesz!