Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Kimi Räikkönen  (Megtekintve 367121 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2011. Január 11, 12:45
Válasz #1045

Cole

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Kimi Räikkönen a ralis karrierjét az utolsó pillanatban erősítette meg

Kimi Räikkönen a Citroen csapatban folytatja a ralis karrierjét 2011-ben. Räikkönen bejelentkezett az évadnyitó Svéd Ralira, ami Február 10-13. között kerül megrendezésre.

A Svéd Ralira való regisztráció ma ért véget – az utolsó pillanatokban került fel a neve a listára.

„Meg van már a regisztráció, Räikkönen 3 perc alatt elintézett mindent. A Citroen WRC DS3 versenyautóval fog rajthoz állni.” – mondta a Hakan Toner.

2011. Január 10, 19:21
Válasz #1044

Sungirl

• Kimi fanatic
  • *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
  • Eccleston ükje
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Fernando Alonso, Sebastian Vettel
Először is Kiminek és családjának őszinte részvétem. 24-én tudtam meg hát, ez borzasztó, hihetetlen hogy így távozott el, még olyan fiatal volt, apukám is ebben az évben lesz 56 éves, hát basszus, ez nem kor. Nagyon sajnálom, nagyon de nagyon nem fair az élet.

Domika nyilatkozatához hogy miért is ment el Kimi, hát annyit nem csalódtam benne, ez az ember ugyan olyan hazug gerinctelen féreg maradt amilyen volt, utálom mint a szart. És nem tudom megérteni, elfogadni, miért van még mindig csapatfőnöki pozícióban, mikor már 2008 óta látom mit művel, hogyan cseszi szét a csapatot, a pilótáktól hogyan veszi el a vb címet.
Az ebben nekem a megemészthetetlen, amitől hullik a hajam, hogy nem fogadták el Kimit. Nem tudták őt olyannak elfogadni amilyen. Egyszerűen nem értem mi volt nekik olyan rohadt nehéz hogy ne tudják őt elfogadni. Nem értem és nem! Nem értem miért kellett őt állandóan szapulni, nem elismerni amit letett az asztalra mert ő nem jó pofizik, és nyal? akkor csak ezért, és hagyjuk mert nem beszél, ezt valami gyökér kitalálta aztán ezt a szöveget nyomják, akkor a mérnökei hazudnak, az összes aki volt neki, mert ő tőlük csak szépet és jót, főleg azt hogy jól együtt tudtak működni. Akkor most ki hazudik?? Annyit elárulok hogy Domesz egy kétszínű senkiházi, talpnyaló ember, aki úgy büfög ahogy a nagyúr ugat! Mindenki azt hisz amit akar, én tudom hogy Kimi milyen ember, pedig nem ismerem személyesen, és én kitartok mellette, mivel elfogadtam hogy ő ilyen. Ja és még annyit hogy Domesz szerint Kimi az f1-nek nem a megszállottja volt, erről csak annyit, hogy az volt, csak ahogy teltek az évek, szépen lassan mocskossá vált ez az egész f1-es világ, és lassacskán neki is elment a kedve tőle, mert nem hülye gyerek ahogyan ezt sokan mondják róla, ő is látta mi folyik, és hiába tesz meg mindent leszarják, mert nem jó pofizik és nem nyal, ja meg nem beszél, ami nekem a mai napig vicces, de a lényeg nekem ő marad a legjobb mindörökké!!

Teljesen egyetértek!!!
: 2011. január 10. - 19:17:40
És éppen ma hallottam két nagyeszűtől, akiknek természetesen nincs jobb dolguk mint Kimit szekálni, hogy ,,Kimi nem tud örülni a sikernek" Na ehez rögtön hozzátenném, hogy ha nem olvasnák a Kimis interjúkat, akkor ne is mondjanak véleményt. Mert ha nem tudnák, Kimi nagyon is örül neki, csak nem keni más képébe, és nem kezd el ott ugrándozni, meg visítani mint egy kisgyerek... szóval nem olyan beképzelt és önző, csak tud viselkedni, de ezt nem sok ember érti meg... Mert ha meg már kicsit jobban mosolyogna, akkor meg jönnének ,,de menő már" szövegel...

2011. Január 06, 16:52
Válasz #1043

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Én azért nem is véleményeztem Domeszt, mert egy köpönyegforgató senki...
Jobbat nem is vártam tőle! Nem hazudtolta meg magát...
A Ferrarinak amúgy is ez a kenyere, lehúzni ex pilótákat...

2011. Január 06, 11:30
Válasz #1042

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Először is Kiminek és családjának őszinte részvétem. 24-én tudtam meg hát, ez borzasztó, hihetetlen hogy így távozott el, még olyan fiatal volt, apukám is ebben az évben lesz 56 éves, hát basszus, ez nem kor. Nagyon sajnálom, nagyon de nagyon nem fair az élet.

Domika nyilatkozatához hogy miért is ment el Kimi, hát annyit nem csalódtam benne, ez az ember ugyan olyan hazug gerinctelen féreg maradt amilyen volt, utálom mint a szart. És nem tudom megérteni, elfogadni, miért van még mindig csapatfőnöki pozícióban, mikor már 2008 óta látom mit művel, hogyan cseszi szét a csapatot, a pilótáktól hogyan veszi el a vb címet.
Az ebben nekem a megemészthetetlen, amitől hullik a hajam, hogy nem fogadták el Kimit. Nem tudták őt olyannak elfogadni amilyen. Egyszerűen nem értem mi volt nekik olyan rohadt nehéz hogy ne tudják őt elfogadni. Nem értem és nem! Nem értem miért kellett őt állandóan szapulni, nem elismerni amit letett az asztalra mert ő nem jó pofizik, és nyal? akkor csak ezért, és hagyjuk mert nem beszél, ezt valami gyökér kitalálta aztán ezt a szöveget nyomják, akkor a mérnökei hazudnak, az összes aki volt neki, mert ő tőlük csak szépet és jót, főleg azt hogy jól együtt tudtak működni. Akkor most ki hazudik?? Annyit elárulok hogy Domesz egy kétszínű senkiházi, talpnyaló ember, aki úgy büfög ahogy a nagyúr ugat! Mindenki azt hisz amit akar, én tudom hogy Kimi milyen ember, pedig nem ismerem személyesen, és én kitartok mellette, mivel elfogadtam hogy ő ilyen. Ja és még annyit hogy Domesz szerint Kimi az f1-nek nem a megszállottja volt, erről csak annyit, hogy az volt, csak ahogy teltek az évek, szépen lassan mocskossá vált ez az egész f1-es világ, és lassacskán neki is elment a kedve tőle, mert nem hülye gyerek ahogyan ezt sokan mondják róla, ő is látta mi folyik, és hiába tesz meg mindent leszarják, mert nem jó pofizik és nem nyal, ja meg nem beszél, ami nekem a mai napig vicces, de a lényeg nekem ő marad a legjobb mindörökké!!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. December 30, 18:15
Válasz #1041

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Idézet
Elhunyt Kimi Räikkönen édesapja

Csak most olvasom.  :'( Nyugodjék Békében! Nagyon sajnálom.  :no_1:

„Matti volt Kimi legnagyobb támogatója a kezdetektől fogva. Matti nélkül Kimi sehol sem lenne, hiszen nincs sok olyan apa, aki ennyit tett volna fia karrierjéért” – mondta a finn versenyző.

2010. December 28, 19:19
Válasz #1040

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése

2010. December 28, 16:07
Válasz #1039

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Nem értem, hogy Domika miért foglalkozik ennyit mindig Kimivel. :)

2010. December 28, 15:11
Válasz #1038

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari
  • Kedvenc pilótád: Karun Chandhok
 :cc-rip:
: december 27, 2010, 03:11:11 pm
Domenicali: Räikkönen nem volt hajlandó változtatni, ezért mennie kellett

A Scuderia Ferrari csapatfőnöke, Stefano Domenicali őszintén beszélt Kimi Räikkönen menesztéséről.

Az olasz érdekes dolgokat árult el a finn világbajnokról.

Kimi Räikkönen 2007 és 2009 között állt a Ferrari alkalmazásában. A finn „Jégember” rögtön az első ferraris évében felért a csúcsra, bajnoki címet ünnepelhetett a Formula-1-ben, ami mindig is az álma volt.

2008-ban formán kívül versenyzett, míg 2009-ben az autója, az F60-as a Ferrari történetének egyik leggyengébb gépe volt, amivel esélye sem volt, hogy harcban legyen a címért. Az olasz istálló a szezonban fontos döntést hozott, és felbontotta Kimi 2010 év végéig szóló szerződését.

Räikkönen helyére a kétszeres spanyol világbajnok, Fernando Alonso érkezett a Renault istállótól.

Stefano Domenicali

Én voltam az, aki a 2009-es szezonban tájékoztatta az embereket arról, hogy Räikkönen nem marad velünk, annak ellenére, hogy van szerződése. Ez volt a feladatom, nem tehettem mást…

Emberileg szólva sajnálom, mindig kiváló kapcsolatban voltam vele. És Kimi nem vette rosszul, Isten ments. Azt akarta, hogy újra Ferrariba ülhessen. A szakmai kapcsolatunk példaértékű volt.

Mondtam neki, hogy változtatnunk kell, mert szükségünk van egy olyan pilótára, aki különböző tulajdonságokkal rendelkezik. Nem a volán mögött: a kapcsolata a csapattal, a mérnökökkel. Ó, tudom, hogy sokan nem hisznek nekem, de a probléma az volt, hogy nem tudott megfelelően együttműködni a technikusokkal. Az ok? Kimi keveset beszél. Segítség. Ez az ő értéke. De ez is egy hiba…

Van egy dolog, amit nem mindenki ért meg. Räikkönen kedves ember egy nagyon sajátos megközelítéssel az élet felé. Nem ítéltem el, mindig mulatságosnak tartottam. De ez történt, nem volt hajlandó változtatni, ami szintén helyes az ő szempontjából…

Még mindig jó a viszonyunk. És igaz, hogy beszélünk telefonon és mesél az eddig szerzett ralis élményeiről és tapasztalatairól. Talán a Fordhoz fog menni, vagy talán nem, fogalmam sincs. Ám van egy fickó, akinek nem a Forma 1 a rögeszméje és azt mondanám, hogy eltér minden egyes versenyzőtől….

Nem hiszem, hogy vissza fog térni a Grand Prix versenyekre. A Renault megerősítette, hogy jövőre is Petrov lesz az egyik versenyzőjük. Sokkal jobban ragaszkodnak hozzá, mint Kimihez. Tudom, hogy ő miként válaszolt: ’Engem nem érdekel.’ És nézd meg, hogy mit csinált az autójával. Elérte a célját a Forma 1-ben, azt kapta, amit megálmodott – világbajnok lett a Ferrarinál. A legnagyobb, ez az én véleményem.
?Minden tiszteletem Chandhok-é, egy kedves srác. Látok annyit benne, ami elég egy világbajnoki címhez? Nos, ezt majd az idő eldönti. Ennek a történetnek még jó vége is lehet, de egyelőre nem tud autóhoz jutni.?
Eddie Jordan

2010. December 24, 22:06
Válasz #1037

Sungirl

• Kimi fanatic
  • *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
  • Eccleston ükje
    • Profil megtekintése
őszinte részvétem :(
Eszembe jutottak ajándékosztáskor és elsírtam magam :'( Szegény Kimi :(

2010. December 24, 21:51
Válasz #1036

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Nyugodjon Békében!
 :cc-rip:

2010. December 24, 18:17
Válasz #1035

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése

2010. December 23, 19:33
Válasz #1034

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Elhunyt Kimi Räikkönen édesapja

A 2007-es Formula–1-es világbajnok, Kimi Räikkönen édesapja, Matti 56 éves korában, szerdán tragikus hirtelenséggel elhunyt.
Mivel a családot összetörte a gyász, a szomorú hírt a finn versenyző menedzsere, Riku Kuvaja közölte a finn Ilta-Sanomattal, aki elmondta, hogy reméli, a média tiszteletben fogja tartani a hozzátartozók fájdalmát: „Egy ilyen dolog, különösen karácsony körül, rendkívül nehéz, különösen a hozzátartozóknak.”

Uh hát ez nagyon szomorú...  :-\
Nyugodjon békében..

2010. November 15, 19:44
Válasz #1033

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Kimi 8.-ik lett a Walesi Rallyn, 5 ponttal a zsebében!
Összetteben a 10 helyen zárta a bajnokságot.... :) Szép eredmény! :) Jövőre resszkess Loeb!  ;)
« Utoljára szerkesztve: 2010. November 15, 20:06 írta Tina »

2010. November 14, 17:05
Válasz #1032

Sungirl

• Kimi fanatic
  • *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
  • Eccleston ükje
    • Profil megtekintése
Sajnos, csak akkor emlegetik ha pl. Spa-ban van futam. De még 10 év alatt visszajöhet. :) Szerencsére. Ma vb lesz ott is, aztán kitudja mi lesz

2010. November 14, 16:53
Válasz #1031

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Először néztem F1 vb-t Kimi nélkül. Nagyon rossz volt így, annyira szoktalan még 1 év után is hogy nem mutatják meg nem nagyon említik.

Nem is fogják már emlegetni. El vannak foglalva az új generációval.  :)

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek