Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Kimi Räikkönen  (Megtekintve 367170 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. November 14, 16:51
Válasz #1030

Sungirl

• Kimi fanatic
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
  • Eccleston ükje
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Fernando Alonso, Sebastian Vettel
Először néztem F1 vb-t Kimi nélkül. Nagyon rossz volt így, annyira szoktalan még 1 év után is hogy nem mutatják meg nem nagyon említik.

2010. November 08, 19:04
Válasz #1029

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Fura ez a vidi, de jóértelembe. Ezt úgy értem, hogy még nem láttsm Kimit ilyen felszabadultan, ennyi mindent csináni egy szezonban. nem véletlen hogy Kimi nem tér vissza az f1-be mert ilyenekt nem csinálhatott volna. megértem a srácot, csak hát sajnos nem jön ide a rali, ez a legnagyobb bajom, hiányzik a rajongás, drukkolás, meg ami vele jár az a feeling.
Robertsonokról meg ne is beszéljünk, ez az egész Renaultos dolog undorító húzás volt, értem én hülyíteni kell a  népet  a pénzforrás nevét még életben tartani, ezt megértem, csak ezeket az undorító megoldásokat nem veszi be a gyomrom, de az meg kit érdekel.
DE ebből a vidiből látszik, Kimsterem élvezi az életet, és ez a lényeg!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. November 06, 10:58
Válasz #1028

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=ZGztkHQQlMk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=ZGztkHQQlMk</a>

Hát ez a vízi akrámizés nagyon nem jött össze :D
Nagyon látszik ebből a videóból, hogy mennyire megváltozott! :)

2010. Október 31, 17:20
Válasz #1027

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Az lett volna csak a meglepetés, ha érdekelné :)

2010. Október 29, 14:19
Válasz #1026

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Kimi Räikkönen menedzsere, Steve Robertson megerősítette, miszerint Kimstert nem érdekli az F1, és nem tér vissza 2011-ben.

Hónapok óta téma a Forma-1 híradásaiban a Renault jövő évi pilótapárosa. Miközben Kubica élő szerződéssel rendelkezik 2011-re, addig a második hely kiléte korántsem lefutott ügy. A francia alakulattal hírbe hozták a tavaly rali-szabadságra vonult Räikkönent, akiről egyre több pletyka jelent meg, miszerint menedzsere felvette Boullier-vel a kapcsolatot egy esetleges F1-es szerződéssel kapcsolatban. A 2007-es világbajnok megrágalmazta a francia alakulatot, hogy az ő nevével próbálnak több szponzort csalogatni a csapatukhoz, és cáfolta, hogy felkeresték volna a Renault egy esetleges F1-es üléssel kapcsolatban.

A nyilatkozat ellenére olyan hírek is napvilágra láttak, miszerint a Renault állítólag 3 éves szerződést kínált a finnek, évi 13 millió eurós fizetéssel. A szerződés ráadásul egy olyan pontot is tartalmazna, miszerint a sajtórendezvényeket rühellő finnek nem kell részt vennie a Renault által rendezett protokoll eseményeken.

Räikkönen tavaly év végén a Ferraritól a WRC-be igazolt, miközben több csapat (Toyota, Mercedes) ajánlatára is nemet mondotté. Kimi idén eddig felemás teljesítményt nyújt a rallyban, gyorsasága mellett szinte nem volt olyan verseny, ahol ne törte volna össze autóját.

„Már nem keresünk lehetőségeket a Formula-1-ben. Úgy tűnik, hogy jelen pillanatban Kimi (Räikkönen) elsősorban a ralira koncentrál. Pedig több csapattal is tárgyaltunk.” - árulta el Steve Robertson, miután a Renault mellett a Red Bull-lal is kezdék hírbe hozni a finnt. 

hát most nem tudom örülök e vagy sem...

2010. Október 22, 18:41
Válasz #1025

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Kimi hamar befejezte.
Sajnos  :-\
: 2010. október 22. - 18:41:15
www.neodigi.hu

Itt mindent megtalálni ami kell!

Nem igazán értem ez, hogy kapcsolódik Kimihez?  :o

2010. Október 22, 14:48
Válasz #1024

ERIKA172

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
www.neodigi.hu

Itt mindent megtalálni ami kell!

2010. Október 21, 22:00
Válasz #1023

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Kimi hamar befejezte.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=jH72wOaYoJA" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=jH72wOaYoJA</a>

2010. Október 18, 12:15
Válasz #1022

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Gondoltam Tina ,hogy nem fordul meg a fejedben ez a dolog, csak mondom nehogy félreértés legyen.
Csak abban a pillanatban annyira dühített, hogy Vettel gyereket kellett néznem Kimi helyett, amúgy sem voltam jókedvembe, erre meg ez fogad, pff, jó nagy pofon volt.
Hiába nem tudom még úgymond elfogadni ezeket a dolgokat, nekem még mindig fáj az f1 elvesztése, mert nekem nagy boldogságot okozott. És ez nem könnyű nekem elfogadni hogy vége, és túllépni, mert nem, már sokszor mondtam én ilyen hülye érzékeny vagyok.
Tegnap volt Kimi szülinapja, és képzeljétek ha az öcsém nem mondja akkor elfelejtem, de múlt héten eszembe volt hogy a kedvencem szülinapja lesz,hát igen...Öregszem, ahogy ő is. :D
Tudjátok hányadik szüeletésnapja jutott az eszembe a 28. Én akkor neki azt kívántam hogy világbajnok legyen és 4nap múlva az is lett!  :king:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Id8r8Jpyov0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Id8r8Jpyov0</a>

« Utoljára szerkesztve: 2010. Október 18, 13:40 írta Márti »

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. Október 17, 22:48
Válasz #1021

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Boldog Szülinapot neki!

2010. Október 17, 14:39
Válasz #1020

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Nagyon Boldog Szülinapot kivánok Kiminek! :) 

2010. Október 17, 09:44
Válasz #1019

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Márti meg sem fordult a fejemben hogy annak tartanál :) Mivel én tudom a legjobban hogy bennem milyen folyamatok játszódnak le mind a mai napig, ha erről a két pilótáról van szó!
Mindig is azt vallottam, hogy az életben nem lesz még egy olyan kedvenc mint Kimi volt! Vettel sem ér fel hozzá az én szememben, és nem is fog!
ő egyfajta menekülés volt nekem, de ezt már mondtam anno, hogy miért. Sosem fogok úgy sikítani, és úgy örülni egy győzelmének mint Kimiének! (Ez a hétvégén is jól megmutatkozott, mert futam után kimentem az udvarra, tök nyugisan rágyújtok, apa meg a szomszéd kérdezik, hogy "na, ki nyert?"- én meg mondtam h Vettel, néztek rám, hogy "ennyi"? Hát mondom most mit csináljak? :) Biztos azt várták hogy majd szétvisítom az agyamat.... vagy nem tudom.)
Én sem tettem túl magamat rajta, ami történt, csak sokszor nem mondom ki, és nem mutatom ki! (Persze a Ringen már nem bírtam cérnával)
És itthon mindenkit teljesen letaglóztam azzal, hogy még mindíg az a véleményem hogy jövőre nem megyek ki! Hát kell ez a siralmas érzés nekem? Nem biztos! Sok idő van még addig, van dőm átgondolni! De most per pill inkább helyette egy görög nyaralás, jobban lázba hoz!
Persze mikor a barátok majd készülődnek, meg tervezgetnek, akkor lehet hogy bemutatok Görögországnak, és fejvesztve rohanok a Ringre :)
Pont az este írt az édesapám sms-t, hogy már megint ez a tejfeles szájú gyerek nyert (tudja h én neki drukkolok most) meg stb.... (ő Alonos) mama meg (Hamiltonos) úgyhogy körül vagyok véve, és kapom az ívet), de nem érdekelt!  Úgy voltam vele, h majd megnyugszotok :) Kimit fikázta volna, na akkor nem aludtam volna vissza nyugodtan, az lehet :) Jó, hát Vettelért is felveszem olykor a kesztyűt, de csak akkor, ha úgyérzem, hogy nagyon igazságtalanok vele, amikor hibázik, akkor én vagyok a legnagyobb kritikusa. Kiminél, bármi volt, nem engedtem (hát ugye nem kell példát hozni :)) Tehát én érzem magamon is hogy nem ugyanaz a kettő! És nem is akarom hogy ugyanaz legyen...

100 példát tudnék felhozni mi is a különbség, de felesleges :)
: 2010. október 12. - 14:05:33
Ma 31 éves :)

A legboldogabbat kívánom a legnagyobbnak :)

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=n5YHSe1TTIY" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=n5YHSe1TTIY</a>

2010. Október 12, 13:28
Válasz #1018

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Ma olvastm el mit mondtak az f1-s pilóták Kimi visszatéréséről. Webber és Button nagyon kis vicces kedvükben voltak, de hát tudjuk nem ők nevetnek utoljára.
Ez az egész hogy Kimi esetleg visszajöhet,hát, szerintem nem, azt sem hittem el hogy tényleg felvette a kapcsolatot a renaulttal, csak amikor már tényleg a renault is mondta, hogy személyesen, megkereste, na akkor kicsit reménykedtem talán, de tudom és ez be is igazolódott hogy az egész pr fogás volt, ezek a robertsonok, értik a dolgukat, nem azt mondom hogy rohadt fair-ül játszanak, de a mai világban ez kell, hülyíteni a népet ,és fenntartani Kimi nevét az f1-ben, és hogy a sajtó róla beszéljen. Csak van egy határ amit robertsonok átlépnek, és az már gusztustalan, én nem bocsátom meg nekik amit műveltek tavaly, mert Kimi nevét bemocskolták azzal hogy pénzéhes miközben erről szó nincs, könyörgöm rohadt gazdag a gyerek és ő pont tudja milyen csórónak lenni, soha nem a pénz motiválta csak a robertsonokat és a sok hülye ezt nem érti meg, persze a pénz is fontos csak van egy határ, és ezt Kimi nagyon jól tudja csak a  drága menedzserei nem!
A renault jó ajánlatot tett Kiminek, és ezt Kimi is nagyon jól tudja, én az ő helyében elfogadtam volna, de lehet hogy már a red bull-lal van valami megállapodásban, én már nem tudom, és szerintem csak egy ember tudja mi lesz az Kimi. Ha vissza is jönne az f1-be, sajnos akkor sem tudnám egy futamát sem megnézni élőben,a munkám miatt, de ha itt lesz Budapesten akkor én is ott leszek ahol ő, nem fogom hagyni hogy a munkám vagy bármi más megakadályozzon abban hogy beteljesítsem az egyik kis álmomat hogy Kimi aláírja a sapimat és egy közös fotót nem készítenek rólunk. De megmondom őszintén megelégszem azzal ha csak látom őt élőben közelről, az én egyetlen kedvencemet aki sokat jelent számomra. Át akarom érezni megint azt az érzést amikor a kedvencedet láthatód élőben, ezt nem érti az akinek nincs kedvence, ezt ők soha büdös életbe nem értik mennyit jelent nekünk ha csak láthatjuk is.
Tina képzeld a minap láttam megint azt az autóst akinek a hátsó ablakán Kimi napellenzős poszter volt, szerinted most kinek a képe virít az autóján?? Én őszintén megmondom marha dühös voltam arra az emberre, direkt mentem arra, hogy láthassam a kedvencem, és erre meg kinek a fejét kell néznem, hát Vettel-ét. nagyon dühös voltam, mert ha neki annyira nagy kedvenc volt hogy még a kocsijára is rámatricázta nem kevés pénzért, akkor most miért, kellett Vettel gyereket, nem értem, tudom én vagyok a hülye, az ilyen begyöpösödött gondolkozású hülye, hogy én örökre rajta hagytam volna ha már ráteszem sok pénzért, mivel a nagyon nagy kedvencről beszélünk. És én ezzel az emberrel kezet akartam fogni hogy mekkora arc, hát tudod ki, ez is csak divat majom. De tudomásul veszem ilyen ez a világ, és én vagyok aki ilyen hülyén érez és gondolkodik, hát ez van. Tina te nehogy magadra vedd semmilyen célzást ezzel nem akartam tenni feléd, hogy te is divat drukker lennél,mert nem vagy az, ismerjük úgymond egymást és tudom hogy neked is Kimi marad a nagy kedvenc. Esküszöm én tudom és nem hiszem rólad azt! csak tudod én már ilyen kis hülye vagyok. 

2010. Október 07, 16:40
Válasz #1017

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Kubica csalódott, hogy Räikkönen nem lesz a csapattársa

Robert Kubica, aki 2012 év végéig rendelkezik érvényes szerződéssel a csapatnál, csalódott: „Azt hittem, hogy volt esély arra, hogy Kimi (Räikkönen) a Renault-hoz jön. ő egy nagyszerű versenyző, egy világbajnok. Igazán jó csapattársam lenne, és azt hiszem ez megfelelne a Renault igényeinek. De úgy tűnik, hogy nem voltak igazak a hírek, és nem igazán tudom, hogy mit mondjak most. Az, amit mondott, teljesen más, mint ahogy a kép kinéz. ”

http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/23222/32/kubica_csalodott_hogy_raikkonen_nem_lesz_a_csapattarsa/

2010. Október 06, 19:10
Válasz #1016

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Ez nem PR, én is dühös lennék, ha a nevemről valakinek csak egy x pénzösszeg jutna eszébe, semmi más!
Ez meg csak ma már formalitás, hogy megkeresik egymást csapatok, menedzserek, ..... mondtam én h ebből nagy következtetést senki ne vonjon le! Hát tessék! Kimi NEM fog visszatérni a Forma-1be!

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek