Ma olvastm el mit mondtak az f1-s pilóták Kimi visszatéréséről. Webber és Button nagyon kis vicces kedvükben voltak, de hát tudjuk nem ők nevetnek utoljára.
Ez az egész hogy Kimi esetleg visszajöhet,hát, szerintem nem, azt sem hittem el hogy tényleg felvette a kapcsolatot a renaulttal, csak amikor már tényleg a renault is mondta, hogy személyesen, megkereste, na akkor kicsit reménykedtem talán, de tudom és ez be is igazolódott hogy az egész pr fogás volt, ezek a robertsonok, értik a dolgukat, nem azt mondom hogy rohadt fair-ül játszanak, de a mai világban ez kell, hülyíteni a népet ,és fenntartani Kimi nevét az f1-ben, és hogy a sajtó róla beszéljen. Csak van egy határ amit robertsonok átlépnek, és az már gusztustalan, én nem bocsátom meg nekik amit műveltek tavaly, mert Kimi nevét bemocskolták azzal hogy pénzéhes miközben erről szó nincs, könyörgöm rohadt gazdag a gyerek és ő pont tudja milyen csórónak lenni, soha nem a pénz motiválta csak a robertsonokat és a sok hülye ezt nem érti meg, persze a pénz is fontos csak van egy határ, és ezt Kimi nagyon jól tudja csak a drága menedzserei nem!
A renault jó ajánlatot tett Kiminek, és ezt Kimi is nagyon jól tudja, én az ő helyében elfogadtam volna, de lehet hogy már a red bull-lal van valami megállapodásban, én már nem tudom, és szerintem csak egy ember tudja mi lesz az Kimi. Ha vissza is jönne az f1-be, sajnos akkor sem tudnám egy futamát sem megnézni élőben,a munkám miatt, de ha itt lesz Budapesten akkor én is ott leszek ahol ő, nem fogom hagyni hogy a munkám vagy bármi más megakadályozzon abban hogy beteljesítsem az egyik kis álmomat hogy Kimi aláírja a sapimat és egy közös fotót nem készítenek rólunk. De megmondom őszintén megelégszem azzal ha csak látom őt élőben közelről, az én egyetlen kedvencemet aki sokat jelent számomra. Át akarom érezni megint azt az érzést amikor a kedvencedet láthatód élőben, ezt nem érti az akinek nincs kedvence, ezt ők soha büdös életbe nem értik mennyit jelent nekünk ha csak láthatjuk is.
Tina képzeld a minap láttam megint azt az autóst akinek a hátsó ablakán Kimi napellenzős poszter volt, szerinted most kinek a képe virít az autóján?? Én őszintén megmondom marha dühös voltam arra az emberre, direkt mentem arra, hogy láthassam a kedvencem, és erre meg kinek a fejét kell néznem, hát Vettel-ét. nagyon dühös voltam, mert ha neki annyira nagy kedvenc volt hogy még a kocsijára is rámatricázta nem kevés pénzért, akkor most miért, kellett Vettel gyereket, nem értem, tudom én vagyok a hülye, az ilyen begyöpösödött gondolkozású hülye, hogy én örökre rajta hagytam volna ha már ráteszem sok pénzért, mivel a nagyon nagy kedvencről beszélünk. És én ezzel az emberrel kezet akartam fogni hogy mekkora arc, hát tudod ki, ez is csak divat majom. De tudomásul veszem ilyen ez a világ, és én vagyok aki ilyen hülyén érez és gondolkodik, hát ez van. Tina te nehogy magadra vedd semmilyen célzást ezzel nem akartam tenni feléd, hogy te is divat drukker lennél,mert nem vagy az, ismerjük úgymond egymást és tudom hogy neked is Kimi marad a nagy kedvenc. Esküszöm én tudom és nem hiszem rólad azt! csak tudod én már ilyen kis hülye vagyok.