Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Kimi Räikkönen  (Megtekintve 367132 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Augusztus 10, 08:42
Válasz #940

Forma1 Girl

• Michael Schumacher
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • Kockás Zászló
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mercedes Gp Petronas
  • Kedvenc pilótád: Michael Schumacher, Kamui Kobayashi, Robert Kubica, Felipe Massa, Vitalij Petrov, Karun Chandhok
Ez naygon jó videó!  :)
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." Michael Schumacher
"Mindannyiunk célja legjobbnak lenni a legjobbak között." Michael Shumacher
"Vannak kellemesebb dolgok is, mint 120-szal fék nélkül egy gumifal felé száguldani." Michael Schumacher

2010. Augusztus 09, 22:15
Válasz #939

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
A vége a legjobb!!! :D ...na igy még sose láttam Kimit  ^-^

2010. Augusztus 09, 20:00
Válasz #938

DannyBug

• F1 Bug Team
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Lotus, Sauber
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkönen, Robert Kubica, Kamui Kobayashi,
ezegy csodálatos videó volt :cray_:

2010. Augusztus 09, 17:11
Válasz #937

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Kimiseknek kötelező :)

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=QCjcMp6hEwo" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=QCjcMp6hEwo</a>

2010. Július 31, 21:15
Válasz #936

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Finnországi rali

Kimi Raikkönen valószínűleg pont nélkül zárja hazai versenyét, a Finn Ralit. A volt Forma1-es pilóta ugyan még versenyben van, de egy árokba történő kitérő után sok pozíciót vesztett.

Raikkönen álma, hogy hazai világbajnoki versenyén pontot szerez, szertefoszlani látszik. A finn versenyző szombati első próbálkozása során elhagyta a pályát és ezáltal Citroën-je komoly sérüléseket szenvedett. Csak segítséggel tudott a pályára visszatérni és tovább hajtani, ezért a 8. helyről a 32. helyre esett vissza. Ez az incidens kereken 9 percébe került.

"Egy jobb kanyarban nagyon kisodródtunk és az árokban kötöttünk ki, ahonnan nem tudtunk segítség nélkül kijönni"-mesélte Raikkönen navigátora Kaj Lindström. "Ezután 2 keréksérülést szenvedtünk, amely nagy időveszteséget okozott. Az autó irányíthatatlan volt, de a legfontosabb, hogy sikerült a Szervíz-parkba eljutnunk. Mindazonáltal nem számítottunk rá, hogy ilyen kemény versenyünk lesz"-tette hozzá Lindström. 
F1live.hu

Nagyon sajnálom, hogy nem szerzett pontot, pedig ha az a hiba nincs akkor, hát ilyen ez a sport. Azt hittem ha már itt a ringen nincs, akkor meglep egy jó ralis helyezéssel, hogy egy kicsit örüljek is, de nem is tudom ezen mért lepődök meg. na mindegy, majd legközelebb pontszerzés lesz.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. Július 22, 17:47
Válasz #935

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Onnan, hogy egyre többen rebesgetik, hogy Webbo év végén mégis csak távozik. Persze lehet, hogy csak pletyka, meg bulvárhír, de amit az elmúlt napokban olvasni lehetett a szárnycserés ügyet illetően... nem lepődnék meg, ha ez éppen pont igaz lenne! :)

Szerintem ez pletyka. Webber nem akar elmenni a csapattól, főleg ha idén megszerzi a bajnoki címet. :)

Kimi újabb nyilatkozata:

Ezek a dolgok, ha nehezen is, de vannak, még ha csalódás is az eredmény másoknak. Én nem vagyok csalódott. Nyitott szemmel jártam végig eddig az idei szezont, nagyok voltak az elvárások, és nehéz megfelelni. Azt sem szabad elfelejteni, volt lehetőségem az F1-ben is, és van még ma is. Én ezt választottam, a Red Bull semmire sem kötelez.” - mondta Räikkönen.

A Red Bull szóvivője azt mondta, hogy nagy bizonyossággal visszatérhet a Formula-1-es sorozatba.

„Jó oké, ezt mondta, én nem tudom. Na jó megmondom, nem tudom, hogy mi lesz jövőre. „ - közölte Kimi.

2010. Július 22, 17:00
Válasz #934

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Honnan veszed?

Onnan, hogy egyre többen rebesgetik, hogy Webbo év végén mégis csak távozik. Persze lehet, hogy csak pletyka, meg bulvárhír, de amit az elmúlt napokban olvasni lehetett a szárnycserés ügyet illetően... nem lepődnék meg, ha ez éppen pont igaz lenne! :)

2010. Július 22, 16:31
Válasz #933

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Kimi NEM fog viszajonni jovore.En tuti nem jonnek visza csak 1 ev rallyzas utan foleg ha szeretem is ott :) .

2010. Július 22, 15:15
Válasz #932

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Honnan veszed?

2010. Július 22, 14:53
Válasz #931

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Lehet mégis lesz Kiminek jövőre helye az F1-ben.

2010. Július 16, 18:23
Válasz #930

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Kimi nehéz döntés előtt áll, bár szerintem már tudja hogy mit akar, mert ha jövőre nem tér vissza az f1-be, akkor soha többé f1 ez tuti, ő is tudja, de itt a rali, ha kihagy 1 évet vagy 2 akkor kezdhet mindent előröl ahogy Loeb mondta. ha sikereket akar elérni a  raliban akkor maradnia kell, és szerintem marad is, mivel szerintem ez nagyon egyértelmű, élvezi a dolgot, de nagyon és még hangoztatja is, Kimi és az F1 örök búcsút mondanak egymásnak, Kimi amit akart az f1-ben elért, és most a rali jön az új kihívás. De azért mint Kimi drukker jól esik hogy még mindig érdeklődnek f1-es csapatok iránta, ez bebizonyítja hogy ő egy fantasztikusan tehetséges pilóta a mai napig! :)

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. Július 16, 11:03
Válasz #929

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Az első néhány futamon, hihetetlen hiányérzetem volt...nem tudtam örülni felhőtlenül egy Vettel Pole-nak vagy bármi sikernek! Hiába... azért Vettel nem Kimi! :)De most már hozzászoktam a gondolathoz, h ő már máshol próbálkozik, ennek ellenére veszettül hiányzik, hiába törődtem bele! Igaza van Loebnek, hogy ez csak tanulóév, kidobott 1 év lenne, ha ezek után visszatérne ismét a Forma1-be!Mindig is mondogattam h nem fog visszajönni, és bár ez nem hivatalos, de biztosra veszem, hogy marad a rallyban! És hogy őszinte legyek, jobb is neki ott, még ha rossz érzés is maga a gondolat (hogy soha többé nem láthatom valószínű)látom hogy neki ott sokkal jobb! :)Most már nem vagyok olyan önző, mint anno Häkkinennél!Nagyon remélem hogy jövőre már nagyobb ellenfélként számolnak vele a WRC-ben :) Most is a bukása ellenére, remek időket autózott...én nagyon bízom abban, hogy egy idő után háttérbe szorulnak ezek a hibák! :)
Akárhogy is dönt, csak támogatni fogom (lélekben :) )

2010. Július 16, 00:50
Válasz #928

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Idézet
„Maradnia kell, mert ez még csak a tanulóév” – mondta a ralisport történetének legeredményesebb versenyzője – „Idén még nem lehet versenyképes, de ha abbahagyja, azzal kidobja az idei évet az ablakon. Ha folytatja, jövőre már tapasztaltabb lesz és sokat javulhat. Kedvezhet neki az is, hogy jönnek az új autók, mindannyian új kocsikban ülünk majd, így több esélye lehet arra, hogy sikeresen szerepeljen.”

Hmm.. milyen igaz. Én nem bánnám ha Kimi maradna Rallyzni. Hiányzik a hétvégi futamokról nekem, de a távozása óta megint változott a szabály, nagyon eltökéltnek kellene lennie ahhoz, hogy egy gyengébb autóban felvegye a versenyt Vettellel, Buttonnel, Alonsoval, Hamiltonnal vagy éppen Webberrel. Tetszene az a megoldás, hogy jövőre még Rallyzik, aztán a következő évben visszatér az F1-be. Addig hátha változik 1-2 dolog az F1-ben és hátha tudnak neki jobb autót biztosítani.  :thumbsup:

2010. Július 15, 18:28
Válasz #927

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Räikkönen jövőre nem tér vissza az F1-be

Brit sajtóértesülés szerint biztosra vehető, hogy az idei évet a rali-vb-n töltő Kimi Räikkönen 2011-ben nem tért vissza az F1-be. A száguldó cirkusz 2007-es világbajnoka jól érzi magát a szabadabb közegben és állítólag hamarosan aláírja új szerződését a Citroennel.

Hiába csábítgatta a Renault, hiába hozták hírbe a Mercedes GP-vel, brit sajtóértesülés szerint Kimi Räikkönen nem tér vissza az F1-be a rali-vb mezőnyéből.

Hivatalos megerősítés egyelőre nincs, de az Autosport című brit szaklap a Citroen-juniorcsapatnál versenyző pilóta főszponzorától, a Red Bulltól úgy értesült, hogy a finn jól érzi magát a szabadabb közegben és a következő idényben mindenképpen folytatni kívánja a ralizást. A lap szerint nem kizárt, hogy az északi klasszis azért akar maradni, hogy még szorosabbra fűzze a szálakat az energitaitalos céggel, így ugyanis lehet esélye arra, hogy 2012-ben a Red Bull Racing színeiben térjen vissza a királykategóriába.

„Nem hiányzik a Formula 1 és nagyon élvezem azt, amit most csinálok” – nyilatkozta Räikkönen a múlt hétvégi Bolgár-ralin, ahol hatalmasat esett – „Még nem döntöttem el, hogy mihez kezdek jövőre. Hamarosan döntenem kell, szerintem erre a Finn-rali kerülhet sor.”

Mint arról a Red Bull meg nem nevezett, magas rangú forrása beszámolt az Autosportnak, „nagyon valószínű”, hogy szerződést hosszabbítanak a finnel: „Nagyon elégedettek vagyunk Kimi idei szezonjával. A Red Bull brand számára nagyon jó, amit csinál és törekszünk arra, hogy meghosszabbítsuk a szerződését” – fogalmazott a lap informátora.

Olivier Quesnel, a Citroen sportigazgatója is biztos abban, hogy Räikkönen ralizással tölti majd a 2011-es idényt.

„Biztos vagyok benne, hogy meg fog történni” – mondta a szakember az esetleges szerződéshosszabbításról – „Úgy tűnik számomra, hogy nagyon érdekli a rali és szeretne sikeres lenni. Örülök neki, ha úgy dönt, hogy marad. Most végigcsinál egy évet és szüksége lesz még egyre, hogy minden rendben legyen.”

Räikkönen az eddigi hét futamból hat versenyen vett részt, Új-Zélandon a Citroennel kötött megállapodása értelmében nem indult. A 30 esztendős sofőr eddigi legjobb eredménye a Törökországban elért 5. hely volt, s bár eddig jobbára bukásaival irányította magára a figyelmet, a zsinórban hetedik vb-címére hajtó Sebastien Loeb szerint a márkatársnak van keresnivalója a ralizás világában.

„Maradnia kell, mert ez még csak a tanulóév” – mondta a ralisport történetének legeredményesebb versenyzője – „Idén még nem lehet versenyképes, de ha abbahagyja, azzal kidobja az idei évet az ablakon. Ha folytatja, jövőre már tapasztaltabb lesz és sokat javulhat. Kedvezhet neki az is, hogy jönnek az új autók, mindannyian új kocsikban ülünk majd, így több esélye lehet arra, hogy sikeresen szerepeljen.”

Räikkönen hét forduló után 15 pontjával az egyéni tabella 10. helyét foglalja el a rali-vb ponttáblázatán.

2010. Július 14, 10:15
Válasz #926

DannyBug

• F1 Bug Team
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Lotus, Sauber
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkönen, Robert Kubica, Kamui Kobayashi,
Hát figyelj! ezt csak ö tudja, hogy most szüksége van erre vagy hiányzik neki! de a Rallyról is azt nyilatkozta hogy ott nincs az a nyomás rajta hanem ott azért egy kicsit feltudszabadulni! és lehet hogy neki most ez kell! és nincs kedve vissza jönni.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek