Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Kimi Räikkönen  (Megtekintve 367155 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Június 16, 16:45
Válasz #895

Cole

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Alonso megint megemlítette Kimi-t:

Még mindig hosszú az út a szezon végéig és a dolgok nagyon gyorsan megváltozhatnak. Az emberek úgy tűnik elfelejtették, hogy tavalyi a szezon közepén a valaha volt egyik legversenyképtelenebb autóban Kimi volt az a versenyző, aki a legtöbb pontot szerezte.

2010. Június 15, 20:23
Válasz #894

Moilanen

• *
  • Forma 3000 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Team Lotus (az igazi :P)
  • Kedvenc pilótád: Heikki Kovalainen
Néha én is olvasok F1-live-t, de aszem már nme sűrűn fogok! Van pár Kamu cikk
Talán inkább abból van pár, ami NEM kamu... De a többség az az. Szerintem az ottani cikkírók kisujját a hálás utókor felvonulva körbe fogja hordani, hisz onnan szopják a "híreiket".   :idiot2:

2010. Június 15, 20:02
Válasz #893

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Kimi egyszer lenyilatkozta F1 Racing-be, hogy ő egyszer meg akarja nyerni az F-et, utána megy át másik sorozatba, hogy azt is megnyerje. Ha ebből a mondatából kiindulok, nem hiszem, hogy vissza fog térni. F1-ben egyszer bajnok lett, most ott van neki a rally, mint az új kihívás, van mivel foglalkoznia. :)

2010. Június 15, 20:00
Válasz #892

Forma1 Girl

• Michael Schumacher
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • Kockás Zászló
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mercedes Gp Petronas
  • Kedvenc pilótád: Michael Schumacher, Kamui Kobayashi, Robert Kubica, Felipe Massa, Vitalij Petrov, Karun Chandhok
Néha én is olvasok F1-live-t, de aszem már nme sűrűn fogok! Van pár Kamu cikk
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." Michael Schumacher
"Mindannyiunk célja legjobbnak lenni a legjobbak között." Michael Shumacher
"Vannak kellemesebb dolgok is, mint 120-szal fék nélkül egy gumifal felé száguldani." Michael Schumacher

2010. Június 15, 19:46
Válasz #891

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Vicces, mert pár cikkel lentebb arról írnak, hogy Petrov-val hosszabbítani fognak. Mondjuk nem olyan rossz a Renault és jövőre csak még jobb lesz. :) Mondjuk szerintem is kizárt, hogy pont ide jönne.

Emlékszem, amikor Alonso bejelentette, hogy elhagyja a csapatot, akkor Briatore minden áron megakarta szerezni Kimi-t. :)

Annyit kínlódik az F1-live, hogy az hihetetlen! Rengeteg kamu cikk van!
Úgyhogy én már azt se hiszem el amit kérdeznek! Olyanokat hoznak le, amit hivatalos oldalak még csak említésre sem méltatnak! Gagyi...

2010. Június 15, 17:27
Válasz #890

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum

Hát ezen meg röhögőgörcsöt kaptam  :2funny:
F1-live-nál nagyon unatkozhatnak!

Kamu! Kamu! Kamu!

Vicces, mert pár cikkel lentebb arról írnak, hogy Petrov-val hosszabbítani fognak. Mondjuk nem olyan rossz a Renault és jövőre csak még jobb lesz. :) Mondjuk szerintem is kizárt, hogy pont ide jönne.

Emlékszem, amikor Alonso bejelentette, hogy elhagyja a csapatot, akkor Briatore minden áron megakarta szerezni Kimi-t. :)

2010. Június 15, 15:24
Válasz #889

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Márti, ne csináld ezt velem, hogy nem jössz ki  :-\
Én sem vagyok elájulva a forma-1-től már...sőt biztos is, hogy hiányérzetem lesz, de, ha már megvan a jegyed...
Lehet, hogy én is utoljára megyek ki, majd a hangulattól, meg sok mindentől függ...
De most még úgy érzem, a fene megenne itthon, annak a tudatában, hogy kint is lehetnék!
Én azért számítok rád!  :oleles
: 2010. június 15. - 15:22:49

: 2010. június 15. - 15:06:04
Räikkönen a Renault istállónál térhet vissza

Hát ezen meg röhögőgörcsöt kaptam  :2funny:
F1-live-nál nagyon unatkozhatnak!

Kamu! Kamu! Kamu!

2010. Június 15, 15:16
Válasz #888

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Nagyon nagy gratula Kiminek!Öcsém tájékoztat mindig Kimiről, csak kicsit bosszantott hogy Ogier lett a győztese annak a ralinak, na mindegy.
Ahogy közeledik a magyar nagydíj úgy fáj a szívem, pedig azt hittem megemésztettem, lezártam az f1-et, de nem!! hallom hétvégén a rádióban hogy lehet a magyar nagydíjra jegyet nyerni, és állandóan eszembe juttatják,hogy Kimi már nincs ott és nem bírom elfogadni amit vele műveltek, nem bírom elviselni a látványát a féreg Dominak vagy Montzinak, egyszerűen gyűlölöm őket és ennek hangot is adok legszívesebben ráköpnék a képernyőre amikor az a féreg ott van. Amikor nézem a futamokat..,hát néha idegrohamot kapok hogy ami ott folyik, és az a legszomorúbb hogy csak nézem az f1-et érdeklődés nélkül, oké nyert mit tudom én ki, és??? leszarom, bár Hami győzelmeinek nem örülök ezt bevallom, mindenki más nyerhet csak ő nem mert nem szeretem őt, sajnálom ez van. És nagyon remélem hogy a Ferrari nem nyeri meg a konstruktőrit, mert nem akarom látni a két gerinctelen féreg örömét, nekem ők ne legyenek boldogok, ilyen két sz*r ember(Domi, Montzi). Már régen eldöntöttem hogy nem megyek ki a ringre és eladom a jegyem mert minek menjek, de a szívem a ring közelettével mást  mond, de az eszem meg az adjam el, vicces ez az egész pedig elhatároztam magam hogy ok ,Kimi nincs értelme semmi kimenni, nem fogom úgyse jól érezni magam, mert nincs kinek drukkolni, meg az f1 is egy nagy rakás sz*r lett, erre meg...már nem tudom, mondom nem tudom lezártbek tekinteni Kimi kirúgását, öcsém is mondta tegyem túl rajta magam, de nem megy, mert elvettek tőlem egy évet, elvették a ringet, olyan ok miatt ami nevetséges, és az  adúrva én is ilyen cipőben járok mint Kimi vagy csak hasonló, nekem is lett mondva a 120% miközben a lelkemet kiteszem és úgy gondolom azon pörögtem de nem nem ismerik el amit el kéne, és nekem is mondták nyaljak, jó pofizzak, bájcsevegjek a vevőkkel, hát bekaphatja mindenki. Látjátok mit ér az ember semmit, Kimi is le lett nézve mindenek elhordták, hogy milyen szarul teljesít, nem tud tesztelni, nem mond el infókat, csak 100%-ot nyújt, egyszerűen undorító ahogyan bántak vele, nem kell őt szeretni senkinek de tiszteljük már könyörgöm, ismerjük el amit el kell. Hát ennyi az a rohadt pénz, és a nyáladzás pacsizgatás, hát ez a mai világban az előrelépés,. ha jól benyalod magad áttaposol mindenkin, na akkor elismernek! Ezt soha de soha nem fogom megérteni és elfogadni. Ja meg hogy Kimi visszatérhet hát ahhoz is gratula a Robertsonoknak meg a red bull nagy fejesének, hogy a népet hülyítették, engem nem mert tudtam nem fog, csak hogy Kimi PR értéke még meglegyen és hogy az f1-ben még beszéljenek róla, ok aláírom ezt a részét megértem, csak van egy határ amit rendszeresen átlép a sajtó a menedzserek, a szponzorok stb. stb. ÁÁÁÁ És most hogy Alonso ott van jobb a Ferrari, hát nem ő is szenved mint Kimi tavaly, szóval hagyjuk hogy Kimi nem tud fejleszteni, máshol kéne körül nézegetni nem a pilótáknál, ennyit erről, például aki a minap védte magát hogy milyen jó csapatfőnök, ja rohadtul... Tényleg undorító ez az egész és ezt a gyomrom nem veszi be, nem is fogja soha.
En magam is nagyon banom hogy igy elbantak Kimivel...de lehet hogy jobb is ez igy.Mert ha a Ferrari csapatfonokei ennyire nem birtak Kimit akkor jobb hogy elment..mar Kimin is latszot hogy nem erzi magat tul jol ott a 2 nagyszeru es remek Dominika es Montzi mellet..habar en se ereztem volna jol magam.Ok mar eleinte is Alonsot akartak es most hogy Todt elment a ferraritol teszik itt a nagymenot es azt csinalnak amit akarnak...nem kelelt volna Kimit kirugni, kellet volna meg hagyni ebben az evben is...biztos vagyok benne hogy jo lett volna ebben az evben..de igy hogy eselyt se adtak neki bizonyitani egy jobb kocsival mint tavalj mindenki azt gondolja hogy jaj de rosz volt Kimi tavalj es megerdemelte hogy kirugtak...pedig nem is tudom ki hozta ay elso pontokat a ferrarinal...bar mind1.Ez meg hogy nem nyalizot meg nem jopofizot mindenkinek mert baj?...nem ertem..akkor olyan ember aki kicsit zarkozot megis 100%ot add magabol minden versenyre mar nincs mit keresnie az F1-ben?Szanalmas.Tessek Massat imadjak ott a Ferrarinal mert jopofizik meg minden...es megis ezzel mit nyert?max futamokat..de nem VB-t.
Es szerintem MArti meny ki a Ringre....en nagyon orulnek ha lenne ra lehetosegem kimenni de sajna nincs, es neked megvan ra a lehetoseg.
Kimi nagyon jol erzi magat Rallyban es ennek orulni kell mert viszatert az a regi Kimi akit meg a karierje elejen ismertuk meg, es igenis jo eredmenyeket hoz, es ezt el kell ismerni :)
: 2010. június 15. - 15:06:04
Räikkönen a Renault istállónál térhet vissza

A legfrissebb olasz lapinformációk arról számoltak be, hogy a finn világbajnok 2011-ben a Renault csapatnál térhet vissza a legnagyobb kategóriában.

Az olasz Autosprint információi szerint Gerard Lopez, a csoport többségi tulajdonosa Vitaly Petrov helyére akarja a „Jégembert”.  Räikkönen neve mellett Adrian Sutil szerződtetése is lehetséges.
Räikkönen idén a Rali-Világbajnokságban szerepel és nem is rosszul. Tavaly Fernando Alonso idő előtti érkezése miatt kellett elhagynia a Ferrarit, majd végül nemet mondott az F1-nek, így korábbi csapatának, a McLaren-nek is.

Kimi a Red Bull, az osztrák energiaital cég jóvoltából versenyezhet a Citroen rali csapatnál. Sokan úgy gondolták, hogy 2011-ben Kimi a Red Bull-Racing istállónál tér vissza az F1-be. Az osztrákok hosszabbítottak Mark Webber-rel, így ez a történet feledésbe merült…

A Renault a hírek szerint szeretné jövőre Kimi-t a soraiban tudni. Ezt a csapat többségi tulajdonosa kezdeményezi. Räikkönen az orosz Vitaly Petrov helyét foglalná el.

Räikkönen neve már tavaly is felmerült a Renault-nál. Akkor a sajtó arról cikkezett, hogy a finn Nokia, a világ egyik legnagyobb telekommunikációs vállalata jóvoltából kerülhet a franciákhoz.

Az Autosprint egyúttal arról is beszámolt, hogy a Renault Adrian Sutil-ra is kivetette a hálóját. A Force India német pilótája elmondta, a jövőben szeretne egy igazi élcsapatnál versenyezni.

:D :D :D Kivancsi vagyok melyk csapat lesz a kovetkezo?Meg azt is kitalaljak mindja hogy viszater a Ferrarihoz...

2010. Június 15, 14:30
Válasz #887

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Nagyon nagy gratula Kiminek!Öcsém tájékoztat mindig Kimiről, csak kicsit bosszantott hogy Ogier lett a győztese annak a ralinak, na mindegy.
Ahogy közeledik a magyar nagydíj úgy fáj a szívem, pedig azt hittem megemésztettem, lezártam az f1-et, de nem!! hallom hétvégén a rádióban hogy lehet a magyar nagydíjra jegyet nyerni, és állandóan eszembe juttatják,hogy Kimi már nincs ott és nem bírom elfogadni amit vele műveltek, nem bírom elviselni a látványát a féreg Dominak vagy Montzinak, egyszerűen gyűlölöm őket és ennek hangot is adok legszívesebben ráköpnék a képernyőre amikor az a féreg ott van. Amikor nézem a futamokat..,hát néha idegrohamot kapok hogy ami ott folyik, és az a legszomorúbb hogy csak nézem az f1-et érdeklődés nélkül, oké nyert mit tudom én ki, és??? leszarom, bár Hami győzelmeinek nem örülök ezt bevallom, mindenki más nyerhet csak ő nem mert nem szeretem őt, sajnálom ez van. És nagyon remélem hogy a Ferrari nem nyeri meg a konstruktőrit, mert nem akarom látni a két gerinctelen féreg örömét, nekem ők ne legyenek boldogok, ilyen két sz*r ember(Domi, Montzi). Már régen eldöntöttem hogy nem megyek ki a ringre és eladom a jegyem mert minek menjek, de a szívem a ring közelettével mást  mond, de az eszem meg az adjam el, vicces ez az egész pedig elhatároztam magam hogy ok ,Kimi nincs értelme semmi kimenni, nem fogom úgyse jól érezni magam, mert nincs kinek drukkolni, meg az f1 is egy nagy rakás sz*r lett, erre meg...már nem tudom, mondom nem tudom lezártbek tekinteni Kimi kirúgását, öcsém is mondta tegyem túl rajta magam, de nem megy, mert elvettek tőlem egy évet, elvették a ringet, olyan ok miatt ami nevetséges, és az  adúrva én is ilyen cipőben járok mint Kimi vagy csak hasonló, nekem is lett mondva a 120% miközben a lelkemet kiteszem és úgy gondolom azon pörögtem de nem nem ismerik el amit el kéne, és nekem is mondták nyaljak, jó pofizzak, bájcsevegjek a vevőkkel, hát bekaphatja mindenki. Látjátok mit ér az ember semmit, Kimi is le lett nézve mindenek elhordták, hogy milyen szarul teljesít, nem tud tesztelni, nem mond el infókat, csak 100%-ot nyújt, egyszerűen undorító ahogyan bántak vele, nem kell őt szeretni senkinek de tiszteljük már könyörgöm, ismerjük el amit el kell. Hát ennyi az a rohadt pénz, és a nyáladzás pacsizgatás, hát ez a mai világban az előrelépés,. ha jól benyalod magad áttaposol mindenkin, na akkor elismernek! Ezt soha de soha nem fogom megérteni és elfogadni. Ja meg hogy Kimi visszatérhet hát ahhoz is gratula a Robertsonoknak meg a red bull nagy fejesének, hogy a népet hülyítették, engem nem mert tudtam nem fog, csak hogy Kimi PR értéke még meglegyen és hogy az f1-ben még beszéljenek róla, ok aláírom ezt a részét megértem, csak van egy határ amit rendszeresen átlép a sajtó a menedzserek, a szponzorok stb. stb. ÁÁÁÁ És most hogy Alonso ott van jobb a Ferrari, hát nem ő is szenved mint Kimi tavaly, szóval hagyjuk hogy Kimi nem tud fejleszteni, máshol kéne körül nézegetni nem a pilótáknál, ennyit erről, például aki a minap védte magát hogy milyen jó csapatfőnök, ja rohadtul... Tényleg undorító ez az egész és ezt a gyomrom nem veszi be, nem is fogja soha.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. Június 14, 15:50
Válasz #886

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Ügyes!  :)

Raikkönent csak a szupertehetség verte
Forrás: Sportgéza

A finn első aszfaltos raliján a Citroennel az utolsó szakaszig vezetett a legnagyobb ralitehetségnek tartott Ogier előtt. A francia végül alig hat másodperccel győzött egy olasz futamon.

Bemelegítésként indult a hétvégi Lanterna Ralin a Citroen junior csapata a legutóbbi vb-futamot megnyerő, a hétszeres világbajnok Sebastien Loeböt második helyre utasító Sebastien Ogier-vel [1] és csapattársával, Kimi Raikkönennel.

A finn először vezethette aszfalton a Citroen WRC-t, és kissé talán váratlanul, majdnem legyőzte a szupertehetséget. Az F1-ből átigazolt sztár az első napon 30 másodpercet vert márkatársára, aki nem a legjobb gumikat választotta.

Raikkönen még az utolsó szakasz előtt is két másodperccel a francia előtt volt, sokkal rutinosabb ellenfele csak az utolsó kilométereken tudta megelőzni, és megnyerni a ralit.

”Nagyszerű volt, bár az utolsó szakaszon veszítettünk, rengeteg tapasztalatot szereztem, és végül is egy egész jó versenyzőtől kaptunk ki” – viccelt Raikkönen Ogier-re utalva, akiről Loeb néhány hete azt nyilatkozta, még nála is többet nyerhet.

A citroenesek a következő, aszfaltos bolgár vb-ralira gyakoroltak, a harmadik Ferrecchi Mauriziót majdnem két perccel verték.

2010. Június 12, 20:51
Válasz #885

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése

2010. Június 12, 20:47
Válasz #884

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
 :clap1: Gratula nekiiii.Szep eredmeny. :)

2010. Június 12, 20:45
Válasz #883

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Igen valamennyit vágatott le belőle :)
: 2010. június 12. - 16:16:18
Amúgy Kimi végül második lett, Ogier mögött  :1: Utolsó 2 szakaszon sok másodperces előnyt baltázott el, nem tudom mi történhetett, hogy ennyit hozott rajta Ogi...mert vezetett :) Hát ez van :) Gyönyörű eredmény, ez így is :)

2010. Június 12, 16:13
Válasz #882

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése

2010. Június 12, 16:01
Válasz #881

Tina