Nagyon nagy gratula Kiminek!Öcsém tájékoztat mindig Kimiről, csak kicsit bosszantott hogy Ogier lett a győztese annak a ralinak, na mindegy.
Ahogy közeledik a magyar nagydíj úgy fáj a szívem, pedig azt hittem megemésztettem, lezártam az f1-et, de nem!! hallom hétvégén a rádióban hogy lehet a magyar nagydíjra jegyet nyerni, és állandóan eszembe juttatják,hogy Kimi már nincs ott és nem bírom elfogadni amit vele műveltek, nem bírom elviselni a látványát a féreg Dominak vagy Montzinak, egyszerűen gyűlölöm őket és ennek hangot is adok legszívesebben ráköpnék a képernyőre amikor az a féreg ott van. Amikor nézem a futamokat..,hát néha idegrohamot kapok hogy ami ott folyik, és az a legszomorúbb hogy csak nézem az f1-et érdeklődés nélkül, oké nyert mit tudom én ki, és??? leszarom, bár Hami győzelmeinek nem örülök ezt bevallom, mindenki más nyerhet csak ő nem mert nem szeretem őt, sajnálom ez van. És nagyon remélem hogy a Ferrari nem nyeri meg a konstruktőrit, mert nem akarom látni a két gerinctelen féreg örömét, nekem ők ne legyenek boldogok, ilyen két sz*r ember(Domi, Montzi). Már régen eldöntöttem hogy nem megyek ki a ringre és eladom a jegyem mert minek menjek, de a szívem a ring közelettével mást mond, de az eszem meg az adjam el, vicces ez az egész pedig elhatároztam magam hogy ok ,Kimi nincs értelme semmi kimenni, nem fogom úgyse jól érezni magam, mert nincs kinek drukkolni, meg az f1 is egy nagy rakás sz*r lett, erre meg...már nem tudom, mondom nem tudom lezártbek tekinteni Kimi kirúgását, öcsém is mondta tegyem túl rajta magam, de nem megy, mert elvettek tőlem egy évet, elvették a ringet, olyan ok miatt ami nevetséges, és az adúrva én is ilyen cipőben járok mint Kimi vagy csak hasonló, nekem is lett mondva a 120% miközben a lelkemet kiteszem és úgy gondolom azon pörögtem de nem nem ismerik el amit el kéne, és nekem is mondták nyaljak, jó pofizzak, bájcsevegjek a vevőkkel, hát bekaphatja mindenki. Látjátok mit ér az ember semmit, Kimi is le lett nézve mindenek elhordták, hogy milyen szarul teljesít, nem tud tesztelni, nem mond el infókat, csak 100%-ot nyújt, egyszerűen undorító ahogyan bántak vele, nem kell őt szeretni senkinek de tiszteljük már könyörgöm, ismerjük el amit el kell. Hát ennyi az a rohadt pénz, és a nyáladzás pacsizgatás, hát ez a mai világban az előrelépés,. ha jól benyalod magad áttaposol mindenkin, na akkor elismernek! Ezt soha de soha nem fogom megérteni és elfogadni. Ja meg hogy Kimi visszatérhet hát ahhoz is gratula a Robertsonoknak meg a red bull nagy fejesének, hogy a népet hülyítették, engem nem mert tudtam nem fog, csak hogy Kimi PR értéke még meglegyen és hogy az f1-ben még beszéljenek róla, ok aláírom ezt a részét megértem, csak van egy határ amit rendszeresen átlép a sajtó a menedzserek, a szponzorok stb. stb. ÁÁÁÁ És most hogy Alonso ott van jobb a Ferrari, hát nem ő is szenved mint Kimi tavaly, szóval hagyjuk hogy Kimi nem tud fejleszteni, máshol kéne körül nézegetni nem a pilótáknál, ennyit erről, például aki a minap védte magát hogy milyen jó csapatfőnök, ja rohadtul... Tényleg undorító ez az egész és ezt a gyomrom nem veszi be, nem is fogja soha.