Igen Moilanen ezt én sem értem!
Értem én Replica miért vagy ennyire AKR tag. Lehet engem is bántana, hogy a kedvencemnek állandóan kell bizonyítani hogy ő jó, igen Massank kell ezt nem tagadom, de szerinted Kimi csak egy mázlista srác akinek az ölébe pottyant minden? Kimi szerinted semmit nem tett azért ahová jutott? Az élet nem fair ez van, de azért mert jó menedzsere volt /van jó szponzorai voltak, én nem mondanám hogy semmit nem tett azért hogy világbajnok lett. Hidd el Replica értelek én, csak azt elfelejted el, hogy erről nem Kimi tehet hogy túlértékelték. Itt beszélhetnék még kiket értékelnek túl, de hagyjuk, persze Massa nem kap annyi figyelmet mint amit Kimi kapott vagy Alonso, Vettel, Kubica és sorolhatnám. Azért Massa is hibás, nem gondolod? Csak tudod azzal hogy itt állandóan Kimi szapulod, leminősíted ezzel nem segítesz Massank, sőt épp ellenkezőleg, én számtalanszor elmondtam neked és mindenkinek, én elismerem Massa tudását, és hogy jó pilóta, azért villantott szépeket amire azt lehetett mondani ezt igen!! Akkor a te kedvenced is egy jó közepes képességű pilóta?? mert ha Kimi az, akkor neki is az kéne, hogy legyen, Vagy tévedek? őt hova sorolod, milyen minősítésbe?