Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Kimi Räikkönen  (Megtekintve 367293 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. április 22, 12:50
Válasz #805

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
ott is voltak olyanok, akik rákattnatak. :D

Szinte sejtettem!
Hát nem tagadás, köztünk Kimisek között is van egy két agyilag alul bútorozott személy!
A legjobb családban is megesik :)

De aki meg bevette annak gratulálok, nem tudom sajnálni, ha valaki ennyire ostoba, nem szúrja ki a szemét a sok hülyeség, és persze nem is néz utánna a dolgoknak, akkor megérdemli!

A kitalálója meg pöttyet gyerekes!  :) (Nem tudom, valahogy nekem eszembe nem jutnak ilyen dolgok?!)
Remélem úgy szeptember Október tájt lelövöd a "nagy poénod", mert aki esetleg olyannyira beveszi, h ki is megy, az téged ízekre fog szedni!  :boxed3-h4h:
: 2010. április 22. - 12:49:21

Massa maradni fog, mert a legjobb ár/teljesítményt hozó versenyző.

:o

2010. április 22, 12:25
Válasz #804

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Nos ezt egy percig nem kétlem, lehettél olyan elvetemült h be regisztráltál oda is! ;)
Remélem senki nem hitte el!  :doh:
: 2010. április 22. - 11:14:16
Nem mintha te nem bőszen hitetlenkednél Massa szerződését illetően!Amúgy meg!  ;)
ott is voltak olyanok, akik rákattnatak. :D

Massa maradni fog, mert a legjobb ár/teljesítményt hozó versenyző.

2010. április 22, 11:18
Válasz #803

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése

ő is tud a Mecsek Rallyról, a hivatalos fórumán is írták.

Nos ezt egy percig nem kétlem, lehettél olyan elvetemült h be regisztráltál oda is! ;)
Remélem senki nem hitte el!  :doh:
: 2010. április 22. - 11:14:16
Tudhatnád, hogy amit én megérzek, az általában úgy van. Így volt ez kimi menesztésével kapcsolatban is, amikor ti bőszen hitetlenkedtetek.

Nem mintha te nem bőszen hitetlenkednél Massa szerződését illetően!Amúgy meg!  ;)

2010. április 22, 11:06
Válasz #802

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Az h nem mondott semmi konkrétumot az neked újdonság?  :D

Még tiszta szerencse h nem rajtad áll vagy bukik a dolog!  ;)
Halkan megjegyzem, de nem azért h örüljél, hanem mert így gondolom, szerintem nem jön vissza!

Valld be, hogy azért nézted, hátha elszólja magát a Mecsek rallyról  :D  ;D

Tudhatnád, hogy amit én megérzek, az általában úgy van. Így volt ez kimi menesztésével kapcsolatban is, amikor ti bőszen hitetlenkedtetek.
Szerintem a Red Bull fönök lesz olyan ostoba, hogy beültesse a finnt Webber helyére.
ő is tud a Mecsek Rallyról, a hivatalos fórumán is írták.

2010. április 22, 08:44
Válasz #801

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Nem erősített és nem is tagadott, azaz lehet, hogy (sajnos) visszatér.

Az h nem mondott semmi konkrétumot az neked újdonság?  :D

Még tiszta szerencse h nem rajtad áll vagy bukik a dolog!  ;)
Halkan megjegyzem, de nem azért h örüljél, hanem mert így gondolom, szerintem nem jön vissza!

Valld be, hogy azért nézted, hátha elszólja magát a Mecsek rallyról  :D  ;D

Ez mi?  :D

http://www.rtlklub.hu/video/88357
Azért beülnék egy körre Block mellé  :D

2010. április 22, 00:34
Válasz #800

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Nem erősített és nem is tagadott, azaz lehet, hogy (sajnos) visszatér.

2010. április 21, 20:57
Válasz #799

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hát én szakadtam :D
Az a vigyor amit visszavágott :D

2010. április 21, 20:51
Válasz #798

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Néztem a fókuszt, mondom megnézem, hát .. ezt vártam. Én csak azt nem értem, aki készítette vele az interjút Kimivel, minek kérdezte meg hogy igaz hogy visszajössz az f1-be jövőre? hát mondom bameg neked elárulja, azt amit még ő sem tud, gratulálok, ja és a végén mikor látta hogy Kimi siet , ilyenkor nem kérdezünk tőle semmit, mert értelme semmi, most ezzel előrébb jutottunk, hogy azt mondta jó volt. Istenem!    :doh:

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. április 21, 13:26
Válasz #797

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=otEvl9r-fbE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=otEvl9r-fbE</a>

:cheerful_h4h:
: 2010. április 20. - 09:26:32
Benoit Nogier dícsérte versenyzőjét a Török Rallyn nyújtott teljesítménye miatt.

A Forma-1-es világbajnok az ötödik helyen végzett.

„Kimi legjobb rallyját teljesítette ebben a szezonban. Az eredmény nem csupán a kavarodások miatt volt, tiszta versenyben is legyőzött másokat, amit az autóversenyző fejlődése magyaráz. Ez egy nagyon ígéretes dolog a csapat szempontjából” – mondta Nogier.

A csapatfőnök azt is megerősítette, hogy Sébastien Ogier részt vesz az Új-zélandi versenyen, Kimi Räikkönen viszont nem.

(Forrás: mtv3.fi)
: 2010. április 20. - 11:15:50

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=V5kw2Hp-F4Q" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=V5kw2Hp-F4Q</a>

2010. április 19, 22:07
Válasz #796

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Hogy ide Senna győzelmei száma? őt ne keverjük bele!

De gyenge vagy!  :2funny:

2010. április 19, 22:05
Válasz #795

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése

Én csak annyit mondok 41! 

Hogy ide Senna győzelmei száma? őt ne keverjük bele!

2010. április 19, 21:06
Válasz #794

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Ebben hol van a Loebhöz hasonlítás? Tényként közöltem, hogy Loebtől 7 percet kapott, de sehol nincs hozzá hasonlítva.
: 2010. április 19. - 20:22:43
Ez az elméleted ott hibádzik, hogy Massa verte meg 2008-ban és 2009-ben is, fölényesen, tehát nem ez az ok. Én jobban tudom, hogy mi az, ami nem szimpatikus, és ezt el is mondtam, hogy túlértékelt.
: 2010. április 19. - 20:24:23
Abból kétszer nyert és egyszer második lett. Tehát, összesen 28 pontot köszönhet a 3 polenak.
: 2010. április 19. - 20:25:34
2005-ben 2 ilyen eset volt, amikor műszaki hiba miatt esett ki. A Nürburgringen meg a saját butasága miatt, mert nem ment be gumit cserélni. Massának sokkal több gondja volt 2008-ban, mégis 22 pontot adott neki.
: 2010. április 19. - 20:27:40
Neked az a bajod, hogy enm ájultam el az 5. helytől! Nem, mivel a saját csapatársa ugyanazzal az autóval 4 perccel gyorsabb volt úgy, hogy még defektet is kapott. Tudod te, mit jelent a raliban az a 4 perc? Megállsz az út melleti büfénél és megeszel egy sűlt kolbászt! kimi nem a gyorsaságának köszönhette az 5. helyet, ezt kéne meglátni, hanem Latvaláék balszerencséjének. Majd ha enélkül éri el és nem 4 perc hátránya lesz a csapattársával szemben, el fogm ismerni. Erről beszéltem, hogy most is túlértékelitek.
: 2010. április 19. - 20:31:06
Erről beszélek! Itt a váalsz Márti, hogy miért állok így hozzá!

Úgy állsz hozzá ahogy akarsz! :)

Én csak annyit mondok 41!  :2funny:

Inkább mennyél a világra, láttam ott is az értelmes megnyilvánulásaidat!
Ott is kaptad az ívet rendesen...tőlem már nem kell több :)

Jóccakát!

2010. április 19, 20:32
Válasz #793

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése

AKKOR EZEKET KI A "ROSSEB" ÍRTA? -és akkor nem megyek vissza 20 oldalt keresni a többit!

Ebben hol van a Loebhöz hasonlítás? Tényként közöltem, hogy Loebtől 7 percet kapott, de sehol nincs hozzá hasonlítva.
: 2010. április 19. - 20:22:43

Neked nem az a bajod h túl volt(van) értékelve , hanem az h elverte a kedvencedet
Ez az elméleted ott hibádzik, hogy Massa verte meg 2008-ban és 2009-ben is, fölényesen, tehát nem ez az ok. Én jobban tudom, hogy mi az, ami nem szimpatikus, és ezt el is mondtam, hogy túlértékelt.
: 2010. április 19. - 20:24:23

Ja, és kit érdekel hogy 3 poleja volt!Osztanak érte pontot?

Abból kétszer nyert és egyszer második lett. Tehát, összesen 28 pontot köszönhet a 3 polenak.
: 2010. április 19. - 20:25:34

Kiminél meg inkább azt láthattad h az élről pottyant ki, és kapta más a 10 pontot!

2005-ben 2 ilyen eset volt, amikor műszaki hiba miatt esett ki. A Nürburgringen meg a saját butasága miatt, mert nem ment be gumit cserélni. Massának sokkal több gondja volt 2008-ban, mégis 22 pontot adott neki.
: 2010. április 19. - 20:27:40
amit Kimi WRC-s szereplésével kapcsolatban írnak! (nem ilyen marhaságokat h Ogier is újonc, és veri Kimit)
De nem is várom el...mert még azzal sem vagy tisztában mit takar az Újonc kifejezés!

Neked az a bajod, hogy enm ájultam el az 5. helytől! Nem, mivel a saját csapatársa ugyanazzal az autóval 4 perccel gyorsabb volt úgy, hogy még defektet is kapott. Tudod te, mit jelent a raliban az a 4 perc? Megállsz az út melleti büfénél és megeszel egy sűlt kolbászt! kimi nem a gyorsaságának köszönhette az 5. helyet, ezt kéne meglátni, hanem Latvaláék balszerencséjének. Majd ha enélkül éri el és nem 4 perc hátránya lesz a csapattársával szemben, el fogm ismerni. Erről beszéltem, hogy most is túlértékelitek.
: 2010. április 19. - 20:31:06
Mind1, ne is figyeljetek rá. Kimi bőven jól teljesít eddig a Rallyban, és ez még csak a kezdet. Kimi akár itt is Bajnok lehet, főleg ha sok évre elkötelezi magát.

Erről beszélek! Itt a váalsz Márti, hogy miért állok így hozzá!

2010. április 19, 19:08
Válasz #792

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Mind1, ne is figyeljetek rá. Kimi bőven jól teljesít eddig a Rallyban, és ez még csak a kezdet. Kimi akár itt is Bajnok lehet, főleg ha sok évre elkötelezi magát.

Addig meg amíg nem Kimit tartják a Forma1-es pilóták közül örök vesztesnek, és amíg nem Kimi képtelen VB esélyes autóval a feneke alatt címet felmutatni, addig replica nem jöhet ki jól 1-1 ilyen fantasztikus diskurzusból.  ::-)

2010. április 19, 19:04
Válasz #791

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Igen Moilanen ezt én sem értem!
Értem én Replica miért vagy ennyire AKR tag. Lehet engem is bántana, hogy a kedvencemnek állandóan kell bizonyítani hogy ő jó, igen Massank kell ezt nem tagadom, de szerinted Kimi csak egy mázlista srác akinek az ölébe pottyant minden? Kimi szerinted semmit nem tett azért ahová jutott? Az élet nem fair ez van, de azért mert jó menedzsere volt /van jó szponzorai voltak, én nem mondanám hogy semmit nem tett azért hogy világbajnok lett. Hidd el Replica értelek én, csak azt elfelejted el, hogy erről nem Kimi tehet hogy túlértékelték. Itt beszélhetnék még kiket értékelnek túl, de hagyjuk, persze Massa nem kap annyi figyelmet mint amit Kimi kapott vagy Alonso, Vettel, Kubica és sorolhatnám. Azért Massa is hibás, nem gondolod? Csak tudod azzal hogy itt állandóan Kimi szapulod, leminősíted ezzel nem segítesz Massank, sőt épp ellenkezőleg, én számtalanszor elmondtam neked és mindenkinek, én elismerem Massa tudását, és hogy jó pilóta, azért villantott szépeket amire azt lehetett mondani ezt igen!! Akkor a te kedvenced is egy jó közepes képességű pilóta?? mert ha Kimi az, akkor neki is az kéne, hogy legyen, Vagy tévedek? őt hova sorolod, milyen minősítésbe?

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek