Nekem kimivel mindig is csak egy bajom volt, hogy iszonyatosan túl volt/van értékelve. Nem Loebhöz viszonytottam, hanem a csapattársához, aki defekttel is 3 és fél percet adott neki. Erre nem mondhatom azt, hogy kiváló, pláne, hogy a legjobb autót vezeti.
Massa 2006-ban 3 polet és 2 győzelmet szerzett, jópárszor Schumi előtt végzett és volt, hogy el is engedte. kimitől ilyeneket nem fogunk látni, ahhoz az egész mezőnynek ki kell esnie, ezt értsétek meg.
: 2010. április 19. - 15:37:24
Azt elsimerem, hogy egy jó közepes képességű versenyző, de nem élvonal. Mindig jókor volt jó helyen, és így is csak 1 vb címre tellet, ami amúgy is vitatható. Mindig túl volt értékelve, engem csak ez bosszant.
Nekem meg az az egy bajom van orbitális nagy hülyeségeket beszélsz!
Nem hasonlítgatod?

Leglább azzal legyél már tisztában amit leírtál!
-"Tehát a 3 és fél perc Ogiertől hazugság? A közel 7 perc Loebtől hazugság?"
-"5. hely, mert többen kiestek előle, de attól még szép, legalább nem borult fel. Viszont a csapattársa, Ogier defektet kapott, és még így is 3 és fél percet adott kiminek, míg Loeb közel 7 percet vert rá. Ez sok, nagyon sok."AKKOR EZEKET KI A "ROSSEB" ÍRTA? -és akkor nem megyek vissza 20 oldalt keresni a többit!
Neked nem az a bajod h túl volt(van) értékelve , hanem az h elverte a kedvencedet, az ő neve mellet van 1 VB cím, míg a tiéd mellet nincs!És lehet h nem is lesz!Fáj látnod, mint ahogy már leírtam, h kisebb(nagyobb) sikereket el tud érni egy más kategóriában ÚJONCKÉNT!
Ezért fröcsögsz Alonsora is, és ha az atya Úristent tennék mellé csapattársnak, akkoris ki tudnád magyarázni "Katiból a gyereket"!Csakhogy Massat hozd ki mindenből a leg"szerncsétlenebbnek", de mégis a legjobbnak"!
Ja, és kit érdekel hogy 3 poleja volt!Osztanak érte pontot?NEM!Massa elől is estek már ki, és pottyant az ölébe a győzelem! Kiminél meg inkább azt láthattad h az élről pottyant ki, és kapta más a 10 pontot!
Nem fogom elfelejteni hányszor ráztad a rongyot a 22-del!
Én meg majd hozom a 41-emet, legközelebb, ok?
Ez a te bajod cimbora! És mivel a legjobb védekezés a támadás, folyton ezt teszed!
Inkább olvasd el a rendes szakértői véleményeket, amit Kimi WRC-s szereplésével kapcsolatban írnak! (nem ilyen marhaságokat h Ogier is újonc, és veri Kimit)
De nem is várom el...mert még azzal sem vagy tisztában mit takar az Újonc kifejezés!
Na, oszt majd ha látod a fától az erdőt, akkor beszélgethetünk!
CSő