Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Kimi Räikkönen  (Megtekintve 367397 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. április 19, 17:33
Válasz #790

Moilanen

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma 3000 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Team Lotus (az igazi :P)
  • Kedvenc pilótád: Heikki Kovalainen
Hát ezt nem értem. Ott vannak a Ferraris témák, pl a Massa berágott Alonsora tartalmú topik. És valahogy ott nem látom fő-Massásaink hozzászólásait. Ja, hogy az nem lényeges? Csak az a fő, hogy Kimit lehessen fikázni? Hát, gratula, ennyit tudtok, ügyesek vagytok!  :idiot2:

2010. április 19, 16:04
Válasz #789

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Nekem kimivel mindig is csak egy bajom volt, hogy iszonyatosan túl volt/van értékelve. Nem Loebhöz viszonytottam, hanem a csapattársához, aki defekttel is 3 és fél percet adott neki. Erre nem mondhatom azt, hogy kiváló, pláne, hogy a legjobb autót vezeti.
Massa 2006-ban 3 polet és 2 győzelmet szerzett, jópárszor Schumi előtt végzett és volt, hogy el is engedte. kimitől ilyeneket nem fogunk látni, ahhoz az egész mezőnynek ki kell esnie, ezt értsétek meg.
: 2010. április 19. - 15:37:24
Azt elsimerem, hogy egy jó közepes képességű versenyző, de nem élvonal. Mindig jókor volt jó helyen, és így is csak 1 vb címre tellet, ami amúgy is vitatható. Mindig túl volt értékelve, engem csak ez bosszant.

Nekem meg az az egy bajom van orbitális nagy hülyeségeket beszélsz!
Nem hasonlítgatod?  ??? Leglább azzal legyél már tisztában amit leírtál!

-"Tehát a 3 és fél perc Ogiertől hazugság? A közel 7 perc Loebtől hazugság?"
-"5. hely, mert többen kiestek előle, de attól még szép, legalább nem borult fel. Viszont a csapattársa, Ogier defektet kapott, és még így is 3 és fél percet adott kiminek, míg Loeb közel 7 percet vert rá. Ez sok, nagyon sok."

AKKOR EZEKET KI A "ROSSEB" ÍRTA? -és akkor nem megyek vissza 20 oldalt keresni a többit!

Neked nem az a bajod h túl volt(van) értékelve , hanem az h elverte a kedvencedet, az ő neve mellet van 1 VB cím, míg a tiéd mellet nincs!És lehet h nem is lesz!Fáj látnod, mint ahogy már leírtam, h kisebb(nagyobb) sikereket el tud érni egy más kategóriában ÚJONCKÉNT!
Ezért fröcsögsz Alonsora is, és ha az atya Úristent tennék mellé csapattársnak, akkoris ki tudnád magyarázni "Katiból a gyereket"!Csakhogy Massat hozd ki mindenből a leg"szerncsétlenebbnek", de mégis a legjobbnak"!

Ja, és kit érdekel hogy 3 poleja volt!Osztanak érte pontot?NEM!Massa elől is estek már ki, és pottyant az ölébe a győzelem! Kiminél meg inkább azt láthattad h az élről pottyant ki, és kapta más a 10 pontot!
Nem fogom elfelejteni hányszor ráztad a rongyot a 22-del!
Én meg majd hozom a 41-emet, legközelebb, ok?

Ez a te bajod cimbora! És mivel a legjobb védekezés a támadás, folyton ezt teszed!
Inkább olvasd el a rendes szakértői véleményeket, amit Kimi WRC-s szereplésével kapcsolatban írnak! (nem ilyen marhaságokat h Ogier is újonc, és veri Kimit)
De nem is várom el...mert még azzal sem vagy tisztában mit takar az Újonc kifejezés!

Na, oszt majd ha látod a fától az erdőt, akkor beszélgethetünk!
CSő

2010. április 19, 15:39
Válasz #788

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Jólvan próbáljál magyarázkodni! Amiket leírsz azok csak a te agyadban megszületett ferdítései a valóságnak!Mindent elkövetsz azért hogy Kimit alul értékeljék!
Mondom telejsen nevezséges akikhez, és ahogyan hasonlítod!
Most én is elkezdjem hasonlítani 2006-os évet Massa VS Schumi? 41 pont! Régi pontrendszer, azonos csapat bla bla bla....
Egyszerűen agyrém a gondolkodásod már ne is haragudjál!
Inkább térj észhez, és próbáljál meg nem elfogultan gondolkodni!
Remélem máshol nem írod le ezeket (Főként értem ezalatt a Loeb-höz való hasonlítást), mert csak magadat teszed nevetségessé!
Nekem kimivel mindig is csak egy bajom volt, hogy iszonyatosan túl volt/van értékelve. Nem Loebhöz viszonytottam, hanem a csapattársához, aki defekttel is 3 és fél percet adott neki. Erre nem mondhatom azt, hogy kiváló, pláne, hogy a legjobb autót vezeti.
Massa 2006-ban 3 polet és 2 győzelmet szerzett, jópárszor Schumi előtt végzett és volt, hogy el is engedte. kimitől ilyeneket nem fogunk látni, ahhoz az egész mezőnynek ki kell esnie, ezt értsétek meg.
: 2010. április 19. - 15:37:24
az hogy nem ismered el Kiminek az f1-es teljesítményét, sikerét ez itt a legnagyobb probléma,még számadatok is alátámasztják hogy bizony Kimi jó versenyző
Azt elsimerem, hogy egy jó közepes képességű versenyző, de nem élvonal. Mindig jókor volt jó helyen, és így is csak 1 vb címre tellet, ami amúgy is vitatható. Mindig túl volt értékelve, engem csak ez bosszant.

2010. április 19, 13:05
Válasz #787

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
És mi van akkor ha minden idők legrosszabb rali kezdését produkálta? Engem nem izgat, tudok róla hogy mi történt, és?? Nekem nem fáj, nem értem neked miért! És ami meg a tényeket illeti arról én kérdeznélek, az hogy nem ismered el Kiminek az f1-es teljesítményét, sikerét ez itt a legnagyobb probléma,még számadatok is alátámasztják hogy bizony Kimi jó versenyző és még mi vagyunk akik elferdítünk dolgokat nem hozzáértőek vagyunk, nézzél már magadba. Mi is látjuk a ralis eredményeit hogy mennyit kapott a nagyoktól, és?LÁTJUK!! igen ezek tények, nem is arra értette szerintem Chidori, mert azért te elég sokat fröcsögsz Kimire amit nem ismersz el pedig tény, szóval hagyjál már minket békén, és a kötözködésről annyit hogy a csúnya Kimisek kötnek bele a Massa drukkerekbe,mi?? hát nézzük már vissza a hozzáaszólásaidat aztán fröcsögjenek a spanjaid.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. április 19, 12:54
Válasz #786

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Tehát a 3 és fél perc Ogiertől hazugság? A közel 7 perc Loebtől hazugság?
: 2010. április 19. - 12:34:15
Tavaly a régi pontrendszerben nem lenne ennyi pontja. Ogier jobban kezdett a raliban, és most ugyanolyan autója van kiminek is, és az a 3 és fél perc a csapattárstól igen is sok, főleg, hogy ez úgy annyi, hogy Ogiernék volt közben egy defektje, ami percekbe került. Nyugodj bele, le fogja hagyni Latvalát, abban biztosan, főleg, hogy kimi minden idők legrosszabb rali kerzdését produkálta az első két futamon.

Jólvan próbáljál magyarázkodni! Amiket leírsz azok csak a te agyadban megszületett ferdítései a valóságnak!Mindent elkövetsz azért hogy Kimit alul értékeljék!
Mondom telejsen nevezséges akikhez, és ahogyan hasonlítod!
Most én is elkezdjem hasonlítani 2006-os évet Massa VS Schumi? 41 pont! Régi pontrendszer, azonos csapat bla bla bla....
Egyszerűen agyrém a gondolkodásod már ne is haragudjál!
Inkább térj észhez, és próbáljál meg nem elfogultan gondolkodni!
Remélem máshol nem írod le ezeket (Főként értem ezalatt a Loeb-höz való hasonlítást), mert csak magadat teszed nevetségessé!

2010. április 19, 12:37
Válasz #785

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Minden elismerésem Kimié, úgy tűnik nagyon hamar beilleszkedett a Rally közegébe. Ez az ötödik hely nagyon szép, ne higgyetek az olyan embereknek, akiknek egy örök vesztes a kedvence és minden tényt megpróbálnak ferdíteni és manipulálni. SZÉP VOLT KIMI!!!! O0 :6:
Tehát a 3 és fél perc Ogiertől hazugság? A közel 7 perc Loebtől hazugság?
: 2010. április 19. - 12:34:15
De most mit hasonlítod Seb-hez? Azt áruld már el! Milyen kezdőnek? 2008 óta számos raalyn részt vett már tudomásom szerint!Számold már össze az ő háta mögött 2 év alatt, hány rallys rajthoz állás szerepel, meg Kimi háta mögött eddíg összesen mennyi?
Merem remélni, érzed a különbséget! Amúgy megsúgom h Ogier is idén jobban szerepel már sokkal mint a tavalyi évben!Tavaly ugye 8 ként zárt, nos ez Kimi számára is lehetséges idén!Ugyanis jelenleg 10. !!!!!!
Arról nem beszélve mikor Loeb-höz hasonlítod egy hatszoros világbajnokhoz! Ember, gondolkozzál már!Főként nem ér összehasonlítani egy kicsit sem gyári csapatot, a juniorral szemben! Remélem nem kell magyaráznom miért is!

Am meg Latvalat sosem fogja utólérni törésszámban! :)
Tavaly a régi pontrendszerben nem lenne ennyi pontja. Ogier jobban kezdett a raliban, és most ugyanolyan autója van kiminek is, és az a 3 és fél perc a csapattárstól igen is sok, főleg, hogy ez úgy annyi, hogy Ogiernék volt közben egy defektje, ami percekbe került. Nyugodj bele, le fogja hagyni Latvalát, abban biztosan, főleg, hogy kimi minden idők legrosszabb rali kerzdését produkálta az első két futamon.

2010. április 19, 09:21
Válasz #784

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Ogier is újonc és kezdőnek számít. Rossi nagyon jó köridőket ment a Forma 1-es teszteken, ahogy Loeb is. Egyikük sem törte össze az autót. Ráadásul Rossit még szerződtetni is akarták.

De most mit hasonlítod Seb-hez? Azt áruld már el! Milyen kezdőnek? 2008 óta számos raalyn részt vett már tudomásom szerint!Számold már össze az ő háta mögött 2 év alatt, hány rallys rajthoz állás szerepel, meg Kimi háta mögött eddíg összesen mennyi?
Merem remélni, érzed a különbséget! Amúgy megsúgom h Ogier is idén jobban szerepel már sokkal mint a tavalyi évben!Tavaly ugye 8 ként zárt, nos ez Kimi számára is lehetséges idén!Ugyanis jelenleg 10. !!!!!!
Arról nem beszélve mikor Loeb-höz hasonlítod egy hatszoros világbajnokhoz! Ember, gondolkozzál már!Főként nem ér összehasonlítani egy kicsit sem gyári csapatot, a juniorral szemben! Remélem nem kell magyaráznom miért is!

Am meg Latvalat sosem fogja utólérni törésszámban! :)
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 19, 09:24 írta Tina »

2010. április 18, 23:19
Válasz #783

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Minden elismerésem Kimié, úgy tűnik nagyon hamar beilleszkedett a Rally közegébe. Ez az ötödik hely nagyon szép, ne higgyetek az olyan embereknek, akiknek egy örök vesztes a kedvence és minden tényt megpróbálnak ferdíteni és manipulálni. SZÉP VOLT KIMI!!!! O0 :6:

2010. április 18, 22:33
Válasz #782

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Hallod mi lenne, ha nem olyanokhoz hasonlítanád akik már 100 éve a sport nagyjai?

Rossi, Loeb hány másodpercet kapott f-1es pilótáktól mikor forma autóba ületek?

Ogier is újonc és kezdőnek számít. Rossi nagyon jó köridőket ment a Forma 1-es teszteken, ahogy Loeb is. Egyikük sem törte össze az autót. Ráadásul Rossit még szerződtetni is akarták.

2010. április 18, 21:08
Válasz #781

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
5. hely, mert többen kiestek előle, de attól még szép, legalább nem borult fel. Viszont a csapattársa, Ogier defektet kapott, és még így is 3 és fél percet adott kiminek, míg Loeb közel 7 percet vert rá. Ez sok, nagyon sok.
Hallod mi lenne, ha nem olyanokhoz hasonlítanád akik már 100 éve a sport nagyjai?

Rossi, Loeb hány másodpercet kapott f-1es pilótáktól mikor forma autóba ületek?
Ez firdítva is ugyan az! Csak nehezebb körülmények között!

Arról nem beszélve, h az sehol sem tartják számon (csak max az antik agyában)h 1- vagy 2 pilóta probléma miatt kiállt előle! Hát istenem ilyen a sport, máskor meg ő állt ki, és kaptak értékes pontokat a mögötte haladók!

Nem gondolnám h ez további magyarázatra szorul!
Ez van, fogadd el, tudom h ordítani tudnál a fájdalomtól, de ki kell hogy bírd! :)
Gondold azt lesz még nagyobb csapás is az életben!
Vérremenően komolyan veszel dolgokat! Már nem mindha én nem tenném néha!

Vagy ez nálad inkább valami komplexus! Én már nem tudok rajtad véigmenni, jösz itt olyanokkal f-1 ben h ezt meg azt ne hasonlítsuk már össze, WRC be meg ugy hazuttolod meg a saját szavaidat h az már több mint feltünő!

Szerintem is inkább Massaval foglalkozzál (legalább fele ennyit mint Kimivel), az csak nem fáj ennyire!

2010. április 18, 20:00
Válasz #780

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
5. hely, mert többen kiestek előle, de attól még szép, legalább nem borult fel. Viszont a csapattársa, Ogier defektet kapott, és még így is 3 és fél percet adott kiminek, míg Loeb közel 7 percet vert rá. Ez sok, nagyon sok.
Szerintem foglalkozz Massa-val, mert ő is sokat kap. :)

2010. április 18, 19:49
Válasz #779

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése

2010. április 18, 17:12
Válasz #778

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Na Replica ,nem is vártam tőled mást!
Szerencse?? szerinted az f1-ben sem kell??
Sajnálod tőlünk hogy örülünk Kimi teljesítményének??
Mindegy én nagyon örülök neki, szépen ment, :clap1: kellenek a pontok, és ha úgy lett 5. hogy kiesett előle Sordo akkor ez van, most mit csináljak, mondjam a FIA-nak hogy 6. legyen mert nem érdemli meg az 5. helyet? Az f1-ben is szerencse kell, Masssa is kapott szerencse pontokat szóval, hagyjál ilyenekkel minket. köszönöm!
Amúgy meg látom elég mókás kedvedben voltál a hónap elején, meg látom jól megy az AKR sikere! Nagy gratulációm hozzá Replica!  :clap7:

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. április 18, 15:10
Válasz #777

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
 :1: Jajjj de jooo.Ugy oruloook.Ez a mi Kimink  :clap1: Gratt  :cheerful_h4h:

2010. április 18, 15:08
Válasz #776

Moilanen

• *
  • Forma 3000 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Team Lotus (az igazi :P)
  • Kedvenc pilótád: Heikki Kovalainen
Végre beindult.  :banan:

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek