Tudom én azt hogy mennyire sz*r lenne itthon nézni, mikor kint lehetnék. nekem 2006-ban volt amikor péntekre és szombatra volt jegyem és vasárnap úgy ébredtem hogy basszus hát nem megyek és nagyon sz*r volt a kedvem, ráadásul Kimi pole-ból indult, ááá pityeregtem is hogy menni akarok!! Én 2006 óta járok ki, ezalatt a 4 év alatt a ring volt a minden, minden egyes évben alig vártam már hogy mehessek ki. a tavalyi boxutcai látogatást kár hogy kihagytad esélyed lehetett volna Kimit látnod és autogramot kérned tőle, bár mondtam neked én időben ott voltam de úgy akarta a sors hogy ne kapjak tőle autogramot, mert a kedves magyar szervezés kicsit káosszá alakult és senki nem tudta, most a boxban adják az autogramot vagy máshol. Hát amit ott átéltem abban a tömegnyomorban, de mindhiába csak láthattam másodpercekre persze ez is valami de nem azért rohadtam a napon majdnem 1 órát meg álltam a tömegben nyomorogva hogy ennyi. Ezért én a mostani boxlátogatásra nem megyek ki, felesleges, 4 szer már kint voltam, mindent láttam, fényképeztem. Én tudod mit bánok hogy nem mentem a hotel elé, mert ott lett volna a legnagyobb esély hogy kapok tőle, bár mondom nem biztos de akkor beletörődtem volna hogy mindent megtettem azért hogy kapjak tőle, hogy olyan közel lehessek hozzá, de nem a hotel elmaradt és ezt nagyon bánom, ameddig csak élek. Láthattad alig voltak a hotel előtt, simán oda lehet menni mikor vége vannak az edzéseknek, még ez sem akadályozott volna meg ha a ringről egyenesen oda megyek, de nem, basszus miért, miért! Mindegy ez van ezt kell szeretni.
Persze kimegyek mert jobb lesz kint mint itthon, de fájni fog, mert hiányzik egy személy és ez így annyira már nem olyan mint évekkel ezelőtt. És ha úgy adódik hogy éppen nekem nem szimpi csapat vagy versenyző van az élen és van rá esély hogy megfogják őt akkor azért drukkolni fogok hogy ne az a csapat nyerjen vagy pilóta. legyen már valami jó szórakozás is, nehogy már az nyerjen akit nem szívlelek, bár nincsenek sokan, tudjátok ki az az egy pilóta akit nem szeretek, meg persze az a csapat. Itt a ringen nem szeretném hogy ők nyerjenek ennyi. És mivel Kimi Red Bullos lett és az is fog maradni elég sokáig szerintem, akkor miért ne a Red Bullosoknak szurkoljak úgymond bár mondom nem izgat Vettel gyerek meg Webo sem de hajrá srácok.
Amúgy irigyellek azért hogy még mindig bezsongva várod a kezdést meg a ringet, de én miért nem?? mert hülye vagyok, hiába ha csalódok akkor ez van nem könnyen emésztem meg az igazságtalanságot. és ezért is vagyok letörve hogy még a ralit sem nézhetem szóval pff ezt nagyon benéztem. Ja és tőlem is megkérdezik, h kinek fogok szurkolni és mikor mondom Kiminek és néznek.. ők sosem fogják ezt megérteni ennyi, kár nekik magyarázni..
Kár Tina hogy tavaly nem ismertelek, jól el lettünk volna a ringen, és végre olyannal akivel aztán szurkolhattam volna. De ki tudja, még lehet, hogy szurkolhatunk együtt a nagy kedvencnek! 
Hát igen, így utólag én is nagyon mérges vagyok, h mennyi lehetőséget szalasztottam el az évek alatt, oké 15 évesen még nem voltam ennyire elszánt mint manapság, de bánom mint a kutya h elszalasztottam őket!
Én ki szeretnék menni boxlátogatásra, de csak azért mert még nem voltam, bár sokan mondták h ne, mert nem ér annyit, h nyomorogjak órákat!De nekem nem lehet megmagyarázni, ha valamit egyszer kitalálok, az úgy lesz!
Hmmm fura ez az ellenszurkolásos dolog

Amíg volt Kimi, emlékszem mindent és mindenkit tudtam nem szeretni, amikor Kimi veszélyben volt, anyatigrisként védtem!
Ez ma is így van...vannak emberek körülöttem (munkahely, suli) akik szokták Kimit szekálni előttem, de csak azért h felidegesítsenek!Ritkán sikerül nekik, mert állt nem is válaszolok, csak mosolyogni szoktam, meg ha olyan cimboraféle, elszoktam küldeni a p.csába!

És elintéztük a témát!
És valahogy ez most kicsit elmult, nincs az az érzésem h "egy kanál vízbe meg tudnám folytani" Hamiltont, nameg ottvan Schumi, pár éve még le lehetett volna kergetni a térképről vele, ma már egy tök semleges emberként tekintek rá!
Mert már nem ellenfél! Nincs ok rá, h utáljam, persze ez alól Ham kivétel, mert őt elsősorban az arcoskodása miatt nem szerettem!Bár ujjabban ő is visszavett. Én meg nem vok haragtartó!

Ha valami böki a csőrőm azt kimondom, és utánna nyugalom!
Tény hogy várom a futamokat, de jómagam sem tudom miért, itt a sok botrány, sok zürzavar, semmi örörmöm nincs benne, így előreláthetóan!
1 lenne, ha Stefanék indulhatnának, akkor látnék benne sokat, de sajnos "csak Vettel" így nem okoz különösebb "izgalmat", (Bár őszintén remélem idén többet láthatják hátulról mint tavaly) Tavaly megérett ő is a feladatra! Idén pont ezért favorizálom kicsit őt!
Na, de ez hamarosan kiderül, hogyan reagálok majd, kihozzák belőlem a "vadállatot" (hát Palikék tuti, ebben már most biztos vok), vagy ismét tudom szeretni ezt a sportot!
Bár szeretném az utóbbit, elég volt a csalódásokbol!
Tudod nekem a Ring egy nem is tudom mivel, felér... ez olyan amit nem tudok leírni!
Mikor pár hónapja, a párom közölte, csak akkor megyünk ha Schumi visszatér(mert ő nagy Schumis) hát bennem egy világ dőlt össze, gondoltam magamban, egy olyan emberen múlik akit tök útálok?na nem... közöltem, h felőlem ő akkor megy amikor akar, de én ha törik , ha szakad megyek!Igaz h 2 napig nem beszéltem vele, de a hatás megvolt!Azóta a Schumi szót se hallottam

Viszont arra kíváncsi vagyok, h a könnyet tud-e fakasztani majd a kintlét, vagy sem!Szégyen, nem szégyen én az első 5 percet végig szipogom...az is lehet h a levegő teszi

Hát én nagyon bízom abban h szurkolhatunk még Kiminek, bár illuziókba nem ringatom magam!Így is sokat jut eszembe ahogy közeledik a szezon!
Am nagyon gondolkodtam azon, h sátorozni kellene kempingbe idén, mekkora buli lenne!
Csakhát a párom nem fog belemenni, mert tudja milyen vok, tisztaságmániám, pókos bogaras történetek!Fujjjjjjj
Ezért biztos marad Pest! Pedig én úgy szeretnék sátorozni!