Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Kimi Räikkönen  (Megtekintve 367390 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Január 28, 21:00
Válasz #550

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Még Laszmen hátha talál valami linket, de én is nézek,ha találok valamit belinkelem ide.
Amúgy ez annyira idegesítő, hogy egyik sportcsatorna sem adja, hát én ezt nem értem. Ez az egy baja a ralinak hogy nehéz élőben követni.
 :'(

Bosszant engem is, de hiába kutattam ezidáig!
Valami finn cumó kellene!

De egy ilyen van! :)

2010. Január 28, 20:57
Válasz #549

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Sajnos nem tudok!  :-\

Még Laszmen hátha talál valami linket, de én is nézek,ha találok valamit belinkelem ide.
Amúgy ez annyira idegesítő, hogy egyik sportcsatorna sem adja, hát én ezt nem értem. Ez az egy baja a ralinak hogy nehéz élőben követni.
 :'(

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. Január 28, 20:47
Válasz #548

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
nagyon tetszik az új design! behalás, na ez tiszta Kimis, és a vidin hát az nagyon nagy,áá nagyon bírom Kimit!   :cheerful_h4h:

Tudtok valamit hogy holnap hol lehet nézni élőben a ralit?

Sajnos nem tudok!  :-\

2010. Január 28, 20:42
Válasz #547

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése

Kimisek:
http://www.youtube.com/watch?v=d7oXAi5i2H8

http://www.kimiraikkonen.com/

Megújultunk :)

nagyon tetszik az új design! behalás, na ez tiszta Kimis, és a vidin hát az nagyon nagy,áá nagyon bírom Kimit!   :cheerful_h4h:

Tudtok valamit hogy holnap hol lehet nézni élőben a ralit?

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. Január 28, 19:50
Válasz #546

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
A józan paraszti eszével, néha akkorákat gondol, hogy szerintem jómaga sem hiszi el!

Kicsit többet tud a sportól és jobban benne van, mint a kimi szurkolók, és a tudása sem merül ki a kimi a legjobb, és csak jót vagy semmit a finnről témával.

2010. Január 28, 18:03
Válasz #545

Szlavo

• Gengszter Dzsigoló
  • Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Hát velem lehet vitatkozni ezekről a vb címekrő, csak most nem fogunk, mert se kedvem, se erőm!
És én nem hinném h csak a Kimi fanok látják így, hidd el sok embert ismerek aki közel nem Kimis, és nem ezt gondolja!
És már nagyon, de nagyon sokszor, elmondtam, olyan h "lett volna" volna, meg "ha" nem csak ebben a sportban, hanem semmiben sincs!Nem értem h azt miért nehéz felfogni, vagy megérteni!
(Olyan sincs , h majdnem 5-öm lett a lottón, igaz csak 1-et téveztettem, kicsi különbség van)-remélem érted h mit akarok mondani! :)

Na de most nincs humorom erről cseverészni (amugysem tudsz meggyőzni semmivel  ;) )

Kimisek:

Nem is akarlak.Nekem ez a véleményem.És semmi köze ahhoz hogy milyen fan vagyok.Összeállt a kép anno,ennyi véletlen nincsen.Az idei vb után meg végképp
No nitro,no turbo,simple Bmw power...

2010. Január 28, 17:57
Válasz #544

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
2008-ről is leírta a véleményét.Massa kapott ajándék pontot 2-őt a verseny a vb szorosabbá tétele érdekében.Én Massa fanként sem tartom ezt kizártnak.A 2007-es paktumról meg nem ő egyedül vélekedik így.Kb A Kimi fanokon kívül anno mindenki annak látta a történések fényében.Tudom sz*r dolog ezt beismerni,vszínűleg Kimi fanként én is tagadnám,meg hasonló hülyeségekre fognám az elméletet mint irigység stb.De attól még az nem volt tiszta vb cím.3-ik lett volna ha nincs a paktum.Az okokat rengetegszer leírták nálunk hozzáértőbb emberek is,de én is így láttam és nem azért mert Massa fan vagyok.De tök mindegy most már.Sumi vb címei közül 3-4 még ennél is piszkosabb módon született..

Hát velem lehet vitatkozni ezekről a vb címekrő, csak most nem fogunk, mert se kedvem, se erőm!
És én nem hinném h csak a Kimi fanok látják így, hidd el sok embert ismerek aki közel nem Kimis, és nem ezt gondolja!
És már nagyon, de nagyon sokszor, elmondtam, olyan h "lett volna" volna, meg "ha" nem csak ebben a sportban, hanem semmiben sincs!Nem értem h azt miért nehéz felfogni, vagy megérteni!
(Olyan sincs , h majdnem 5-öm lett a lottón, igaz csak 1-et téveztettem, kicsi különbség van)-remélem érted h mit akarok mondani! :)

Na de most nincs humorom erről cseverészni (amugysem tudsz meggyőzni semmivel  ;) )

Kimisek:

2010. Január 28, 17:47
Válasz #543

Szlavo

• Gengszter Dzsigoló
  • Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
A józan paraszti eszével, néha akkorákat gondol, hogy szerintem jómaga sem hiszi el!
Ja, engem nem érint h milyen fan (de nagy Schumis volt mindíg is), én a régi időkből nem csípem az öreget, és valószínű, ha eddíg nem tettem ezekután sem fogom!
Nekem nem jön be, az ilyen hatalmasnak hitt szövegelés, üres beszédek, és még a kákán is csomót!
Tény, h mindennek oka van!
De az ilyen agyszüleményeket haggyuk már! "Inkább a bokszok hűvösében valakinek az ujjai lejátszottak egy számítógép klaviatúráján két futamot. Egyiket a megállításra, egy másikat meg az újraindításra.)"
És érdekes mér PONT 2007? Akko 2008? Az persze nem....
Ugyan tök röhej, nem is tartom érdemesnek, hogy rágódjak ilyesmin!
2008-ről is leírta a véleményét.Massa kapott ajándék pontot 2-őt a verseny a vb szorosabbá tétele érdekében.Én Massa fanként sem tartom ezt kizártnak.A 2007-es paktumról meg nem ő egyedül vélekedik így.Kb A Kimi fanokon kívül anno mindenki annak látta a történések fényében.Tudom sz*r dolog ezt beismerni,vszínűleg Kimi fanként én is tagadnám,meg hasonló hülyeségekre fognám az elméletet mint irigység stb.De attól még az nem volt tiszta vb cím.3-ik lett volna ha nincs a paktum.Az okokat rengetegszer leírták nálunk hozzáértőbb emberek is,de én is így láttam és nem azért mert Massa fan vagyok.De tök mindegy most már.Sumi vb címei közül 3-4 még ennél is piszkosabb módon született..

2010. Január 28, 17:29
Válasz #542

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Ezzel csak arra a baromságra akartam reagálni hogy az irigy Massa fanok fejében fordult meg egyedül a 2007-es paktum.Sanyi bácsi minden csak nem Massa fan.Leszólnod meg nem kéne mert a legjobb magyar F1 publicista és nem "alapelvek" szerint véleményezik,hanem a tapasztalatai alapján józan paraszti ésszel.

Ja, engem nem érint h milyen fan (de nagy Schumis volt mindíg is), én a régi időkből nem csípem az öreget, és valószínű, ha eddíg nem tettem ezekután sem fogom!
Nekem nem jön be, az ilyen hatalmasnak hitt szövegelés, üres beszédek, és még a kákán is csomót!
Tény, h mindennek oka van!
De az ilyen agyszüleményeket haggyuk már! "Inkább a bokszok hűvösében valakinek az ujjai lejátszottak egy számítógép klaviatúráján két futamot. Egyiket a megállításra, egy másikat meg az újraindításra.)"
És érdekes mér PONT 2007? Akko 2008? Az persze nem....
Ugyan tök röhej, nem is tartom érdemesnek, hogy rágódjak ilyesmin!

2010. Január 28, 17:15
Válasz #541

Szlavo

• Gengszter Dzsigoló
  • Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Dávid Sanyi bácsi  ::-)
Maraggyál már! :)
Vicces!

Ezzel csak arra a baromságra akartam reagálni hogy az irigy Massa fanok fejében fordult meg egyedül a 2007-es paktum.Sanyi bácsi minden csak nem Massa fan.Leszólnod meg nem kéne mert a legjobb magyar F1 publicista és nem "alapelvek" szerint véleményezik,hanem a tapasztalatai alapján józan paraszti ésszel.

2010. Január 28, 17:11
Válasz #540

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Dávid Sanyi bácsi  ::-)
Maraggyál már! :)
Vicces!

2010. Január 28, 17:05
Válasz #539

Szlavo

• Gengszter Dzsigoló
  • Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Tudom, végülis az utóbbi években egy Kimi ellenes kampány indult. Többek között az elvakult (hozzá nem értő) Massa fanok egy kicsit messzire mentek néha, és mindent megmagyaráztak, amikor a száraz tényekre ha rápillantunk akkor azt láthatjuk hogy Kimi Raikönnen F1 világbajnok, és innentől kezdve nem kell vitatkozni semmiről. Aki F1-es világbajnok tud lenni az valamivel kitűnik a mezőny többi tagja közül, és ezért nyernek meg mondjuk egy világbajnokságot. Ezek a potya, megbundázott, szerencsés volt vb cím dolgok nagyon jól hangzanak, de semmi értelmük. A Ferrariba bejutni sem a szerencsének volt köszönhető sztem...

Soha nem voltam Raikönnen drukker, de mindig is elismertem a tudását! :ok:
"És ne mondja nekem senki, hogy amit most leírtam az merő rosszindulat és baromság, hanem gondoljon a tavalyi utolsó futamra, amelyen Hamilton "maga magát" fosztotta meg az első helytől, azzal hogy mellényúlt valamely gomboknak. Ahogyan azt Móricka elképzeli!... (Inkább a bokszok hűvösében valakinek az ujjai lejátszottak egy számítógép klaviatúráján két futamot. Egyiket a megállításra, egy másikat meg az újraindításra.)"
Dávid Sándor :)

2010. Január 28, 00:06
Válasz #538

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Tudom, végülis az utóbbi években egy Kimi ellenes kampány indult. Többek között az elvakult (hozzá nem értő) Massa fanok egy kicsit messzire mentek néha, és mindent megmagyaráztak, amikor a száraz tényekre ha rápillantunk akkor azt láthatjuk hogy Kimi Raikönnen F1 világbajnok, és innentől kezdve nem kell vitatkozni semmiről. Aki F1-es világbajnok tud lenni az valamivel kitűnik a mezőny többi tagja közül, és ezért nyernek meg mondjuk egy világbajnokságot. Ezek a potya, megbundázott, szerencsés volt vb cím dolgok nagyon jól hangzanak, de semmi értelmük. A Ferrariba bejutni sem a szerencsének volt köszönhető sztem...

Száraz tények, hogy Massa az együtt töltött időben több pontot, több győzelmet és pole pozíciót szerzett! A kémügy alatti 2007-es cím nem sokat ér, ezt minden kicsit sem elvakult szurkoló tudja.
: 2010. január 28. - 00:02:29

Bemákolt vb cím nincsen, mindennek oka van!

Ez így igaz, a 2007-es vb címnek több oka is van.

Az egyik a kémügy, ami lehetetlenné tette, hogy a Mclarenek nyerjenek. A másik, hogy Raikkönen egész éves teljesítménye az összetett 3.-4. helyére volt elegendő, s a Mclarenek elkaszálása nélkül max 3. helyezett lett volna. Az év első felében annyira bajnoki teljesítményt nyújtott, hogy 7 futam telt el az első és második győzelme között. Massa Monzáig verte az összetettben! Utána csapautasítás lépett érvénybe, s a szezonzárón át kellett adni a hazi, megérdemelt első helyét. Raikkönen nem érdemelte meg a címet, de ezzel ő maga is tisztában volt.

2010. Január 27, 20:35
Válasz #537

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Ezez mind csak arra jók kérlek, h saját magukat nyugtatgassák! :)
Nem másra!
Bemákolt vb cím nincsen, mindennek oka van!(ezt mindíg is vicc kategóriának tartottam)

Rosszindulatúság, irígység, vagy tudja fene ez micsoda, de ilyen mindíg is volt, lesz!
Én ezt már többször kifejtettem, h számomra az nem szurkoló, aki semmi másra nem képes, csak fikázni másik pilótákat!
Természetesen elvétve, megesik h az embernek valami nem tetszik(egyéniség, vezetési stílus- ott van, nekem sem jött be Montoya agresszív viseledése, nem is kedvelem, nem tagadom, de itt vége)

Kimi egy hasonlóan ellentmondásos személyiség, mint Schumi!
Lehet szeretni, utálni (bár többen vannak akik az előbbit követik)!
Le lehet alkoholistázni stb.... de nálam ez nem számít sport szeretetnek!
Aki a sportot  mint sport kategória nézi, azt tök nem érdekli h ki kivel van, hány nője van, iszik-e, rágja-e a körmét és még Isten tudja micsodát!

Sokszor elmontam már, h én 2007 óta ugy ahogy van, ki nem állhatom Hamit (Bocs Pepém  :oleles ) De nagy dolgot nem kerítek ennek a történetnek, nem keresem a hibáit (pedig vannak), nem oltom a drukkereit, egyszerűen nem érdekel az egész figura!
Ha nagyot autózik, elismerem! És ennyi!

Bármennyire is fog fájni a Kimi elleneseknek, jól fog szerepelni a rallyban, és mi büszkén kihuzzuk magunkat!Még akkor is, ha nem lesz vb!

2010. Január 27, 20:12
Válasz #536

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek