Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Kimi Räikkönen  (Megtekintve 367219 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Január 27, 20:02
Válasz #535

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Hát elhiheted, h lennének emberek, akík nem emelnék meg! :)
De ez engem baromira nem hat meg!
Én el tudom ismerni a tehetséget, sosem szégyellem, ha el kell ismernem, valaki jó!Akármiben!

Kimit ismerem annyira, h bizonyítani akar (ahogy mindenki), céljai vannak a rallyban, talán nagyobbak is mint a f-1-ben!Mert ez most egy teljesen új kihívás!Örömét leli ebben, és, ha ő akkor én mindenképpen!
Olyan jó érzés nézni a képeket róla, vigyorog szinte teli szájjal!
Nálam ez már felér egy győzelemmel!Fél sikerrel!

2010. Január 27, 19:27
Válasz #534

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Nem egysezrű sport, ha itt is eljut a csúcsra akkor le a kalappal előtte!

Bár én már F1-es teljesítménye előtt is emelem kalapom :), mert amit a Mclarennél művelt anno az szerintem brutális volt!

2010. Január 27, 19:08
Válasz #533

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Persze, eggyértelmű!
Híú ábránd volna, azt gondolni, h majd agyonver mindenkit!

Biztos előbb vagy utóbb szép eredményeket is betudhat magának, és nekünk szurkolóknak! :)

2010. Január 27, 18:58
Válasz #532

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
A bajnoki cím első szezonban szerintem is irreális lenne, de mondjuk 2-3 éven belül el tudom képzelni, hogy Rally bajnok lesz Kimiből. Én szurkolok neki! O0

2010. Január 27, 18:13
Válasz #531

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
El tudnám viselni, ha a képembe landolna az a hó, amit ott felkavar!
Bár ki nem állhatom a hideget! :)
: 2010. január 26. - 19:41:17
A Ford versenyzői nem tartanak Räikkönen-től

Mikko Hirvonen és Jari-Matti Latvala elismerte, Kimi Räikkönen jó teljesítményt nyújthat első évében, ám szerintük a „Jégember” nem esélyes a bajnoki címre.

Kimi egyre több dicséretet kap.

Egy újabb izgalmas szezon vár ránk a Rali-világbajnokságban (WRC). A Citroen és a Ford ismét nagy csatát vívhat a világbajnoki címért.

A Citroen junior csapatánál egy világsztár is akcióba fog lendülni Kimi Räikkönen személyében.

Honfitársai elismerik Kimi tehetség, de pontosan tudják, hogy a Ferrari korábbi versenyzőjének nem lesz egyszerű dolga.

„Biztos vagyok benne, hogy Kimi (Räikkönen) a lehető legjobb eredményt próbálja majd elérni. Talán egy kis időre lesz szüksége, de azt hiszem bele fog jönni. Érdekes lesz látni, hogy mire lesz képes egy ilyen raliautóval.” – nyilatkozta Mikko Hirvonen.

„Király, hogy Kimi is részt vesz ebben a sorozatban. Nem ismerem őt, de azt hiszem nem fog csalódást okozni. Egy tehetséges srácról beszélünk, és jó technikai is van alatta. Keményen fog vezetni. Véleményem szerint első évében 5-8 hely között fog autózni. Ha ötödik lenne, az igazán nagy dolog.” – mondta Jari-Matti Latvala
_________________________________________________________________________________

Sztem nincs olyan ember aki elvárja h Kimi rögtön a trónra törjön!
Báris én nem várom el tőle! Abban biztos vagyok, h jól fog szerepelni, és megállja a helyét, csalodni semmiképp se fogok, ezt már most tudom!
(Halkan megjegyzem, h azért piszkosul kihúznám magam év végén, egy jó eredmény mellett)
 ^-^
: 2010. január 27. - 18:04:04
Räikkönen: Életem legnagyobb feladata következik!

Kimi Räikkönen izgatott, ugyanakkor elmondta, sokat kell még tanulnia, hogy jó raliversenyző váljék belőle.

Räikkönen célja az lesz az első pár versenyen, hogy célba tudjon érni autójával.

A héten kerül megrendezése a 2010-es Arctic Lapland Rali, ahol a tavalyi évhez hasonlóan Kimi Räikkönen is ott lesz az indulók között.

Räikkönen ezúttal már a Citoren junior csapat tagjaként állhat rajthoz egy C4 WRC-vel. Kimi-nek ez a verseny jó felkészülést jelent élete első wrc-s idényére.

Kimi Räikkönen

Teljesen más ilyen körülmények között készülni. Itt –25°C van a teszteléskor. Soha nem vezettem ilyen hidegben még F1-es autót. Itt a raliban folyamatosan változnak körülmények. Hol kevesebb, hol több hó van.

Mindent szeretek most ebben a sportban. Ez egy új kihívást jelent számomra. Karrierem során ez a legnagyobb kihívás, amivel valaha is szembe kerültem. Nagyon izgalmas.

Több tapasztalt raliversenyzővel fogom felvenni a versenyt. Kezdetben a célom nem lehet más, mint az, hogy befejezzem a versenyeket. Meg kell ismernem az autót, majd után jöhet a többi dolog.

Tavaly több ízben is vezethettem raliautót, melynek köszönhetően van némi tapasztalatom, de ez még mindig kevés.

Az Arctic Rali számomra kitűnő felkészülést jelent. Ez egy jó edzés. Szép Finnországban versenyezni.
__________________________________________________________________________________
Na az ő célja már ki van tűzve :)
"Kezdetben a célom nem lehet más, mint az, hogy befejezzem a versenyeket. "
Na ezért csípem ezt a fickót!  :)

2010. Január 26, 19:29
Válasz #530

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Újabb videó Kimiről..

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=oF3DkqWxLxo" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=oF3DkqWxLxo</a>

2010. Január 25, 22:09
Válasz #529

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hát ez jó hír lenne!

Akkor várjuk majd a linket :D :)

Ingyen?Még jó! :) Bár fizetné is érte, azon nem mullana! :)

2010. Január 25, 21:58
Válasz #528

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Fogják élőben nyomni, méghozzá egy finn oldalon olvastam, hogy a finn szurkolók rajta vannak hogy az ottani csatorna adja majd élőben, hogy melyik csatorna lesz az, az még rejtély, de ha tudok vmit, szólok :)
Asszem hogy a Tv 7 vagy a YLE tv.. de nem 100-as :) (Online-n ingyen lehet nézni egyébként)

2010. Január 25, 21:53
Válasz #527

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hát ja brutális a srác.  :zizi: Hát be kell hogy ismerjem amióta az Irc-t megnéztem hát én is belezúgtam a raliba, és most hogy láttam ezt a vidit is hát marha brutális, és tök izgi, ahogyan száguld, ugrat, ááá nagyon várom már a pénteket remélem tudjuk majd nézni élőben, ha bármilyen linket tudtok azonnal szóljatok! köszi!  O0

Hát rajta vagyok az ügyön, h tudnánk mégis nézni valamennyit, de eddíg nem sok sikerel jártam!
Egy új induló oldalban bízom még!
De szólók, persze, ha tudok valamit!

Persze ez másra is vonatkozik :)

2010. Január 25, 21:41
Válasz #526

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Azta mindenit :D

Kimi = Állat (Verseny állat) :)

Szerelmes lettem :cupidhit: a RALLY szerelmese  :D

Hát ja brutális a srác.  :zizi: Hát be kell hogy ismerjem amióta az Irc-t megnéztem hát én is belezúgtam a raliba, és most hogy láttam ezt a vidit is hát marha brutális, és tök izgi, ahogyan száguld, ugrat, ááá nagyon várom már a pénteket remélem tudjuk majd nézni élőben, ha bármilyen linket tudtok azonnal szóljatok! köszi!  O0

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. Január 25, 21:24
Válasz #525

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Wáááá :D Ez kell Kiminek..... O0

2010. Január 25, 21:21
Válasz #524

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Azta mindenit :D

Kimi = Állat (Verseny állat) :)

Szerelmes lettem :cupidhit: a RALLY szerelmese  :D

2010. Január 25, 20:57
Válasz #523

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=O2S52zABPnw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=O2S52zABPnw</a>

:zizi:

« Utoljára szerkesztve: 2010. Január 25, 21:07 írta Márti »

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. Január 25, 19:52
Válasz #522

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Köszi Tina a képeket!Azt kell hogy mondjam jó a szerkója, jobban áll neki mint a piros. Azt hittem nehezebben fogom ezt az egész ralizást megszokni, de nem ,szerintem ez azért is van mert az f1-ben csalódtam egy kicsit, valami megváltozott bennem az f1-el kapcsolatban, jönnek a fiatalok és az "öregek" mennek, számomra ez fáj nehéz megszoknom, hát tök durva mikor elkezdtem nézni akkor tizenéves voltam, most már nálam fiatalabb pilóták vannak a mezőnyben, húú mennek az évek! na mindegy, de a ralizást azt várom nagyon és mindjárt kezdődik!  :1:

Nekem is bejönnek a képek :)
És örülök h szépen mosolyog :)
A korra meg ne emlékeztess, mikor a kis tejfels szájú Vettel is fiatalabb nálam, igaz nem sokkal :D
Próbálom informálódni jelenleg is, hogy hol tudnánk Rallyzni :)

Räikkönen mellett két magyar induló is lesz az Arctic Lapland Ralin

A Formula-1 2007-es világbajnoka mellett két magyar csapatért is szoríthatnak a rajongók a héten megrendezésre kerülő 2010-es Arctic Lapland Ralin.

Az esemény január 28-án, csütörtökön veszi kezdetét Finnországban, mely 30-án, szombaton ér véget.

z idei Arctic Lapland Rali sem fog szégyenkezi a népes mezőnyt illetően. Az indulók között szerepel Dani Sordo spanyol rali-sztár, valamint Kimi Räikkönen is, aki szintén egy Citroen C4 WRC-vel fog rajthoz állni a junior csapat színeiben.

Sordo navigátora Marc Marti, míg Räikkönen-é Kaj Lindstörm lesz.

A versenyen magyarokat is láthatunk majd. Szabó Zoltán, és Szabó Krisztián, valamint Pénzes Zsolt, és Benkö András egy Mitsubishi Lancer Evo 9-es fog harcba szállni a legjobb pozíciókért az N1-ben.

Kimi az ismerős arcok között köszöntheti testvérét, Rami-t, és csapattársát, Sebastien Ogier-t, aki nézőként lesz jelen.

A „Jégember” testvére egy a Tommi Mäkinen Racing által felkészített Fiat Grande Punto S2000-essel indul, amivel korábban Räikkönen versenyzett.

2010. Január 25, 19:42
Válasz #521

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Köszi Tina a képeket!Azt kell hogy mondjam jó a szerkója, jobban áll neki mint a piros. Azt hittem nehezebben fogom ezt az egész ralizást megszokni, de nem ,szerintem ez azért is van mert az f1-ben csalódtam egy kicsit, valami megváltozott bennem az f1-el kapcsolatban, jönnek a fiatalok és az "öregek" mennek, számomra ez fáj nehéz megszoknom, hát tök durva mikor elkezdtem nézni akkor tizenéves voltam, most már nálam fiatalabb pilóták vannak a mezőnyben, húú mennek az évek! na mindegy, de a ralizást azt várom nagyon és mindjárt kezdődik!  :1:

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek