Igen szerintem is jó ez a videó, és én is örültem hogy csak pár másodpercig hallgathatóm Gaga-t! 
Én tudod min lepődtem meg mikor kint voltam nem csak a finnek Kimiztek hanem a akik ott ültek lengyelek azok is, ez nekem akkora buli volt, hogy elröhögtem magam, hogy ilyet még én nem láttam és ők is Kimiztek velünk, jó fejek voltak, de azért mondták Kubica the best! Azt hozzá teszem ilyenkor a szünetekben van ez amúgy a lengyelek Kubicának drukkoltak,de egy kis papír zászló volt a sapkájukba tűzve ilyen ki kicsi és szerinted milyen zászló volt, hát finn. A finnek és a lengyelek irtó jó fejek.
Tina teljesen együtt érzek veled, ez olyan érzés lehet amikor Kimi visszavonult, hát igen ez egy drasztikus dolog, hogy megszoktál valamit, láttad őt minden nap megnyugtatott, most meg az üres lefestett fal fog rád visszanézni. Ez kemény dolog, és akkor soha többet poszter a falon nem lesz. Akkor neked úgymond egy korszak is lezárult. Sajnállak téged, együtt érzek veled, de legalább egy kis sarok megmenekült, nekem is egy zászló van kint A/5-ös méretű, én is úgy vagyok így teljes a szobám, elmondhatóm igen ez az én szobám szeretek ott lenni mert köröl vesznek azok a tárgyak amik számomra fontosak. Egy idő múlva csak megszokod az üres falakat, sajnos nem tudsz mást csinálni, bele kell törődni, hogy nincs több poszter... Tényleg sajnállak ez nehéz lesz! 
A lengyelek is baromi jó fejek tudnak lenni, azon szoktam nevetni ahogy skandálják Kubica nevét!

Bár 2008 ban, elöttünk volt pár lengyel fickó, azok eszméletlen bunkók voltak!Dehát kivételek mindíg akadnak!
A finnek meg, együtt sétáltam velük vissza a parkolónkig, egy jó 2km-es szakszat, hát olyan arik voltak, nem voltak annyira józanok

tömtek valami hamburger félét, és karatyoltak mint az állat! Valami " mikka makka,mikka makka" szöveget, valamivel hangosabb verzióba mint Kimi szokta!Mikor észre vettek h figyelem őket, egyből elkeztek incselkedni meg magyarázni, én meg csak mosolyogtam, fingom nem volt mit gagyognak!
Meg az egyik meg is símogatta kicsit a sapimat! De sztem nekik ez a mániájuk, mert már többször volt velem ilyen, 2006 ban is!Amikor Kimi kiesett!
2002 ben is mikor először voltunk, elkóboroltam anyuéktól, "mert már nagylány vok, a 15 évemmel"

bekeverettem egy sátrukba, ilyen nagy dög katonasátor félébe, ott is volt ám élet, zene bona, pia, Kimi minden, ott is próbáltak velem kommunikálni :)Persze én meg voltam azért szeppenve, és csak mosolyogtam mint egy hülye gyerek!
De ezért olyan jó ezekre vissza emlékezni!
Nem tudom idén vajon megsímogatja a sapkámat valaki? Bár Kova miatt lesznek valószínű...de nem hinném h annyian, amennyien szoktak!
: 2010. január 20. - 08:51:10
Kimi„Nem zártam be az ajtót az F1 előtt. Kilenc éven át versenyeztem ott, és sok kellemes emlékem van onnan.” – mondta Kimi Räikkönen.
„Nagy kihívás vár rám idén, hiszen nincs tapasztalatom a WRC autók terén. Természetesen mindig nyerni szeretnék, de reálisnak kell lennem. Nincs más célom, mint az, hogy a lehető legjobb helyen végezzek a versenyeken, minden különösebb hiba nélkül.” – tette hozzá Kimi.
„A Citroen C4 WRC egy nagyon jó autó, és nagyon eltérő, összehasonlítva a több raliautóval. Rendkívül élveztem vele a tesztet, és sokat tanultam.” – folytatta a finn.
Kimi szerint navigátora, a tapasztalt Kaj Lindström sokat segít neki.
„Mindig tanulok tőle. ő egy nagyon tapasztalt sportember. Örülök, hogy ő van mellettem, és segít nekem.” – Räikkönen.
Akárcsak a Forma-1-ben, a „Jégember” a raliban is tiszteli a legjobb versenyzőket.
„Tisztelem az élen versenyző ralisokat, akárcsak a legjobb F1-es versenyzőket.” – zárta le.