Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Kimi Räikkönen  (Megtekintve 367389 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Január 20, 14:09
Válasz #505

Marti

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Ezt is szeretem Kimiben, hogy tiszteli azokat akiket kell, nem úgy mint egyesek! Most már teljesen elbizonytalanodtam, megint ez a mondat "nem zártam be az ajtót az f1 előtt"
megint bizakodásra ad okot, pedig én próbálom bezárni de nem megy már úgy voltam vele 5% esély hogy visszatér, most meg megint kicsivel több remény ezzel a mondatával. Tényleg ezzel csak annyi a bajom hogy reményt ad nekem az ilyen kattant rajongójának mint én hogy reménykedjek jobban, de nem akarok mert megint nagy pofára esés lesz. Pedig nagyon de nagyon szeretném ha visszatérne, de látom rajta ez már nem igazán fog megvalósulni, már nem szerelmes az f1-be és ez itt a legnagyobb probléma, nem élvezi ahogy anno, meg ugye már más lett az f1 mint anno. de mondom remény hal meg utoljára!

nekem a németekkel voltak rossz élményeim na azok egy részeges bunkók voltak még 2006-ban amikor Schumi volt úgye, de ez így van minden nemzetiségnél vannak ilyen bunkók, a magyaroknál, lengyeleknél, németeknél  és sorolhatnám, de ez így van rendjén, hát igen nem sok finn lesz kint sajnos, és az hogy Kimi drukker is,áá de rossz lesz, mert olyan jó érzés volt annyi Kimi drukkert látni, És hozzá teszem alig voltak sipítozó tinik
köztük! Kíváncsi leszek mi lesz kint

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. Január 20, 09:01
Válasz #504

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Igen szerintem is jó ez a videó, és én is örültem hogy csak pár másodpercig hallgathatóm Gaga-t! :)
Én tudod min lepődtem meg mikor kint voltam nem csak a finnek Kimiztek hanem a akik ott ültek lengyelek azok is, ez nekem akkora buli volt, hogy elröhögtem magam, hogy ilyet még én nem láttam és ők is Kimiztek velünk, jó fejek voltak, de azért mondták Kubica the best! Azt  hozzá teszem ilyenkor a szünetekben van ez amúgy a lengyelek Kubicának drukkoltak,de egy kis papír zászló volt a sapkájukba tűzve ilyen ki kicsi és szerinted milyen zászló volt, hát finn. A finnek és a lengyelek irtó jó fejek.

Tina teljesen együtt érzek veled, ez olyan érzés lehet amikor Kimi visszavonult, hát igen ez egy drasztikus dolog, hogy megszoktál valamit, láttad őt minden nap megnyugtatott, most meg az üres lefestett fal fog rád visszanézni. Ez kemény dolog, és akkor soha többet poszter a falon nem lesz. Akkor neked úgymond egy korszak is lezárult. Sajnállak téged, együtt érzek veled, de legalább egy kis sarok megmenekült, nekem is egy zászló van kint A/5-ös méretű, én is úgy vagyok így teljes a szobám, elmondhatóm igen ez az én szobám szeretek ott lenni mert köröl vesznek azok a tárgyak amik számomra fontosak. Egy idő múlva csak megszokod az üres falakat, sajnos nem tudsz mást csinálni, bele kell törődni, hogy nincs több poszter... Tényleg sajnállak ez nehéz lesz! :console:

A lengyelek is baromi jó fejek tudnak lenni, azon szoktam nevetni ahogy skandálják Kubica nevét! :) Bár 2008 ban, elöttünk volt pár lengyel fickó, azok eszméletlen bunkók voltak!Dehát kivételek mindíg akadnak!
A finnek meg, együtt sétáltam velük vissza a parkolónkig, egy jó 2km-es szakszat, hát olyan arik voltak, nem voltak annyira józanok :) tömtek valami hamburger félét, és karatyoltak mint az állat! Valami " mikka makka,mikka makka" szöveget, valamivel hangosabb verzióba mint Kimi szokta!Mikor észre vettek h figyelem őket, egyből elkeztek incselkedni meg magyarázni, én meg csak mosolyogtam, fingom nem volt mit gagyognak!
Meg az egyik meg is símogatta kicsit a sapimat! De sztem nekik ez a mániájuk, mert már többször volt velem ilyen, 2006 ban is!Amikor Kimi kiesett!
2002 ben is mikor először voltunk, elkóboroltam anyuéktól, "mert már nagylány vok, a 15 évemmel" :) bekeverettem egy sátrukba, ilyen nagy dög katonasátor félébe, ott is volt ám élet, zene bona, pia, Kimi minden, ott is próbáltak velem kommunikálni :)Persze én meg voltam azért szeppenve, és csak mosolyogtam mint egy hülye gyerek!
De ezért olyan jó ezekre vissza emlékezni!
Nem tudom idén vajon megsímogatja a sapkámat valaki? Bár Kova miatt lesznek valószínű...de nem hinném h annyian, amennyien szoktak!
: 2010. január 20. - 08:51:10
Kimi

„Nem zártam be az ajtót az F1 előtt. Kilenc éven át versenyeztem ott, és sok kellemes emlékem van onnan.” – mondta Kimi Räikkönen.

„Nagy kihívás vár rám idén, hiszen nincs tapasztalatom a WRC autók terén. Természetesen mindig nyerni szeretnék, de reálisnak kell lennem. Nincs más célom, mint az, hogy a lehető legjobb helyen végezzek a versenyeken, minden különösebb hiba nélkül.” – tette hozzá Kimi.

„A Citroen C4 WRC egy nagyon jó autó, és nagyon eltérő, összehasonlítva a több raliautóval. Rendkívül élveztem vele a tesztet, és sokat tanultam.” – folytatta a finn.

Kimi szerint navigátora, a tapasztalt Kaj Lindström sokat segít neki.

„Mindig tanulok tőle. ő egy nagyon tapasztalt sportember. Örülök, hogy ő van mellettem, és segít nekem.” – Räikkönen.

Akárcsak a Forma-1-ben, a „Jégember” a raliban is tiszteli a legjobb versenyzőket.

„Tisztelem az élen versenyző ralisokat, akárcsak a legjobb F1-es versenyzőket.” – zárta le. 

2010. Január 19, 20:15
Válasz #503

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Szuper kis videó!
Bár megvallom örültem mikor Gaga elhalgatott :)
Igen ismerős ez a "Kiiiimiiii Räikkönen - Kimi Räikkönen"  :1: Jó bulik ezek, főleg ugye a nagyhangú finnekkel!

Képzeld Márti 2 napja le kellett h szedjem a szobámban a tapétát  :-\ (tudod, meséltem h hogy nézett ki!) Mert ahogy javul az idő, festünk!  :crybaby: Tiszta depressziós vok azóta, rossz bejönni, kb mindha egy kriptába lennék! Üres, világos, egyhangú és csúúúúúúúúúnnnnnnyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaa!
Egyetlen 1 bekeretezett Kimi kép maradt csak fent!
Áááááááááá még a közérzetem is sz@r!
De azért 1 kis sarkot meghagytam a zászlónak, meg miegymásnak! Felakaszgattam a zászlórúdra minden olyan emléket! :)
Anya azt mondta majd megszokom! Hát ezt nem hiszem!
Sírt a lelkem h le kellett szedni, most is utálom, de ha kész lesz a festés, mégjobban fogom!
Pedig olyan jó kis bűnbarlang volt  :cray_:

Igen szerintem is jó ez a videó, és én is örültem hogy csak pár másodpercig hallgathatóm Gaga-t! :)
Én tudod min lepődtem meg mikor kint voltam nem csak a finnek Kimiztek hanem a akik ott ültek lengyelek azok is, ez nekem akkora buli volt, hogy elröhögtem magam, hogy ilyet még én nem láttam és ők is Kimiztek velünk, jó fejek voltak, de azért mondták Kubica the best! Azt  hozzá teszem ilyenkor a szünetekben van ez amúgy a lengyelek Kubicának drukkoltak,de egy kis papír zászló volt a sapkájukba tűzve ilyen ki kicsi és szerinted milyen zászló volt, hát finn. A finnek és a lengyelek irtó jó fejek.

Tina teljesen együtt érzek veled, ez olyan érzés lehet amikor Kimi visszavonult, hát igen ez egy drasztikus dolog, hogy megszoktál valamit, láttad őt minden nap megnyugtatott, most meg az üres lefestett fal fog rád visszanézni. Ez kemény dolog, és akkor soha többet poszter a falon nem lesz. Akkor neked úgymond egy korszak is lezárult. Sajnállak téged, együtt érzek veled, de legalább egy kis sarok megmenekült, nekem is egy zászló van kint A/5-ös méretű, én is úgy vagyok így teljes a szobám, elmondhatóm igen ez az én szobám szeretek ott lenni mert köröl vesznek azok a tárgyak amik számomra fontosak. Egy idő múlva csak megszokod az üres falakat, sajnos nem tudsz mást csinálni, bele kell törődni, hogy nincs több poszter... Tényleg sajnállak ez nehéz lesz! :console:

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. Január 19, 08:21
Válasz #502

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Szuper kis videó!
Bár megvallom örültem mikor Gaga elhalgatott :)
Igen ismerős ez a "Kiiiimiiii Räikkönen - Kimi Räikkönen"  :1: Jó bulik ezek, főleg ugye a nagyhangú finnekkel!

Képzeld Márti 2 napja le kellett h szedjem a szobámban a tapétát  :-\ (tudod, meséltem h hogy nézett ki!) Mert ahogy javul az idő, festünk!  :crybaby: Tiszta depressziós vok azóta, rossz bejönni, kb mindha egy kriptába lennék! Üres, világos, egyhangú és csúúúúúúúúúnnnnnnyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaa!
Egyetlen 1 bekeretezett Kimi kép maradt csak fent!
Áááááááááá még a közérzetem is sz@r!
De azért 1 kis sarkot meghagytam a zászlónak, meg miegymásnak! Felakaszgattam a zászlórúdra minden olyan emléket! :)
Anya azt mondta majd megszokom! Hát ezt nem hiszem!
Sírt a lelkem h le kellett szedni, most is utálom, de ha kész lesz a festés, mégjobban fogom!
Pedig olyan jó kis bűnbarlang volt  :cray_:

2010. Január 18, 21:09
Válasz #501

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=S8CMalmLh_E" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=S8CMalmLh_E</a>

Január 28.-án elkezdődik az Artic rally, szerintem nem vagyok egyedül aki nagyon várja már, és ezt a vidit azért raktam be, hogy még jobban fespanoljuk magunkat,na meg persze tetszik, és ajánlom hogy nézzétek 4:48-nál hogy hogyan mosolyog, ez mindent elárul.. ja és a vidi vége is tetszik, én a ringen nagyon sokszor skandáltam  a nevét a többiekkel és az olyan jó volt, és most, hogy meghallottam előtörtek az emlékek... :)

2010. Január 18, 08:09
Válasz #500

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Az annyira jó lenne, bár sajnos az idén nem fog mert versenye van. De hát ki tudja talán egyszer, akkor én mindenképpen ott leszek az is biztos! :)

Na jó, de azért meg tudnék birkózni a gondolattal!  ;)

2010. Január 17, 19:14
Válasz #499

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Márti a Ringre a sok idelátogató Finn miatt fog eljönni!  ;)
Én tudom!  ::-)

Az annyira jó lenne, bár sajnos az idén nem fog mert versenye van. De hát ki tudja talán egyszer, akkor én mindenképpen ott leszek az is biztos! :)

2010. Január 17, 10:20
Válasz #498

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Az évadnyitó futamot rendező Bahrain gondolt egy nagyot, és az összes élő Formula-1-es világbajnokot meghívta a hétvégére.

A tervek szerint a helyszínen lesz 2007 bajnoka, Kimi Räikkönen is.

Én erről csak most értesültem, nahát ez tök jó, nagyon remélem Kimi ott lesz, nagyon, nagyon , de nagyon! nem lesz annyira rossz nézni a szezon nyitót, mert ott lesz, remélem sokat mutatják majd.  :) legalább ennyi örömöm legyen, hogy ott lesz!
Olyan jó lenne ha a ringre is eljönne, de nem fog, meg miért jönne. Bár nem olyan biztos hogy elmegy Bahreinbe meg Monacóba, szóval akkor még nem irigykedek azokra akik esetleg találkozhatnak vele vagy csak láthatják.  :)

Márti a Ringre a sok idelátogató Finn miatt fog eljönni!  ;)
Én tudom!  ::-)

2010. Január 16, 21:18
Válasz #497

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Az évadnyitó futamot rendező Bahrain gondolt egy nagyot, és az összes élő Formula-1-es világbajnokot meghívta a hétvégére.

A tervek szerint a helyszínen lesz 2007 bajnoka, Kimi Räikkönen is.

Én erről csak most értesültem, nahát ez tök jó, nagyon remélem Kimi ott lesz, nagyon, nagyon , de nagyon! nem lesz annyira rossz nézni a szezon nyitót, mert ott lesz, remélem sokat mutatják majd.  :) legalább ennyi örömöm legyen, hogy ott lesz!
Olyan jó lenne ha a ringre is eljönne, de nem fog, meg miért jönne. Bár nem olyan biztos hogy elmegy Bahreinbe meg Monacóba, szóval akkor még nem irigykedek azokra akik esetleg találkozhatnak vele vagy csak láthatják.  :)

2010. Január 14, 20:31
Válasz #496

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Ahogy mondod Tina!   :)
Ezt a kék színt még szoknom kell, hiába csak 3 évig pirosban volt, és szerintem is jó lesz ez az egész ralizásos téma, izgulva várom már a versenyeit!   :mml:

Én is be vagyok zsongva teljesen! :)
Remélem "Meglátni és megszeretni" kategória lesz! :)
Bár ez asszem nem kérdés!  ::-)

2010. Január 14, 20:27
Válasz #495

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Szigorú, elszánt tekintet :)

Kimi  :whistle:

Ahogy mondod Tina!   :)
Ezt a kék színt még szoknom kell, hiába csak 3 évig pirosban volt, és szerintem is jó lesz ez az egész ralizásos téma, izgulva várom már a versenyeit!   :mml:

2010. Január 14, 16:45
Válasz #494

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Szigorú, elszánt tekintet :)

Kimi  :whistle:

2010. Január 14, 11:11
Válasz #493

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Jó lesz ez emberek! O0 Kíváncsi vagyok az első versenyre.. :) Go Go Kimi!!!!!

2010. Január 13, 23:25
Válasz #492

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum

2010. Január 13, 21:30
Válasz #491

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Räikkönen túlvan az első citroen-es tesztjén

A Ferrari finn világbajnoka tegnap első alkalommal lendült akcióba új munkaeszközével, a Ctroen C4 WRC-vel.

Kimi rendkívül boldog, sokat mosolygott, és élvezte a tesztet új csapatával.

Räikkönen az idei esztendőben a Rali-Világbajnokságban (WRC) fog szerepelni a Citroen junior csapatánál.

Az egykori F1-es világbajnok kedden hozzávetőleg 50 kilométert tesztelt a murvás tesztpályáján Franciaországban, Satory-ban.

„Nagyon élveztem a csapattal való találkozást. Ez volt az első alkalom, hogy így együtt lehettünk. Jó volt kipróbálni néhány különböző dolgot. Nagyon érdekelt, hogy az autó miként is reagál a változtatásokra.” – mondta Kimi Räikkönen.

„Már most nagyon vissza szeretnék ülni a C4 volánja mögé.” – tette hozzá Kimi.

A finn „Jégember” január 28-án a első wrc-s szezonja előtt hazájában fog ralizni a C4-el az Arctic Rally-n.

f1-live.hu

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek