Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Lewis Hamilton  (Megtekintve 132000 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Október 11, 20:25
Válasz #57

Freedom

• *
  • Információ Nem elérhető
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Szerintem, nincs!

Oké, csak erre voltam kiváncsi.

Elfogult vagy, innentől kezdve amit Hamiltonról mondasz, az el van ferdítve a valóságtól.
Mert olyan nincs, hogy egy embernek nincs rossz tulajdonsága. Az ugyanis nem ember.

És MOST zárhatjuk le.

A valaha élt legjobb Forma 1-es pilóta!

2008. Október 11, 20:04
Válasz #56

Szabi

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Márti már egyszer felsorolta a hibáit én mégegyszer nem fogom. :)

2008. Október 11, 20:00
Válasz #55

Annamari

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
    • Autó
Szerintem meg van!Sok is!
Szerinted, de lezárhatjuk?! Köszi!
*~!Hajrá Hamilton!~*      (/ http://annamariauto.eoldal.hu/)

2008. Október 11, 19:56
Válasz #54

Szabi

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Szerintem meg van!Sok is!

2008. Október 11, 15:25
Válasz #53

Annamari

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
    • Autó
Szerintem, nincs! Vagy, ha van is, most nem jut eszembe.
ÉS ezzel le is zárhatjuk végre!

2008. Október 11, 15:18
Válasz #52

Freedom

• *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Márti!

Teljesen értelmetlen ezen vitáznotok. Akármit mondasz vagy Hami akármit csinál Annamari megmagyarázza, hogy áá, az nem is úgy volt, nem úgy gondolta, a sajtó felfújta stb.

Elküldve: 2008. Október 11. - 15:15:39
Tényleg erről jut eszembe:

Annamari!
Hamiltonnak van rossz tulajdonsága szerinted? Ha igen, mi az?

2008. Október 11, 11:25
Válasz #51

Annamari

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
    • Autó
Igen elérte a célját, de nem volt annyira gátlástalan szerintem. Én csak azt mondom, hogy így jobb neki, meg Alonak is talán. És nincs veszekedés, sem...
Mert ugye Kovival nem fognak összetközésbe keveredni.
Persze, hogy a sajtós dolgot, elnézték neki.És ha annyira nem lett volna igaza, akkor mért, mondhatjuk azt, hogy ezzel kiutáltatta Alot?!
És mégegyer, had mondja (pedig szerintem nem teszi ezt annyira mint ahogy ti gondoljátok, vagy hiszitek, stb...), hogy ő a legjobb!!  HA egyszer minden vágya ez akkor most miért ne mondhatná már?! Talán egyszer az lesz, és akkor nem hiába mondja..  :clap1:

2008. Október 09, 13:12
Válasz #50

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Idézet
De így legalább elérte a célját, és egy olyan csapatban van ahol az 1. helyen áll és ez kellet már csak neki.

Na erről beszélek, hogy gátlástalanul érte el. Hát akkor te is észrevetted! És épp hogy senki nem nézte le Hamit újonc korában, sőt inkább dicsőítették, és Alot nézték le! És semmi köze hogy fekete! Kit érdekel, hogy ő most milyen színű? Engem nem, és szerintem másokat sem, főleg az F1-ben! Legalább is én nem vettem észre a ringen, hogy bárki mondta volna, De tény hogy sajnos vannak ilyen emberek akik a bőrszínt nézik. De én nem érzem úgy hogy Hamit ezért utálják ennyien, inkább a stílusa miatt, ahogyan viselkedik!
Ha olyan okos gyerek, akkor miért kellet a sajtón kerseztül kiutálnia Alot? Én ezt mondom, hogy még a csapatát is lejáratta ezzel, meg Ron apucit is, hjogy neki jóbb legyen! Szóval a saját embereit is bevette a lealázom storyba! DE az a durva, hogy ezt el nézék neki, és belemntek a játékba, hogy egyedül Alonso okozta ezt az egész botrányt, és így ő a fekete bárány, és meg kell tőle szabadulni!
Igen is szóvál kell tenni aki átgázol másokon, mert az gusztustalan, hát ez megy a világban is. Én soha nem tudnák ilyen lenni, mert túl nagy szívem van ahhoz, és ezek az emberek használják ki, ezért miért szeressem Hamit?
Meg a Buttonos dolg, most öszintén te mit mondtál volna a riporternek, ha megkérdezik tőled, mit szólsz a teljesítményéhez? Én azt hogy öszintén gratulálok neki, mert ez nagy teljesítmény volt, nem semmi dolog megnyerni egy ilyen versenyt! De ő mit felet erre? Na hát erről beszélek, még a tiszteletet sem adja meg, rögtön jön a nagy egós dumával, hogy ő a legjobb mindenben!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2008. Október 05, 22:03
Válasz #49

Annamari

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
    • Autó
Igaz egy kicsit sokat gondol magárol, de én úgy vagyok vele, hogy had mondja...
-->
Az ilyeneket mindig kiélezi a sajtó!
Ugy vannak vele, h. itt egy britt feka és akkor az egy senki.
És ha átgázol az emberen azt rögtön szóvá kell tenni és természetesen olyan dolgokat kreálni róla, amiért megutálják....
Kösz Márti h. leírtad....
Persze az elején mindenki a 2x vb címvédőt védi a kis újoncot meg lenézi, aztán, meg ha mutat valamit őt kell hibáztatani.
És ha  csapaton belül nem tud vmit megvitatni (vagy szemétkednek vele) akkor persze h. a sajtóhoz fordul akkor legalább mindenki megtudja az ő igazát mégha az hamis is.(--> ezzel megy a legtöbbrer, persze ezt is kiélazik)
De így legalább elérte a célját, és egy olyan csapatban van ahol az 1. helyen áll és ez kellet már csak neki.
Most legalább nincs az h. csapat vita mint a ferrarinál pillanatnyilag. Ez így tényleg elkerülhetetlen volt, h. Alonso "átmenjen máshová", szerintem ez mindkettőjüknek jobb így.

2008. Október 05, 12:31
Válasz #48

Szabi

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Én sem értem miért gondolja magát Hamilton jobb pilótának Schuminál.ő 7-szeres világbajnok, míg Hamilton csak tavaly jött és még egyszer sem volt az.És még mondják, hogy ez nem egy egoista kijelentés tőle!

2008. Október 05, 12:27
Válasz #47

Freedom

• *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Ez szép volt Márti, köszönöm szépen, hogy így összeszedted.  :victory:

Ennél jobban nem is lehetett volna.  :6:

8. Ha Schumi csapattársa lett volna, akkor ő soha nem lett volna második számú, hanem első, szóval a 7-szeres világbajnokot is lenézte, mint Alonsot, mert tudjuk ő a legjobb! Még ilyet egy pilótától nem hallottam!
Tényleg, még ez sem jutott múltkor az eszembe.

Annamari!
Kérlek, csak erre az egyre válaszolj nekem:
Az milyen személyiségre vall, ha valaki egy 7-szeres világbajnoknál is nagyobbnak képzeli magát? Méghozzá egy olyan 7-szeres bajnoknál aki egy komplett csapatot tartott össze. A takarítótól a csapatfőnökig mindenki érte dolgozott. Mert ő volt a szíve és a lelke a csapatnak.
Szerinted az normális, ha valaki 1 év után többnek gondolja magát egy ilyen kaliberű pilótánál?

2008. Október 05, 01:17
Válasz #46

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Most akkor, vissza kell mennem egészen tavalyig! Mindent le szeretnék írni, nehogy valamit kifelejtsek.
1.Az egész Monacóban kezdődőtt. Úgye nem engedték, hogy megelőzze Alonsot, bár szerintem nem tudta volna, de ezt nem tudjuk meg soha. Na mindegy, és kérték Hamit hogy nyugodjon le, mert kicsapta a balhét, és kipakolt a sajtónak. Na akkor a merci kezdhetet magyarázkodni, hogy ilyenről szó nincs, nem volt csapatutasítás, de Hamilton csak nyomta tovább, hogy mit képzelnek, de ezt a sajtón keresztül, ami elég gázos, mert így tökre lejáratta csapatot, meg Ront, akit második apucinak tekintett.
2. Nem csendesültek ezek a dolgok, és ment a szúrka piszka alonso ellen, és minnél jóbban ki kényszerítette az első számú státuszt.
3. Jött a magyar futam. Hami kapott egy utasítást, hogy ekkor és ennyi kört mehetsz, mert most Alo a kedvezményezett, ezek a dolgok felváltva történnek, egyik futamon ő a másikon alo, meg a többi csapatnál is így müködik. És úgye Hamilton nem engedelmeskedett, és ment mégegy kört. És ekkor Alonso gondolt egyet, és kicseszet Hamiltonnal, mert befejezték a tankolást, és a gumicserét, de ő még várakozott, hogy hami ne tudjon mégegy kört menni. (Ebben nem vagyok biztos, hogy ez csak Alonso fejéből pattant ki). Majd Alonso könyvéből kiderülnek az igazságok! És hát utána hamilton elküldte Ron bácsit a melegebb éghajlatra, és ezt a sajtó szeme füle hallatára. egyszóval kikelt magából hogy mit képzelnek, a csapat itt is magyarázkodhatott, Hamilton miatt. Mert ha annyira fair versenyző, meg a legjobb, akkor nem a sajtó előtt hisztizik, és lejáratja a saját csapatát. Ezt el lehetett volna intézni csapaton belül. De nem ő kiborította a bilit. És nem volt igazságos büntetés, hogy alo kapot 5 rajthelyes büntit, és a csapat pontok is elvesztek a ringen, mert ha egy csapat akkor hamikét is meg kellett volna büntetni! Látjátok elérte a célját, hogy átgázolt Alonson, a csapaton, és röhögve megnyerte a magyar nagydíjat! Csak kiharcolta az első számút.
4. Utána jöttek, az Alonso és Hamilton  háborúk hogy egymásnak nyilatkoztak a sajtón keresztül, és Alonso lett a fekete bárány a merci csapatnál, mert Hamilton elérte, hogy utálják ki Alot a csapatból, és ő legyen az első! Persze Alonso is rendesen betett a csapatnak ahol tudott, de Hami harcot hirdetett csapaton belül, és sajnos megnyerte! De legalább egy valami neki köszönhető, hogy emiatt Alonso megváltozott!
5. Ezek miatt Hamilton egója nőtt, nagyon nőtt! Azt hitte ővé a világ, és újonc létére világnajnok lesz, így hogy tudja, Alonsot elintézte!
6. Aztán jött a brazíl nagydíj, amikor alonso leelőzte a rajtnál, és akkor teljesen besokkolt a gyerek, és össze-vissza nyomogatott ott minden gombot, és lelassult az autója, persze még mindig nem mondták meg mi történt igazán, mert tudják, hogy itt hami cseszte el, mert még tapasztalatlan volt, és nem tudott higgadt maradni, ilyen sokk hatás miatt! És akkor megint jött, hogy Alonso kilökte, és jött megint a mocskolódás, hogy Alo nem fair-rűl előzött. És most úgyan ezt hajtotta végre hami Timoval, akkor ki a fair?
7. 2008-at írunk. Jönnek megint az optimista nagyarcú interjúk. Buttonos dolog, hogy megnyerte a triatlont, és hami csak annyit fűzött, hozzá, hogy én jobban teljesítettem volna. Erre button kihívta egy versenyre, hogy ki a jobb, persze, hami köpni nyelni nem tudott, és belement, de ment apucihoz, és megkérte mondja vissza, és akkor kérdezem ki nem a tökös?
8. Ha Schumi csapattársa lett volna, akkor ő soha nem lett volna második számú, hanem első, szóval a 7-szeres világbajnokot is lenézte, mint Alonsot, mert tudjuk ő a legjobb! Még ilyet egy pilótától nem hallottam!
9. Már megint egy világbajnokot néz le, hogy nem elég tökös! Azért gondolkozzon már el, miket mondd? Úgy látszik a világbajnokokra van rákattanva.
10. Még vannak amikre kiakadtam, ha eszembe jutt leírom.
Így lett nekem unszimpatikus, egós nagyképű, beképzelt.  Ezért nem szerettem Montoyát sem, meg Ralfot sem, bár meg lehet érteni neki, a bátyus mániát, amivel őt cseszegették!       

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2008. Október 04, 15:43
Válasz #45

Szabi

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Azt nem részletezném.

2008. Október 04, 14:21
Válasz #44

Annamari

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
    • Autó
 ??? na és mik azok???  ???

2008. Október 04, 13:25
Válasz #43

Szabi

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Akad is néhány példa... :whistle:

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura