Most akkor, vissza kell mennem egészen tavalyig! Mindent le szeretnék írni, nehogy valamit kifelejtsek.
1.Az egész Monacóban kezdődőtt. Úgye nem engedték, hogy megelőzze Alonsot, bár szerintem nem tudta volna, de ezt nem tudjuk meg soha. Na mindegy, és kérték Hamit hogy nyugodjon le, mert kicsapta a balhét, és kipakolt a sajtónak. Na akkor a merci kezdhetet magyarázkodni, hogy ilyenről szó nincs, nem volt csapatutasítás, de Hamilton csak nyomta tovább, hogy mit képzelnek, de ezt a sajtón keresztül, ami elég gázos, mert így tökre lejáratta csapatot, meg Ront, akit második apucinak tekintett.
2. Nem csendesültek ezek a dolgok, és ment a szúrka piszka alonso ellen, és minnél jóbban ki kényszerítette az első számú státuszt.
3. Jött a magyar futam. Hami kapott egy utasítást, hogy ekkor és ennyi kört mehetsz, mert most Alo a kedvezményezett, ezek a dolgok felváltva történnek, egyik futamon ő a másikon alo, meg a többi csapatnál is így müködik. És úgye Hamilton nem engedelmeskedett, és ment mégegy kört. És ekkor Alonso gondolt egyet, és kicseszet Hamiltonnal, mert befejezték a tankolást, és a gumicserét, de ő még várakozott, hogy hami ne tudjon mégegy kört menni. (Ebben nem vagyok biztos, hogy ez csak Alonso fejéből pattant ki). Majd Alonso könyvéből kiderülnek az igazságok! És hát utána hamilton elküldte Ron bácsit a melegebb éghajlatra, és ezt a sajtó szeme füle hallatára. egyszóval kikelt magából hogy mit képzelnek, a csapat itt is magyarázkodhatott, Hamilton miatt. Mert ha annyira fair versenyző, meg a legjobb, akkor nem a sajtó előtt hisztizik, és lejáratja a saját csapatát. Ezt el lehetett volna intézni csapaton belül. De nem ő kiborította a bilit. És nem volt igazságos büntetés, hogy alo kapot 5 rajthelyes büntit, és a csapat pontok is elvesztek a ringen, mert ha egy csapat akkor hamikét is meg kellett volna büntetni! Látjátok elérte a célját, hogy átgázolt Alonson, a csapaton, és röhögve megnyerte a magyar nagydíjat! Csak kiharcolta az első számút.
4. Utána jöttek, az Alonso és Hamilton háborúk hogy egymásnak nyilatkoztak a sajtón keresztül, és Alonso lett a fekete bárány a merci csapatnál, mert Hamilton elérte, hogy utálják ki Alot a csapatból, és ő legyen az első! Persze Alonso is rendesen betett a csapatnak ahol tudott, de Hami harcot hirdetett csapaton belül, és sajnos megnyerte! De legalább egy valami neki köszönhető, hogy emiatt Alonso megváltozott!
5. Ezek miatt Hamilton egója nőtt, nagyon nőtt! Azt hitte ővé a világ, és újonc létére világnajnok lesz, így hogy tudja, Alonsot elintézte!
6. Aztán jött a brazíl nagydíj, amikor alonso leelőzte a rajtnál, és akkor teljesen besokkolt a gyerek, és össze-vissza nyomogatott ott minden gombot, és lelassult az autója, persze még mindig nem mondták meg mi történt igazán, mert tudják, hogy itt hami cseszte el, mert még tapasztalatlan volt, és nem tudott higgadt maradni, ilyen sokk hatás miatt! És akkor megint jött, hogy Alonso kilökte, és jött megint a mocskolódás, hogy Alo nem fair-rűl előzött. És most úgyan ezt hajtotta végre hami Timoval, akkor ki a fair?
7. 2008-at írunk. Jönnek megint az optimista nagyarcú interjúk. Buttonos dolog, hogy megnyerte a triatlont, és hami csak annyit fűzött, hozzá, hogy én jobban teljesítettem volna. Erre button kihívta egy versenyre, hogy ki a jobb, persze, hami köpni nyelni nem tudott, és belement, de ment apucihoz, és megkérte mondja vissza, és akkor kérdezem ki nem a tökös?
8. Ha Schumi csapattársa lett volna, akkor ő soha nem lett volna második számú, hanem első, szóval a 7-szeres világbajnokot is lenézte, mint Alonsot, mert tudjuk ő a legjobb! Még ilyet egy pilótától nem hallottam!
9. Már megint egy világbajnokot néz le, hogy nem elég tökös! Azért gondolkozzon már el, miket mondd? Úgy látszik a világbajnokokra van rákattanva.
10. Még vannak amikre kiakadtam, ha eszembe jutt leírom.
Így lett nekem unszimpatikus, egós nagyképű, beképzelt. Ezért nem szerettem Montoyát sem, meg Ralfot sem, bár meg lehet érteni neki, a bátyus mániát, amivel őt cseszegették!