Hát nem volt valami nagy meglepetés az időmérő! Azt hiszem ha nem tiltják be a diffúzorot a 3 csapatnál, akkor ennyit forma1-ről! ők hárman harcolgatnak egymással ilyen űridőket mennek közben, aztán csá. Amúgy gratulálok Button-nak szép volt, meg trulli is jól ment Vettel is, szóval megérdemlik a sikert, csak így hogy a három vilégbajnok szenved az autójukban, hát nem az a legjobb mikor világbajnokkal harcolsz és elmondhatod legyőztem őket! Most jelen pillanatban ők az autójukkal küzdenek elég rendesen! Sehol nincsenek!
A Ferarira visszatérve, mekkora vesztes csapat lett ez amióta Domika vette át a vezetést! És csak gratulálni tudok hogy Brawnt A ZSENIT, AZ ÉSZT hagytak elmenni egy ilyen ember miatt, aki nem végzi jól a munkáját (Dominacali)! Egy rakás gőzölgő sz*r lett ez a ferka ekkora lúzer hibákat csinálni, tiszta szánalom! És még valaki bízik a ferkában? Én jól tettem hogy nem mert ez a ferrari nem a régi, Domika jól elintézte!
Azt elmondom hogy Massa-nak nem volt semmilyen hibája ami miatt nem került be a q2-be, csak annyi történt hogy kényelmesen ült az autójában mert az észlény domika túl magabiztos volt, azzal az űridővel amit ment meg Kimi is , gondolom én. De ennyire? majdnem Kimi is kiesett, ez normális ez a domika? Szerintem nagy gondok vannak nála, komolyan én azt hittema tavayli év lúzerkedéseiből tanultak de nem folytatják ahol abbahagyták! Azt hiszem ez az évet is elbuktuk, és ez idegesít, mert Kiminél nem tudni meddig marad, nekünk minden egyes év fontos,mert nem úgy van hogy majd jövőre, persze mikor valaki még újoncka akkor mondhatjuk, hogy majd jövőre meg lesz a vb címe, de már sajnos Kiminél nem! Köszönöm Ferrarinak ezeket a csodás éveket, vicces azért ment oda mert az jóbb csapat, megbizhatóbb, erre meg mit kapott, (leszámítva a vbcímet, ami tegyük hozzá, nem neki szánta a ferka hanem Massanak), egy füstőlös, megbizhatatlan lassú autót! Itt megint nem a pilóták tehetnek róla hogy ezt az évet is elbukják!
Annyira kiábrándító már ez az egész ami itt folyik, össze-vissza büntetgetik a versenyzőket, nincs olyan futam ahol nem a Fia dönti el a végerdeményt. Már ott tartok hogy nem izgat az f1! Történik ami történik, nem idegeskedem, mert az nem segít hiába ezt a sok kudarcot az ember már megszokja, és ma is úgy voltam vele, nem érdekel hányadik lesz Kimi, mert az nem számít, majd a futam lesz ami döntő! Meg amúgy is tudjuk Kimi legtöbbször peches, szóval már ez is bele van kalkulálva, így nem ér meglepi. csak enniyt mondhatok Hajrá Kimi! Látom hogy ő megpróbálja kihoznia maxot a kocsiból, nagyon a határokat surólja, ezért ha megint falaba köt ki, megértem és oksa lesz a dolog! csak nyomja ki az autónaka lelkét mint régen! Azok voltaka szép idők!

Alonso is azzal a rötyóval betegen csak gratulálni tudok, ellenben a csapattársával aki megint hozta a fórmáját, a nagy semmit! Briós helyében én lapátra tenném!