25.-ik Magyar nagydíj, élménybeszámoló! 
(A képek saját készítésűek természetesen)
Csütörtöki napon, reggel 8 óra körül indultunk itthonról, a párom, és én! Majd kb 2,5 óra után felértünk Pestre, GPS vezetett minket ösznye-visznya, mire eltaláltunk a Nyugatihoz! Csak kicsit keveredtünk már akkor dugóba, ehhez mi nem vagyunk hozzászokva, szóval elég idegesek voltunk!:) De minden jó, ha jó a vége, sokáig nem kellett keresgélni Petrát! (Mi itt a fórumon ismerkedtünk meg kb 1 éve, sosem találkoztunk, most a hétvégén jött el az alaklom, hogy élőben is találkozzunk)- Fényképről már láttuk egymást, de az azért nem olyan! Az első és egyetlen szembetűnő probléma csak az volt, hogy magasabb mint én!

Mondjuk tőlem nem nehéz magasabbnak lenni

Nos a sikeres találkozás után, beültünk az autóba, és irány a lakás, ami 4 napig otthont adott nekünk, majd kis pihi, és ebéd után, olyan 2 óra felé elindultunk a boxutca látogatásra! Ami így utólag, minden volt, csak élmény nem! :)Igaz kicsit előbb is kellett volna mennünk, de mi azt gondoltuk időben vagyunk! Hát a tömegből ítélve, ami a kapunál tornyosult, rájöttem mégsem! Na, de ekkor még én sem fogtam gyanút, mi szívás ez az autógrammosztós hercehurca (amit én kint csak cigánykodásnak neveztem, mert az volt)! Gyors körbeszaladtuk a boxutcát, csináltunk pár képet, majd olyan fél 5 magasságában (jelzem du-án 4-kor volt kapunyitás) oda is álltunk a kígyózó tömegbe, autógrammokért! Másfél órát ott heringpartiztunk a nagy semmiért, ugyanis mire sorra jutottunk, addigra véget ért az autógramm osztás! Hát alig voltam csak ideges...mondtam is, h na én aztán többet csütörtökön az életben nem jövök!A biztonsági emberek ugy kb 5-ével elngedték be a népet a kordonok mögé! Hát gondolhatjátok mennyit haladt a sor, 15 perc alatt, úgy kb 2 m-t! Úgyhogy pilótákból úgy kb semmit nem láttunk, már csak a tömeg miatt sem!Egyedül Rosberg volt olyan haláli normális h átugrott a kordonon, és kijött az emberek közé, na őt láttam egyedül! Hát én most voltam 7-ik alkalommal kint, de ekkora nyűgöt még sosem éreztem, mint a csütörtök volt! Mindketten csalódva mentünk haza, azon a napon!

Jött a péntek, hát nekem még az a nap sem volt egyszerű, délelőtti szabadedzésre nem mentünk ki, inkább elmentünk a "Versenyben a technológiával kiállításra", amire nyertem 2 db-belépőt! Hát, volt előttünk látványosság, megcsodálhattunk régi versenyautókat, köztük egy Lotust, de Senna Mclarenje, és Mansell egykori Williamsét is többek között! Gyönyörű látványosság tárult a szemünk elé! Ezen kívül volta rengeteg LG termék is! Petrával szimulátoroztunk egyet, bár inkább tűnt egy környi gumimelegítésnek

Szóval jól elszórakoztunk, kifelé menet a vendég könyvben jeleztük, hogy ott jártunk

Egyből startoltunk ki a pályára, hogy a második szabad edzést már élőben nézhessük! De a dugók miatt, meg mire Budáról átverekedtük magunkat Pestre, már edzettek a srácok mire kiértünk! Rögtön a Super Gold mögé mentünk, kicsit vásárolgattunk, aztán meglestük a fiúkat körözgetés közben

(Hát a torkunban éreztük a dübörgést) Petra örömében sírta el magát (együtt éreztem vele, mert az első nekem is ilyen élményt nyújtott), én meg bánatomban, mert iszonyatosan hiányzott KIMI

egyszerűen csak folyt a könnyem, belőlem ez a nap azt váltotta ki! Mikor véget ért azt edzés, igyekeztünk az autónk felé, de egyszer csak valaki megfogta a vállamat hátulról...csak ennyit halodtam: Tina?... megforultam, Szia Márti vagyok!

Hát szó-szó volt meglepetés, üdvözöltük egymást , majd hosszasan beszélgettünk, végül ő is velünk tartott, elvittük Pestre! (sajnos a hétvége további napjain már nem találkoztunk, csak sms-ben értekeztünk)! Megvitattuk, hogy mennyire hiányzik Kimi, és mennyi embert veszített a Ring, azzal, hogy ő már nem a cirkusz tagja! (Hát ugye a Finnek, minden évben százával jöttek, most alig láttunk néhányat....szomorú látvány volt ez számomra)!
Márti egyébként a karkötőmről, és a körmömről ismert fel, mert ugye még vele sem találkoztunk sosem!

A kiállításon készül képek:

Pénteki második szabadedzés:

Szombaton olyan 10 óra felé értünk ki a pályára, kerestünk egy új helyet magunknak (vasárnap is itt voltunk), az 5-ös kanyarnál, jó fás, hűvös, belátható helyen!

Kb fél pályát körbejártuk, mire rábukkantunk, ezen a helyen még én sem voltam eddig!
Innen néztük végig, a harmadik szabadedzést, és az időmérőt is

Sajnos kivetítőnk itt nem volt, de távcsővel az előző kivetítőről tudtunk adatokat bogarászni...

Olyan 5 óra felé értünk haza, Pestre és 1 ötlet után, megbeszéltük a lányokkal, hogy hárman bemegyünk sétálni a városba!

Uticélunk: Váci utca

Sétálgattunk, nézelődtünk, egyszer csak, megkérdeztem sógornőmtől, hogy nincs itt valahol a közelbe szálloda? Erre ő, de itt van a Kempinski egy köpésre

Na, mondom, akkor Gooooo

Oda mentünk, már vagy 10 lány állt ott, füzetekkel a kezükbe...autogrammokra várva!
Hát mi is odaléptünk, mint akik tudják h mi van

Még papírt is úgy kértünk, mert annyira jó fel voltunk készülve

Dehát, na....nem is gondoltuk volna, hogy kivel fogunk találkozni!

5 perc nem telt el kb, és egy csaj elordította magát, hogy ott van Jenson...mindenki elkezdett rohanni, a másik szállodához! Persze mi is...Button először nem nagyon akart megálni, de a végén győzött a tömeg

Megkaptuk az autógrammunkat, hát szó-szó, remegett még az én lábam is, hogy Én Jenson Buttontól fél méterre? Élmény volt az biztos...közben fotózni is tudtam, az egyik képnél hála az égnek nem nyúlt bele senki

Ime:

Kicsit vártunk még Kubicáékra is... őket sajna nem sikerült elkapni, viszont Hülkenberget elszalasztottuk...a mi hibánkból!

Na de nem voltunk elégédetlenek, hiszen mi nem ezért indultunk útnak

Kis alvás után, elég hamar reggel lett!
Vasárnap ismét a jól bevált 5-ös kanyarhoz mentünk

Szerencsére jó fej emberkékkel kerültünk össze, jókat elbeszélgettünk! De mielőtt bementünk volna a kapun, Mártira halgattam, aki előző este, írta meg itt nekünk, hogy menjünk reggel a főbejárathoz, hátha láthatunk pár pilótát!

Hát parkolás után, megiramodtunk, sétának nem mondanám, de futásnak sem...olyan köztes, mint amikor baromira sietsz valahová

Rengeteget gyalogoltunk, konkrétan fél pályát... mikor oda értünk, megkérdeztünk egy srácot, hogy ment-e már be valaki a pilóták közül...mondta, h Massa, meg Jenson...
Erre mondtam Petrának, hogy sztem menjünk,kicsit közelebb a kapuhoz...átballagtun k, 5 percet vártunk kb, és megérkezett Hamilton, szinte pont velünk egyvonalban megálltak,lehúzta az ablakot, és mosolyogva fogadta a rajongóit, osztott autógrammot

(Meg kell jegyeznem, csak ő egyedül tette, ezt, senki más nem), én nem álltam sorba aláírásért, én csak fotóztam :)Petra viszont boldogan lebegtette az újságot, amit a kedvence dedikált

Vártunk még vagy fél órát, szépen lassan mindeni bement...bár csak Webberről tudtam még értelmes képet csinálni!

Rubensen mosolyogtam még jót, ő egyedül robogóval jött ki a pályára, csak a bukójáról ismertem meg,összepacsizott a nem sokkal melletünk álló, brazil zászlós lányokkal

Mikor már kb mindenki bement, visszaindultunk a legnagyobb melegben a helyünkre :)Kb ott már csak 1 otát kellett várunk hogy, megkezdődjön a 25.-ik Magyar nagydíj!

Pilóta parádé előtt, után..."megebédeltünk", majd vártunk, és vártunk, hogy felbőgjenek a V8-asok

Ja és őket is sikerült lekapni

Kb háromig néztük a futamot a helyünkről, majd elindultunk ismét a végtelen hosszú úton, hogy időben odaérjünk a kapuhoz (Super Gold mögött), amit a verseny után megnyitnak! Hát éppen hogy odaértünk, pár kör volt hátra a versenyből...és elég nagy tömeg is volt már előttünk, de azért egymásba kapaszkodva, épségben leszaladtunk a pályára, amilyen gyorsan csak tudtunk rohantunk a célegyesben! Mire a pódiumhoz értünk, éppen akkor jött ki Webber, Alonso, és Vettel....

Himnuszok stb... Hatalmas élmény ez minden évben! (Anyukám este mondta, hogy láttott...nem messze voltunk a kamerától...és egy az egybe elmondta milyen ruhában voltam, szóval látok rá esélyt, hogy tényleg én voltam

Volt ismét részemről, öröm, és bánat könny is...
Mikor elvonultak a srácok, egyből mi is vonulásba kezdtünk, mert időben a Keleti pályaudvaron kellett hogy legyünk (na az még volt egy katasztrófa)...azért annyi időt szakítottunk, hogy a Super Gold mögött megálltunk és kértünk zenét a fórumnak Garami Gábortól

Aki egy tündérpofa volt

Hát, nem röviden, tömören ennyi volt a hétvégénk, mert már kb 3 órája ezt írom

Most ismét 1 év várakozás következik