Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Hungaroring  (Megtekintve 109533 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Augusztus 02, 21:38
Válasz #133

Cole

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Nem baj!  :)

2010. Augusztus 02, 21:29
Válasz #132

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mclaren-Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Lewis Hamilton
Nemsokára én is megírom az élmény beszámolóm,bár lehet,hogy hasonlítani fog a Tináéhoz. :D

2010. Augusztus 02, 20:10
Válasz #131

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Köszi az élménybeszámolót! Jók lettek a képek is. :)

2010. Augusztus 02, 17:20
Válasz #130

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Szeretnék :)....de van olyan izomlázam....szenvedek ma nagyon :)

2010. Augusztus 02, 17:15
Válasz #129

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
 :D Koszi Tinaa, jo volt olvasni :).Orulok nektek hogy ilyen elmenyekbe reszesultetek meg minden,kepek is jok. :friends: .Jovore is mesz? :D

2010. Augusztus 02, 16:49
Válasz #128

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
25.-ik Magyar nagydíj, élménybeszámoló! :) (A képek saját készítésűek természetesen)

Csütörtöki napon, reggel 8 óra körül indultunk itthonról, a párom, és én! Majd kb 2,5 óra után felértünk Pestre, GPS vezetett minket ösznye-visznya, mire eltaláltunk a Nyugatihoz! Csak kicsit keveredtünk már akkor dugóba, ehhez mi nem vagyunk hozzászokva, szóval elég idegesek voltunk!:) De minden jó, ha jó a vége, sokáig nem kellett keresgélni Petrát! (Mi itt a fórumon ismerkedtünk meg kb 1 éve, sosem találkoztunk, most a hétvégén jött el az alaklom, hogy élőben is találkozzunk)- Fényképről már láttuk egymást, de az azért nem olyan! Az első és egyetlen szembetűnő probléma csak az volt, hogy magasabb mint én!  :crybaby: Mondjuk tőlem nem nehéz magasabbnak lenni :)
Nos a sikeres találkozás után, beültünk az autóba, és irány a lakás, ami 4 napig otthont adott nekünk, majd kis pihi, és ebéd után, olyan 2 óra felé elindultunk a boxutca látogatásra! Ami így utólag, minden volt, csak élmény nem! :)Igaz kicsit előbb is kellett volna mennünk, de mi azt gondoltuk időben vagyunk! Hát a tömegből ítélve, ami a kapunál tornyosult, rájöttem mégsem! Na, de ekkor még én sem fogtam gyanút, mi szívás ez az autógrammosztós hercehurca (amit én kint csak cigánykodásnak neveztem, mert az volt)! Gyors körbeszaladtuk a boxutcát, csináltunk pár képet, majd olyan fél 5 magasságában (jelzem du-án 4-kor volt kapunyitás) oda is álltunk a kígyózó tömegbe, autógrammokért! Másfél órát ott heringpartiztunk a nagy semmiért, ugyanis mire sorra jutottunk, addigra véget ért az autógramm osztás! Hát alig voltam csak ideges...mondtam is, h na én aztán többet csütörtökön az életben nem jövök!A biztonsági emberek ugy kb 5-ével elngedték be a népet a kordonok mögé! Hát gondolhatjátok mennyit haladt a sor, 15 perc alatt, úgy kb 2 m-t! Úgyhogy pilótákból úgy kb semmit nem láttunk, már csak a tömeg miatt sem!Egyedül Rosberg volt olyan haláli normális h átugrott a kordonon, és kijött az emberek közé, na őt láttam egyedül! Hát én most voltam 7-ik alkalommal kint, de ekkora nyűgöt még sosem éreztem, mint a csütörtök volt! Mindketten csalódva mentünk haza, azon a napon!

Jött a péntek, hát nekem még az a nap sem volt egyszerű, délelőtti szabadedzésre nem mentünk ki, inkább elmentünk a "Versenyben a technológiával kiállításra", amire nyertem 2 db-belépőt! Hát, volt előttünk látványosság, megcsodálhattunk régi versenyautókat, köztük egy Lotust, de Senna Mclarenje, és Mansell egykori Williamsét is többek között! Gyönyörű látványosság tárult a szemünk elé! Ezen kívül volta rengeteg LG termék is! Petrával szimulátoroztunk egyet, bár inkább tűnt egy környi gumimelegítésnek :D Szóval jól elszórakoztunk, kifelé menet a vendég könyvben jeleztük, hogy ott jártunk :D
Egyből startoltunk ki a pályára, hogy a második szabad edzést már élőben nézhessük! De a dugók miatt, meg mire Budáról átverekedtük magunkat Pestre, már edzettek a srácok mire kiértünk! Rögtön a Super Gold mögé mentünk, kicsit vásárolgattunk, aztán meglestük a fiúkat körözgetés közben :) (Hát a torkunban éreztük a dübörgést) Petra örömében sírta el magát (együtt éreztem vele, mert az első nekem is ilyen élményt nyújtott), én meg bánatomban, mert iszonyatosan hiányzott KIMI  :cray_: egyszerűen csak folyt a könnyem, belőlem ez a nap azt váltotta ki! Mikor véget ért azt edzés, igyekeztünk az autónk felé, de egyszer csak valaki megfogta a vállamat hátulról...csak ennyit halodtam: Tina?... megforultam, Szia Márti vagyok! :) Hát szó-szó volt meglepetés, üdvözöltük egymást , majd hosszasan beszélgettünk, végül ő is velünk tartott, elvittük Pestre! (sajnos a hétvége további napjain már nem találkoztunk, csak sms-ben értekeztünk)! Megvitattuk, hogy mennyire hiányzik Kimi, és mennyi embert veszített a Ring, azzal, hogy ő már nem a cirkusz tagja! (Hát ugye a Finnek, minden évben százával jöttek, most alig láttunk néhányat....szomorú látvány volt ez számomra)!
Márti egyébként a karkötőmről, és a körmömről ismert fel, mert ugye még vele sem találkoztunk sosem! :)
A kiállításon készül képek:

Pénteki második szabadedzés:

Szombaton olyan 10 óra felé értünk ki a pályára, kerestünk egy új helyet magunknak (vasárnap is itt voltunk), az 5-ös kanyarnál, jó fás, hűvös, belátható helyen! :)
Kb fél pályát körbejártuk, mire rábukkantunk, ezen a helyen még én sem voltam eddig!
Innen néztük végig, a harmadik szabadedzést, és az időmérőt is :) Sajnos kivetítőnk itt nem volt, de távcsővel az előző kivetítőről tudtunk adatokat bogarászni...

Olyan 5 óra felé értünk haza, Pestre és 1 ötlet után, megbeszéltük a lányokkal, hogy hárman bemegyünk sétálni a városba! :) Uticélunk: Váci utca :) Sétálgattunk, nézelődtünk, egyszer csak, megkérdeztem sógornőmtől, hogy nincs itt valahol a közelbe szálloda? Erre ő, de itt van a Kempinski egy köpésre :) Na, mondom, akkor Gooooo :) Oda mentünk, már vagy 10 lány állt ott, füzetekkel a kezükbe...autogrammokra várva!
Hát mi is odaléptünk, mint akik tudják h mi van :D Még papírt is úgy kértünk, mert annyira jó fel voltunk készülve :) Dehát, na....nem is gondoltuk volna, hogy kivel fogunk találkozni! :)
5 perc nem telt el kb, és egy csaj elordította magát, hogy ott van Jenson...mindenki elkezdett rohanni, a másik szállodához! Persze mi is...Button először nem nagyon akart megálni, de a végén győzött a tömeg :) Megkaptuk az autógrammunkat, hát szó-szó, remegett még az én lábam is, hogy Én Jenson Buttontól fél méterre? Élmény volt az biztos...közben fotózni is tudtam, az egyik képnél hála az égnek nem nyúlt bele senki :)
Ime:

Kicsit vártunk még Kubicáékra is... őket sajna nem sikerült elkapni, viszont Hülkenberget elszalasztottuk...a mi hibánkból!  :no_1: Na de nem voltunk elégédetlenek, hiszen mi nem ezért indultunk útnak :) Kis alvás után, elég hamar reggel lett!
Vasárnap ismét a jól bevált 5-ös kanyarhoz mentünk :) Szerencsére jó fej emberkékkel kerültünk össze, jókat elbeszélgettünk! De mielőtt bementünk volna a kapun, Mártira halgattam, aki előző este, írta meg itt nekünk, hogy menjünk reggel a főbejárathoz, hátha láthatunk pár pilótát! :) Hát parkolás után, megiramodtunk, sétának nem mondanám, de futásnak sem...olyan köztes, mint amikor baromira sietsz valahová :) Rengeteget gyalogoltunk, konkrétan fél pályát... mikor oda értünk, megkérdeztünk egy srácot, hogy ment-e már be valaki a pilóták közül...mondta, h Massa, meg Jenson...
Erre mondtam Petrának, hogy sztem menjünk,kicsit közelebb a kapuhoz...átballagtun k, 5 percet vártunk kb, és megérkezett Hamilton, szinte pont velünk egyvonalban megálltak,lehúzta az ablakot, és mosolyogva fogadta a rajongóit, osztott autógrammot :) (Meg kell jegyeznem, csak ő egyedül tette, ezt, senki más nem), én nem álltam sorba aláírásért, én csak fotóztam :)Petra viszont boldogan lebegtette az újságot, amit a kedvence dedikált :) Vártunk még vagy fél órát, szépen lassan mindeni bement...bár csak Webberről tudtam még értelmes képet csinálni! :) Rubensen mosolyogtam még jót, ő egyedül robogóval jött ki a pályára, csak a bukójáról ismertem meg,összepacsizott a nem sokkal melletünk álló, brazil zászlós lányokkal :) Mikor már kb mindenki bement, visszaindultunk a legnagyobb melegben a helyünkre :)Kb ott már csak 1 otát kellett várunk hogy, megkezdődjön a 25.-ik Magyar nagydíj!

Pilóta parádé előtt, után..."megebédeltünk", majd vártunk, és vártunk, hogy felbőgjenek a V8-asok :)

Ja és őket is sikerült lekapni :D

Kb háromig néztük a futamot a helyünkről, majd elindultunk ismét a végtelen hosszú úton, hogy időben odaérjünk a kapuhoz (Super Gold mögött), amit a verseny után megnyitnak! Hát éppen hogy odaértünk, pár kör volt hátra a versenyből...és elég nagy tömeg is volt már előttünk, de azért egymásba kapaszkodva, épségben leszaladtunk a pályára, amilyen gyorsan csak tudtunk rohantunk a célegyesben! Mire a pódiumhoz értünk, éppen akkor jött ki Webber, Alonso, és Vettel.... :) Himnuszok stb... Hatalmas élmény ez minden évben! (Anyukám este mondta, hogy láttott...nem messze voltunk a kamerától...és egy az egybe elmondta milyen ruhában voltam, szóval látok rá esélyt, hogy tényleg én voltam :) Volt ismét részemről, öröm, és bánat könny is...
Mikor elvonultak a srácok, egyből mi is vonulásba kezdtünk, mert időben a Keleti pályaudvaron kellett hogy legyünk (na az még volt egy katasztrófa)...azért annyi időt szakítottunk, hogy a Super Gold mögött megálltunk és kértünk zenét a fórumnak Garami Gábortól :) Aki egy tündérpofa volt :)
Hát, nem röviden, tömören ennyi volt a hétvégénk, mert már kb 3 órája ezt írom :)
Most ismét 1 év várakozás következik :)

« Utoljára szerkesztve: 2010. Augusztus 04, 16:47 írta Cole »

2010. Július 22, 12:25
Válasz #127

Diego

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
A sok szívás ellenére megéri. :)

2010. Július 22, 11:44
Válasz #126

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Nekünk eddig egy év volt (egészen pontosan a tavalyi) amikor odafelé nem volt dugó Pest felől! Az összes többi évben oda-vissza szívtunk! :)
De ez ezzel jár! Időben kell elindulni, ez a megoldás!
Idén várhatóan többen lesznek Schumi miatt! Arra mindenképp számolni kell!

2010. Július 22, 09:39
Válasz #125

Diego

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Csak a szőlősön keresztül lehet kijutni :)

2010. Július 21, 23:16
Válasz #124

speci

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
főleg vasárnap, futam után. nagyon komoly, volt részem benne.

2010. Július 21, 20:54
Válasz #123

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum

ON Azért milyen jó, hogy nem a Városligetbe rakták annak idején a futamot! Akkor aztán tényleg összeroppant volna a főváros forgalma arra a néhány napra

Mogyoródon is összeomlik ilyenkor a közlekedés. :)

2010. Július 21, 18:21
Válasz #122

mara23

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
OFF Lehet akármilyen király ez az xtb-s játék(meg kellett néznem...), túlzott lelkességgel el lehet rontani a dolgot.
ON Azért milyen jó, hogy nem a Városligetbe rakták annak idején a futamot! Akkor aztán tényleg összeroppant volna a főváros forgalma arra a néhány napra... Boldog, emlékezetes 25. Futamot, Hungaroring!  :clap1:

: 2010. július 21. - 09:43:13
Egyébként érdemes elolvasni az alábbi írást az első futamról. Micsoda nevek: Senna, Piquet, Mansell, Keke Rosberg, Gerhard Berger... Azért nekem Senna volt az etalon. :-\

http://f1gp.hu/erdekessegek/87-hungaroring-a-magyar-forma-1-es-palya.html

Szerintem a túlzott lelkesedéssel addig nincsen semmi gond, amíg lehet vala nyerni   :blum:

2010. Július 21, 09:48
Válasz #121

barufe

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Csatlakozom :) Szerintem most már mindenki aki él, és mozog itt, tudja :)

OFF Lehet akármilyen király ez az xtb-s játék(meg kellett néznem...), túlzott lelkességgel el lehet rontani a dolgot.
ON Azért milyen jó, hogy nem a Városligetbe rakták annak idején a futamot! Akkor aztán tényleg összeroppant volna a főváros forgalma arra a néhány napra... Boldog, emlékezetes 25. Futamot, Hungaroring!  :clap1:

: 2010. július 21. - 09:43:13
Egyébként érdemes elolvasni az alábbi írást az első futamról. Micsoda nevek: Senna, Piquet, Mansell, Keke Rosberg, Gerhard Berger... Azért nekem Senna volt az etalon. :-\

http://f1gp.hu/erdekessegek/87-hungaroring-a-magyar-forma-1-es-palya.html

2010. Július 15, 12:35
Válasz #120

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
már mindenki ismeri.
szerintem elég lesz már ez a sok reklám...

diego

Csatlakozom :) Szerintem most már mindenki aki él, és mozog itt, tudja :)

2010. Július 15, 11:00
Válasz #119

Diego

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
már mindenki ismeri.
szerintem elég lesz már ez a sok reklám...

diego

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek