No, ha végre idetaláltam, akkor én is élménybeszámolok:
Az úgy kezdődött, hogy biztosan tudtok róla, hogy van egy twitter nevű oldal ahol többek között Rubens, Piquet, Rosberg is szokott írogatni. Szerda este, amikor Rubens éppen fenn tartózkodott az oldalon, akkor az egyik fanclub társam írt neki és megbeszélte, hogy az Barrichello fanclub várni fog rá a boxutcában, és jöjjön ki, mert akarunk adni neki ajándékot. ő erre csak annyi válaszol hogy OK.
Csütörtökön persze rögtön letáboroztunk a Brawn elött és bár voltak kétségeink, hogy el kéne menni az autogramm osztásra, mert ott biztosan láthatjuk Rubenst, de végül úgy döntöttünk, hogy bízunk benne, ha azt mondta OK akkor ki fog jönni hozzánk.
Egészen fél 7-ig kellett várni, de akkor jött, ahogy tavaly is fülig érő szájjal. Rögtön odajött hozzánk, kérdezte, hogy mi vagyunk-e a Twitter-ről, és nagyon örült nekünk. Persze volt autogramm a sapira megint és odaadtunk az ajándékokat is.

Ezen pedig az én hangom hallatszik amikor "szép" angolsággal magyarázom, hogy mi van az ajándékos zacsiban, amit Rubensnek adtam.
És abban pólóban volt Rubens a kórháznál vasárnap este amit az a lány adott Rubensnek aki az előző felvételt készítette

És egy közös kép, amit Rubens a saját telefonjával csinált és ő tette fel a Twitter oldalára:
A kép baloldalán gebeszkedek