Köszi! lehetett volna jobb is, szerencsémre láthattam őt még vasárnap is (Kimit) megint megállt az autóval mert előtte szarakodtak, nagyon megnéztem, ilyenkor alig tudja elhinni az ember hogy a saját két szemével látja élőben, ezt az érzést nem tudom elmondani, hogy mit érzek olyankor, olyan fura és hihetetlen. Az a pár másodperc akkor kincset ért! Remélem jövőre láthatom még! Amúgy a a legtöbb pilóta integetett nekünk, meg tesztpilóta is, az új gyerek meg semmi, nagyon nem szimpi, olyan mogorvának tünik.
Hát ismerjük Kimit, tudtam hogy ő biztosan nem ad ott autogrammot, ezt vasárnap is bizonyította, de Nick akkor adott pár rajongónak. Képzeljétek azért nem láttam soha Alonsot bemenni autóval, mert nem ő vezet akkor és hátul ül lesötétített ablakkal. Ezt onnan tudom, hogy egy rajongó mesélte hogy nem láttuk Alot ott ült hátul a renault autóban, hát mondom pedig néztem azt az autót rendesen és nem láttam basszus! Cseles nagyon Alo, ez nem szép tőle, hát ha Kimi nem lesötétített ablakkal tud jönni, akkor Alo miért csinálja ezt? Kovi meg szirénázó motor kísérettel jött mindig és nagyon gyorsan elsuhant előttönk, de integetett szorgalmasan! Hát igen Andris adhattak volna, de nem tették, pedig ha tudják hogy pár rajongónak ez mennyit jelentene, de hát mindegy, ezt kell szeretni!