Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Kimi Räikkönen fellök egy gyereket  (Megtekintve 11449 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2011. Március 21, 18:52
Válasz #17

levi98

• Fernando Alonso 5
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Fernando Alonso 5
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari,Lotus Renault,Hispania Racing Team
  • Kedvenc pilótád: Fernando Alonso,Karun Chandhok, Robert Kubica, Heikki Kovalainen,Felipe Massa, Kamikaze Kamui Kobayashi :)
Go Fernando!

2011. Március 21, 18:51
Válasz #16

Sungirl

• Kimi fanatic
  • *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
  • Eccleston ükje
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Fernando Alonso, Sebastian Vettel
Végül is nem Kimi hibája. A nőci lökte fel a gyereket, a sajtó meg felkapta a dolgot. Ennyi az egész. (Inkább engem lökött volna fel, dicsekedtem volna xD)

2011. Március 21, 18:48
Válasz #15

levi98

• Fernando Alonso 5
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Fernando Alonso 5
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Fernando Alonso,Karun Chandhok, Robert Kubica, Heikki Kovalainen,Felipe Massa, Kamikaze Kamui Kobayashi :)
Go Fernando!

2011. Március 21, 18:44
Válasz #14

Sungirl

• Kimi fanatic
  • *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
  • Eccleston ükje
    • Profil megtekintése

2011. Március 21, 18:40
Válasz #13

levi98

• Fernando Alonso 5
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Fernando Alonso 5
    • Profil megtekintése
Go Fernando!

2011. Március 21, 18:37
Válasz #12

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari
  • Kedvenc pilótád: Karun Chandhok
Pont erre gondoltam én is. Ha elesne a gyerekem, és sírna, nem Kimi után szaladgálnék, hanem a gyereket vigasztalnám.
Biztos?  ;) xD
?Minden tiszteletem Chandhok-é, egy kedves srác. Látok annyit benne, ami elég egy világbajnoki címhez? Nos, ezt majd az idő eldönti. Ennek a történetnek még jó vége is lehet, de egyelőre nem tud autóhoz jutni.?
Eddie Jordan

2011. Március 21, 18:34
Válasz #11

levi98

• Fernando Alonso 5
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Fernando Alonso 5
    • Profil megtekintése
Go Fernando!

2011. Március 21, 18:13
Válasz #10

Sungirl

• Kimi fanatic
  • *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
  • Eccleston ükje
    • Profil megtekintése
Pont erre gondoltam én is. Ha elesne a gyerekem, és sírna, nem Kimi után szaladgálnék, hanem a gyereket vigasztalnám.

2011. Március 21, 16:23
Válasz #9

DannyBug

• F1 Bug Team
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Lotus, Sauber
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkönen, Robert Kubica, Kamui Kobayashi,
Komolyan mondom ez már nevetséges! most így probálják Kimit leégetni jó baszus elesett a gyerek de miért mert a hülye anya felökte a mappával utána nem hogy visszament volna hanem még ott ment és autógramot kért még Kimi muttata, hogy a gyerek! meg nem segitet föl neki lehet ilyen helyzetben meglepödtem volna és hirtelen énse tudtam volna mit csináljak de szánalom amiket egyesek írkáltak ez nem Kimi hibája!

2011. Március 21, 08:04
Válasz #8

Sungirl

• Kimi fanatic
  • *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
  • Eccleston ükje
    • Profil megtekintése
Ilyen a sajtó... Mindig is ilyen volt, és mindig is ilyen lesz...

Kimi pártján vagyok... nem az ő hibája... (szerintem)

2008. December 05, 19:29
Válasz #7

bagoly701

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Tessék, megint ez van. Kiragadtok abból a rendkívül kevés infóból a pilótákról, amit a média elénk tár és újjal mutogattok, hogy milyen gonosz, rossz fiú is ez meg az . Nincs sok értelme.

2008. December 04, 12:48
Válasz #6

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Azért mert, egyéniségek, és nagyszerű pilóták! ők valamit mutatnak a pályán, sajnos a többiek nem, persze ez a kocsiktól is függ. ők a legnépszerűbbek, azért csámcsog róluk mindenki, és ráadásul a vb címért is ők harcoltak, stb.. Ez olyan érdekes, mert Kimi nem szereti ezt a felhajtás dolgot, nyilatkozatokat, kerüli a kamerákat, harapófogóval lehet kihúzni belőle valamit, szóval ebből azt akartam kihozni, hogy nem is értem miért ő a legnépszerűbb, és hogy ennyien szeretik, miközben ő az elejétől fogva próbált hátérben maradni, de hát a teljesítménye, és a személyisége ezt nem hagyta!  :cheerful_h4h: Hát ezért nagyon fogom sajnálni, vagyis azt hiszem ennyi lesz az f1 imádat, ha ő viszavonul. Remélem majd egyszer jön valaki az f1-be, akinek tiszta szívvel tudok drukkolni, és megint imádhatom a kedvenc hobbimat.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2008. December 04, 11:20
Válasz #5

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Hát igen, azért segíthetett volna a gyereknek, de hát az a hülye anyja miatt esett el, vagy nem tudom ki volt az! Látszott, hogy az a mappa szerűségbe ment bele Kimi, nem is látta szerintem, és pont oda szaladt gyerek is ,és a mappa segítségével fellökték a gyereket, és az anyja, vagy kilye csak nézte, hogy elesik a gyereke, és hagyta, hogy ott maradjon sírva, a földön, Aztán Kimi szólt neki, hogy figyú már ott sír a gyereked! De Kimi is megállhatott volna, és felsegíti, de csak tovább ment! Ez nem volt szép tőle, szerintem úgye hirtelen történt, és nem jól reagálta le a dolgot. De ezzel nem csak ő van így, minden nap találkozhatunk ilyen esettel, hogy valaki elesik, vagy rosszul lesz, és sz*runk odamenni segíteni, gondoljuk, majd jön valaki és segít! Sajnos az emberiség ilyen, de azért vannak kivételek szerencsére!
Valahogy most Kimi kifogja az ilyen eseteket! De nem csak ő hanem Schumi is mostanság! És ő se reagálta le jól az ütközést!
Sorban rakjátok be ezeket a vidiket, meg Kimi ellenes cikkeket, már azt hiszem elég lesz, mert akkor sem tudtok meggyőzni, arról, hogy ne Kiminek szurkoljak! Szóval szálljon le a sajtó mostmár Kimiről, mert már kezdem unni, hogy mindig úgy állítják, be aki főbűnt követett volna el. Sajnos megesnek ilyen dolgok, sajnálom, a kis gyereket, meg azt is hogy nem segített neki!

Miért mindig KIMI meg HAMI, meg MASSA-án van a hangsúly? :-\ vannak még rajtuk kivül is piloták, azokat miért nem beszélik ki? vagy ők nem számitanak, :mad: :-\ O0

2008. Augusztus 09, 23:34
Válasz #4

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Hát igen, azért segíthetett volna a gyereknek, de hát az a hülye anyja miatt esett el, vagy nem tudom ki volt az! Látszott, hogy az a mappa szerűségbe ment bele Kimi, nem is látta szerintem, és pont oda szaladt gyerek is ,és a mappa segítségével fellökték a gyereket, és az anyja, vagy kilye csak nézte, hogy elesik a gyereke, és hagyta, hogy ott maradjon sírva, a földön, Aztán Kimi szólt neki, hogy figyú már ott sír a gyereked! De Kimi is megállhatott volna, és felsegíti, de csak tovább ment! Ez nem volt szép tőle, szerintem úgye hirtelen történt, és nem jól reagálta le a dolgot. De ezzel nem csak ő van így, minden nap találkozhatunk ilyen esettel, hogy valaki elesik, vagy rosszul lesz, és szarunk odamenni segíteni, gondoljuk, majd jön valaki és segít! Sajnos az emberiség ilyen, de azért vannak kivételek szerencsére!
Valahogy most Kimi kifogja az ilyen eseteket! De nem csak ő hanem Schumi is mostanság! És ő se reagálta le jól az ütközést!
Sorban rakjátok be ezeket a vidiket, meg Kimi ellenes cikkeket, már azt hiszem elég lesz, mert akkor sem tudtok meggyőzni, arról, hogy ne Kiminek szurkoljak! Szóval szálljon le a sajtó mostmár Kimiről, mert már kezdem unni, hogy mindig úgy állítják, be aki főbűnt követett volna el. Sajnos megesnek ilyen dolgok, sajnálom, a kis gyereket, meg azt is hogy nem segített neki!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2008. Augusztus 09, 11:25
Válasz #3

Brigike

• **
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
Igazad van teljes mértékben!!
Én eddig sem szerettem különösen Kimi,de ezek után... :no_1: :no_1: :-\ :-\
Forza Felipe!!:)

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com