Hát igen, azért segíthetett volna a gyereknek, de hát az a hülye anyja miatt esett el, vagy nem tudom ki volt az! Látszott, hogy az a mappa szerűségbe ment bele Kimi, nem is látta szerintem, és pont oda szaladt gyerek is ,és a mappa segítségével fellökték a gyereket, és az anyja, vagy kilye csak nézte, hogy elesik a gyereke, és hagyta, hogy ott maradjon sírva, a földön, Aztán Kimi szólt neki, hogy figyú már ott sír a gyereked! De Kimi is megállhatott volna, és felsegíti, de csak tovább ment! Ez nem volt szép tőle, szerintem úgye hirtelen történt, és nem jól reagálta le a dolgot. De ezzel nem csak ő van így, minden nap találkozhatunk ilyen esettel, hogy valaki elesik, vagy rosszul lesz, és szarunk odamenni segíteni, gondoljuk, majd jön valaki és segít! Sajnos az emberiség ilyen, de azért vannak kivételek szerencsére!
Valahogy most Kimi kifogja az ilyen eseteket! De nem csak ő hanem Schumi is mostanság! És ő se reagálta le jól az ütközést!
Sorban rakjátok be ezeket a vidiket, meg Kimi ellenes cikkeket, már azt hiszem elég lesz, mert akkor sem tudtok meggyőzni, arról, hogy ne Kiminek szurkoljak! Szóval szálljon le a sajtó mostmár Kimiről, mert már kezdem unni, hogy mindig úgy állítják, be aki főbűnt követett volna el. Sajnos megesnek ilyen dolgok, sajnálom, a kis gyereket, meg azt is hogy nem segített neki!