Kedves Fórumozók!
Mivel a fórum domain címe 1hónapú múlva le fog járni, ezért felmerült bennem egy kérdés, ami az utóbbi hetekben folyamatosan elő jön bennem. Érdemes-e folytatni? Sajnos az elmúlt F1-es évben még jól indult, a fórum aktivitás szempontjából, de tavalyi év közepe fele sajnos elkezdett csökkenni, ezt a csökkenést nem értettem és nem is értem a mai napig. Hiába a megújulás, hiába a sok reklám, partner kapcsolat, az aktivitás nem akar növekedni. Ha látogatottságról lenne szó, akkor nem szólnék semmit, de a fórumozásról van szó. Sajnos egyedül viszem a fórumot és én ennyit tudok hozzá tenni, lehet kevés, de azt gondolom pénz nélkül már így is sokat elértünk. Én szeretek fórumozni, de ahogy itt többen is mondták egyedül nincs sok értelme.
Szóval kérném a véleményeteket, hogy mi lenne a legjobb, sokszor kikértem már a véleményeteket különböző dolgokról, de nem nagyon érkezett javaslat. A fórumon létrehoztam egy új csoportot Donator, (támogatói csoport) ahova azok kerülnek, akik esetleg anyagilag tudják támogatni a domain+tárhely éves fenntartását a fórumnak.
Köszönettel: Cole