Én nem szeretem a reggeli futamokat! Már én is nagyon izgulok, hogy mi lesz! Képzeljétek ma olyan rémálmom volt, hogy fel is ébredtem rá. Azt álmodtam, hogy már Brazíliában elkezdődött a futam, és úgy állt az állás, hogy 1.Kimi, 2.Massa, 3.Alo, 6.Hami Nagyon unalmas volt a futam, mert semmi nem történt,szép napsütötte idő volt. Palikék is mondták, hogy jobb futamra számítottak. Már csak 3 kör volt hátra és Kimi baleset érte, elöszőr nem hittem a szememnek, mert félálomból néztem éppen ránéztem az órára 22:17 volt. Aztán rögtön átmentem az öcsémhez, hogy most ez igaz vagy csak álmodtam, és mondta, hogy igaz. Elkezdtem örjöngeni, hogy ilyen nincs, világbajnok lehetett volna. Aztán megismételték a balesetet, és Kimi nem figyelt oda eléggé, és az előtte haladok egymásba mentek és ő sajna nem tudta kikerülni őket. És Alonso elment Kimi kocsija mellett és már feltartótta a kezeit, hogy világbajnok lett. Rögtön mutatták Kimit, és nyilatkozott is. Kimi nagyon meg volt törve, már a síráshatárán volt, nagyon sápadt volt, egyszóval szarul nézett ki, és csak ennyit mondott "Világbajnok lehettem volna". Én teljesen kikészültem és ordíbáltam, hogy miért! Aztán hirtelen felriadtam, és megnyugodtam, hogy csak egy rémálom volt! Remélem ez nem rossz Ómen! Ezt azért mondtam el, mert ha valaki álmodik valami rosszat, és elmondja valakinek, akkor nem fog bekövetkezni! Ezért most én sokmindenkinek elmondtam, és remélem nem fog ez a szörnyűség bekövetkezni! Bocsi, hogy ilyen hülyességeket írok! Most tuti kiröhögtök, már én is megijedek néha magamtól!