Először is, Stella nem Hami balesetén, hanem Palik aranyköpésein nevettem! Egyik pilótának se kívánom, hogy balesetezzen, és valami baja legyen! Szerencsére Hamilton meguszta egy karcolás nélkül!
Amúgy Palik rengeteg aranyköpéseket mondott megint! Csodálkoztam, hogy ő is van ma!
Megmondom őszintén, azt hittem Kimi nem lesz dobogón, mert szarul ment az időmérőn! Úgy látszott ez a pálya neki nem megy, mert Massa nagyot ment időmérőn, csak megint hibázott! És most a versenyen nagyot ment a két Ferraris, és a Bmwsek! Kimin meglepődtem, hogy így nyomja, mert az időmérőn elég tréűl ment! Szerencsére Massa most nem hibázott és megnyerte a futamot! Azon is meglepődtem, hogy Gyula, Alonsót vádolta, hogy szándékosan ment ilyen lassan, lehet, hogy azért, hogy megszívasa volt csapattársát! Ez nagyon durva! Gyuláról meg van a véleményem! Lehetett látni, hogy egyszerűen versenybaleset volt, Hami túl későn fékezett, meg különben is szerintem Alonsó nem nagyon törődött, most azzal hogy szívassa meg, mert ez a legelején történt, és még akkor mindenki ott volt, és azon volt minnél előrébb jusson! Gyula Hamilton fanos lett! ezt sem értem! pedig ő Alonso fan volt! Nem tudom mi volt hami autójával a gond, szerintem nem tudták normálisan összerakni az autót, amikor összetörte! Ja és Hami miért mutogatott annyit? Elfelejtette, hogy versenyben van és azokat az autókat nem lekörözni kell!! És szerintem is kicsikét ideges volt! De nem csak ő hanem Alonsó is, csak ő a tré autójára, hogy nem tudja megelőzni Glockot! A kétszeres világbajnoknak sem fekszik ez a helyzet, hogy ott kúllog hátul! Nem méltó hozzá! Pedig ezt szajkozza, hogy most ez egy új kíhívás, és most minden egyes pontért meg kell kűzdeni! Aha, csak az idegei úgylátszik nem sokáig bírják! Bár kinek nem? Kiminek!

Tényleg idegtépő lehet íyg versenyezni, hogy hiába teszel meg mindent, nem tud gyorsabb lenni semmi áron! Coulthard hozta megszokott formáját! komolyan nem hiszem el hogy miket csinál. Nem értem miért kamikázézik?
Azért jó kis futam voilt az elején elég eseménydús, a végén már egy kicsit uncsi, de összességében egy nagyon jó versenyt láttunk, és a Ferrarisok vitték a pálmát!
Remélem Massa ezzel a győzelemmel összeszedi magát! Most egy kicsit visszafogottabb volt Massa ,nem annyira ünnepeltette magát, de Kimi is fura volt, jó értelemben, olyan fittnek tűnt, és nevetgélt, most először talán örült a második helynek!?