Gratula Massanak! Végre Kovi legyőzte Hamikét! Ennek örültem! Csak így további Heikki!

Ha minden igaz, vasárnap lehet, hogy esni fog! Akkor tényleg izgis futamunk lesz, mert így már tudjuk ki lesz az első, ha minden rendben megy akkor Massaé a győzelem, csak a többi dobógós helyezést nem lehet tudni! Ja, amúgy, hogy Hamike győzelem jót tenne a vb-nek, ez durva, akkor már inkább Heikki nyerjen, és inkább ő szóljon bele a dolgok alakulásába! Látszott Hamikén, hogy nem nagyon örült a harmadik helynek, hogy a csapattársa legyőzte! Kiminek ez most nem nagyon jött össze, vagy amit mondtak, hogy Kimi jobban van megtankolva, és most kicsit Massanak kedveznek a Ferrarinál! Szerintem holnap Kimi le fogja rajtolni Hamit, de már nem biztos, hogy Heikkit is, de Heikki sem tud még olyan jól rajtolni, amint láttam, ezért megkockáztatom, hogy Kimi lerajtolja a két Mekist!
Azt hallotátok, amint megkérdezték Bernikét, hogy hiányzik-e neki a Super aguri, erre meg azt nyőgte be, hogy így legalább több hely van! Ez egy kö**ög, úgy utálom a fejét, hogy az valami hihetetlen! A versenyzők is szépen nyilatkoztak róluk, hogy sajnálják, hogy nincsenek már! Ezzel én is nagyon egyetértek, ezt már kommentáltam a Super aguris hírnél. Sajnálom őket! Nekm hiányoznak!