Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Vettel: "Nem adom fel, míg egy darabban látsz! Nem adom fel..."  (Megtekintve 5091 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Október 10, 14:41
Válasz #10

Marti

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Most öszintén ki adná fel???? Láthattuk minden lehetséges, Kiminek sikerült, és ő sem adta fel. Úgyis elég önbizalma van Vettelnek az láthatjuk, csak nehogy elszállás legyen a vége!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Október 10, 14:27
Válasz #9

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen

2009. Október 10, 14:17
Válasz #8

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Nem háborodtam fel, csak nekem úgy jött le, na. :)  :friends:  :blush:

2009. Október 10, 14:06
Válasz #7

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Itt Vettelről van szó! Nem Kimiről meg Bariról! Én Vettelről mondom el a véleményem,nem a többiekről, erre ott van az ő részlegük!
No problém, nem is volt, csak nem értettem a "felháborodásod" lényegét ;)

Ezt amit írtam Vettlere, írhatnám Kimi, Alonso..stb-re is..:)

2009. Október 10, 14:01
Válasz #6

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Nem forgatom ki, mert Te írtad. Nekem úgy jött le, hogy csak Vettel harcol a végéig más senki...

De, ha megbántottalak, akkor elnézést kérek.

2009. Október 10, 13:58
Válasz #5

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Cole! Miért forgatod ki a szavaimat? Egyáltalán nem írtam ilyet!!!!

2009. Október 10, 13:53
Válasz #4

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Ebből is látszik hogy Vettel igazi versenyző, a végletekig harcol, nem adja fel, nagyon szurkolok neki! :)

Ezt nem értem. Kimi nem igazi versenyző? Esetleg Barrichello? Nem is értem, hogy miért a Vettel a végletekig harcolós és a többiek? 

2009. Október 10, 13:49
Válasz #3

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Helyes helyes, nyomi-nyomi. :D Már arra is gondoltam, hogy Brazíliát ki kéne húzni még ezzel a mocival, Abu-Dhabiba meg egy teljesen új motort belerakni az RBR-be, bevállalva a 10 rajthelyes büntit. Suzukából kiindulva jó esélye lehetne még a középmezőnyből indulva is, mivel új pálya, s senki nem ismeri. :) Na mind1, majd meglátjuk. :)

2009. Október 10, 13:24
Válasz #2

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Ebből is látszik hogy Vettel igazi versenyző, a végletekig harcol, nem adja fel, nagyon szurkolok neki! :)

2009. Október 10, 11:19
Válasz #1

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Sebastian Vettel 110%-ot fog nyújtani jövő hétvégén Brazíliában, és abban reménykedik, hogy Abu Dhabi-ban, az évadzáró futamon még a világbajnoki címre esélyesként gurulhat ki pályára.

Ha a Red Bull-Racing német reménysége tudna magyarul, akkor minden valószínűség szerint az LGT „Nem adom fel” című slágerét énekelné a nap 24 órájában.

Azzal, hogy Vettel megnyerte a legutóbbi versenyhétvégét Suzukában, és Rubens Barrihello a 7., addig az éllovas Jenson Button csak a 8. helyen ért célba, életben tartotta a esélyeit a világbajnoki címre.

Sebastian Brazíliában sem hibázhat, tökéletes, és problémamentes hétvégét kell futnia.

Sebastian Vettel: Nincs más választásom, mint nyerni és nyerni. Fantasztikus érzés volt Suzukában ismét a dobogó legfelső fokán állni, és ünnepelni a csapattal, és a pályára kilátogató szurkolókkal.

S.B: Tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok könnyű helyzetben, de amíg matematikailag esélyes vagyok a címre, miért ne adjak bele 110%-ot.

S.B: Szeretek Brazíliában versenyezni, a hangulat mindig fantasztikus, és egy kihívó versenypályája van. Olyan, mint egy hullámvasút, amit nagyon kedvelek.

S.B: Akárcsak Suzuka, Interlagos is kiemelkedő fontosságú lesz a számomra. Keményen fogom nyomni és mindent megteszek azért, hogy Abu Dhabi-ban, az évadzárón is legyen még esélyem.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek