Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Hamilton bukta az első helyezését!  (Megtekintve 15696 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Szeptember 07, 22:02
Válasz #21

Cole

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Mondjuk tényleg lehet valami, hogy a Ferrari a kedvezményezett, mert ha ők nem lennének, akkor a forma1 se lenne ilyen sikeres. Mondjuk 2006-ban a Ferrari Alonsora szállt rá, és olyan büntetéseket kapott, amiben nem is volt bűnős.

De azért kiváncsi leszek, hogy mit érnek el azzal, hogy fellebbezik a Mclaren, mert elég cikis helyzet lenne, ha holnap azt mondanák, hogy bocs, de mégse jár a büntetés.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Szeptember 07, 22:27 írta Cole »

2008. Szeptember 07, 21:42
Válasz #20

speci

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
no mondjuk nekem is 8. én csak a verseny szépségét beárnyékoló 25 mp-es büntit nem értem. valahogy nekem így nem sportszerű. ebben az esetben a holnap olyan, mint a mai nap, vagyis szerintem marad a bünti így. de ne legyen igazam!

2008. Szeptember 07, 21:41
Válasz #19

Alex73

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
marad minden ugyanígy, a fellebbezést elutasítják!a ferrari előnyt élvez mindenben! Go Lewis,majd az nevet csak igazán,aki a végén nevet!

2008. Szeptember 07, 21:35
Válasz #18

zozimclaren

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
nem parázunk!Holnap minden kiderül, de a 25 mp akkor sem igazságos!Reálisabb büntetést kéne kapnia!
De együtt érzek a ferrarisokkal, kár h kicsúszott, szebb lett volna a verseny közben még egy két előzést látni.

2008. Szeptember 07, 21:26
Válasz #17

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Még nem is biztos, hogy elveszik tőle a győzelmet! Várjuk ki a holnapot, akkor már okosabbak leszünk! Mondom, ha nem lett volna  a mercinél a botrány tavaly, akkor nem kaptak volna büntit, se Kovi, se Hami, vagy esetleg a kövi időmérőn 25 másodpercet vagy 5 rajthelyes büntit, vagy mondom semmit! nekem végülis tök nyolc már, hogy Hamivel mi lesz, a lényeg, hogy Kimi kisett, és ennyi a vb címnek. Az a négy pont nem a világvége, még bármi történhet, és tudjátok, hogy a merci megbízhatóbb mint a ferka, így elég könnyű lesz megtartani az előnyét Haminek! Szóval merci rajongók no para!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2008. Szeptember 07, 21:17
Válasz #16

speci

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hami tényleg szabálytalan volt, aláírom. de visszaengedte, csak nem hagyott elég űrt közte és Kimi közt. ezért jár a bünti, de nem ekkora. az 5 rajthelyes elfogadható lenne. meg az is furcsa, hogy Kovit megbüntették, holott láttunk már hasonló esetet nem egyszer az idényben másoktól, akik nem kaptak büntit. ez csak a McLarennel fordulhat elő. most védem őket, de nem drukkolok nekik.

2008. Szeptember 07, 21:16
Válasz #15

zozimclaren

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
igaz neki már tényleg mindegy, csak nem értem miért kell ezért Hamit is büntetni, nem miatta csúszott ki!!!
Nagyon szépen ment Hami és megérdemelte volna a győzelmet!!!

2008. Szeptember 07, 21:08
Válasz #14

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Nem elég hogy kiesett, még 5 rajthelyes büntetést is kapjon, mert védte az első helyét! Az nem úgy van ahogyan azt leírtad, Kimi védte a pozícióját, és ő volt hamarabb az ideális íven, nehogy már elengedje Hamit, mert ott van a közelben. És kovi meg kiütötte Webbert, ami látszodott, hogy nem volt az ideális íven, és az teljesen jógos volt a bünti.
Kiminek már nem tök mindegy, neki elúszott a vb. Ez elég vicces lenne, ha még kapna 5 rajthelyes büntit! :2funny:

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2008. Szeptember 07, 20:59
Válasz #13

zozimclaren

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
De a kimi is kapja meg az 5 rajthelyes büntetést mivel
 1, A versenynek a pályán kell eldőlnie nem a zöld asztalnál
2, Mindig csak a Ferrari tartja be a szabályokat a többi csapat mindig szabálytalankodik????
3, Igy semmi értelme az egész sorozatnak ha előre tudják kinek kell nyernie akármit is tesz a többi az szabálytalan!!!
4. Tudomásom szerint ha előzésnél az első kerék előrébb van mint az előzött autó el kell engedni ( ezért is büntették meg Kovalainent!!), nos a kanyart azért vágta le Hamilton mert Raikkönen ezt a szabályt nem tartotta be hisz a Mercedes ment az ideális íven és már előbb is volt az első kerék, mint a Ferrarié.

2008. Szeptember 07, 20:53
Válasz #12

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Azt ti honnan tudjátok hogy Massanak nem jó ez a mostani helyzet?, Massa számomra mostanság fura, de szerintem sem érdemelte meg a győzelmet, de már írtam, hogy úgy látszik a hungaroringi győzelmét kapta ezzel vissza. Szerintem ezzel a fellebezéssel nem érnek el semmit! Vagy akkor Monzában kapjon öt rajthelyes büntetést, és így akkor már nem olyan brutális a merciknek, meg a rajongóknak. De a bünti az jár, és ha eltörlik, na az a nem fair!

2008. Szeptember 07, 20:47
Válasz #11

speci

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
már megtörtént a fellebezés...én sem hagynám. valószínű, hogy Massa sem így akarna nyerni.

2008. Szeptember 07, 20:23
Válasz #10

zozimclaren

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Remélem fellebbeznek!!!Ez nem igaság!
Mért nem bűntették múltkor Massát is igy?
Ja mert akkor nem lett volna első! Akkor mindenki arról beszélt, h milyen szigorú döntés lett volna ha időbüntetést kap, mert a ferrariról van szó! Amúgy Massával semmi bajom sincs jobban birom mint kimit. De szerintem ő se örül annak ami most van.

2008. Szeptember 07, 20:10
Válasz #9

speci

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
hát igen, Massánál most ketten is sokkal jobbak voltak. megérdemli? talán...de Hami most jobban megérdemelte volna. sajnálom a srácot, pedig nem is drukkolok neki. :-\

2008. Szeptember 07, 20:07
Válasz #8

zozimclaren

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
A ferrari máshogy már nem tud nyerni csak az ügyvédek által, nem igaz hogy nem veszitek észre hogy az egész arról szól hogy a ferrari nyerjen!
Bezzeg amikor Massa vagy raikkonen a boxba csinálja a fesztivált akkor 200 000 Ft-tal minden megoldódik. Ha Hamilton hibázik 25 mp. Hogy mondhatjátok h megérdemli a győzelmet Massa?

2008. Szeptember 07, 20:05
Válasz #7

speci

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Andris véleményén vagyok! Kapjon büntit, ami legyen max. 5 rajthelyes a következő futamon, és kész. De nem ez lett, és ez nagyon bosszantó. Vagy ott van Kovi (nem a filmes). ő is kapott büntit! Coulthard hányszor is csinált ilyet idén? ő kapott büntit? Nem! Talán mert Ferrari motor van benne...jó ez most durva volt, bocsi.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek