Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Hamilton: Jobb vagyok, mint Vettel  (Megtekintve 7429 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2011. Május 27, 17:11
Válasz #12

levi98

• Fernando Alonso 5
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Fernando Alonso 5
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari,Lotus Renault,Hispania Racing Team
  • Kedvenc pilótád: Fernando Alonso,Karun Chandhok, Robert Kubica, Heikki Kovalainen,Felipe Massa, Kamikaze Kamui Kobayashi :)
nem érzem erősebbnek Hamiltont Vettelnél csináljanak egy olyan bajnokságot ahol csak red bullal lehet menni ott megmutathatná  :2funny:
Go Fernando!

2011. Május 27, 16:15
Válasz #11

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Hát így jártak...most erre mit mondjak!? Ebben a sportban nem árt ha melletted áll Fortuna is :D És Vettel mellett tavaly nem igen állt!
Nem állt? Akkor nem lett volna vb.   :)

2011. Május 27, 16:04
Válasz #10

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Valaki régebb óta dolgozik a sikerekért, de mégse akar össze jönni. :)

Hát így jártak...most erre mit mondjak!? Ebben a sportban nem árt ha melletted áll Fortuna is :D És Vettel mellett tavaly nem igen állt!

2011. Május 27, 15:55
Válasz #9

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Hát én azért remélem nem lesz középmezőny ekkora előnynél...oda már nagyon nagy hibát kellene véteni! Vettel meg dolgozik 2009 óta folyamatosan a sikerekért!
Valaki régebb óta dolgozik a sikerekért, de mégse akar össze jönni. :)

2011. Május 27, 15:41
Válasz #8

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Épp ezért nem vagyok Schumi szurkoló...De igazad van, előbb vagy utóbb elfogy az előny, a többi csapat is rájön majd a stiklire, és bizony, a Red Bull hamar a középmezőnyben találhatja magát, ismét. :cheerful_h4h:

Hát én azért remélem nem lesz középmezőny ekkora előnynél...oda már nagyon nagy hibát kellene véteni! Vettel meg dolgozik 2009 óta folyamatosan a sikerekért!

2011. Május 27, 15:31
Válasz #7

HalfBloodPrince

• *
  • Újonc
  • Anti-Buttonista
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari
  • Kedvenc pilótád: Felipe Massa
Épp ezért nem vagyok Schumi szurkoló...De igazad van, előbb vagy utóbb elfogy az előny, a többi csapat is rájön majd a stiklire, és bizony, a Red Bull hamar a középmezőnyben találhatja magát, ismét. :cheerful_h4h:

2011. Május 27, 15:27
Válasz #6

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Kiskapuk mindig is voltak és lesznek is... valamit talált a Red Bull nyilván amit a többiek nem! De nekik is vannak problémáik(amit ki lehetne használni) ... pl ott a KERS, vele vagy anélkül de mégis verik a mezőnyt! De én úgy gondolom ez a nagy fölény lassacskán meg is kopik... hát most azon lehetne vitatkozni, hogy pofátlan vb cím... Schuminak is volt anno, nem egy ilyen pofátlan vb címe... :)

2011. Május 27, 15:18
Válasz #5

HalfBloodPrince

• *
  • Újonc
  • Anti-Buttonista
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari
  • Kedvenc pilótád: Felipe Massa
Vettel valóban jó pilóta (gondoljunk csak 2008, Monzára..) de ettől függetlenül az alatta lévő autó sem akármilyen.Szerintem a Red Bull tele van csalásokkal, kiskapuk kihasználásával, ettől ilyen hatalmas az előnye.
2009 óta csak erre megy ki a játék, ki hogy tudja (félre)értelmezni a szabályokat.Kezdte a Brawn, folytatja a Red Bull...Ha lenne olyan, hogy az F1 történetének legpofátlanabb vb címe, na az Jenson Buttoné.

2011. Május 27, 14:17
Válasz #4

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hát jelenleg, én nem érzékelem h jobb lenne....pontügyileg eléggé le vagy maradva kisapám.... és egyenlőre csak ez számít :D

2011. Május 23, 23:19
Válasz #3

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Szerintem semmire. :) Hamilton lehet Vettel ellenfele, de nem lesz, nem elég gyors a Mclaren sem.

2011. Május 23, 23:07
Válasz #2

DannyBug

• F1 Bug Team
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Lotus, Sauber
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkönen, Robert Kubica, Kamui Kobayashi,
Végül is önbizalom kell a pozitív hozzá álláshoz. Majd meglátjuk ez mire lesz elég Monte-Carloban. :)

2011. Május 23, 19:14
Válasz #1

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
A McLaren-Mercedes versenyzője, Lewis Hamilton a második helyen ért célba a Spanyol Nagydíjon, legfőbb bajnoki riválisa, Sebastian Vettel mögött. Ezzel a két pilóta közti különbség negyvenegy pontra nőtt, a brit sportoló azonban nem adja fel a küzdelmet.

"Sebastian nemcsak a bajnokságot vezeti toronymagasan, hanem a Red Bull is nagy technikai fölényben van. Nehéz lesz bajnoki címet szerezni, de mindent beleadok" ? idézi a Welt című napilap a 2008-as év bajnokát.

A Red Bull idén öt futamból négyszer győzedelmeskedett, ami után sokan máris az energiaital-gyárosoknak adnák a vb-címet. Hamilton azonban másképp látja a helyzetet: "Nem fogalmaznék ennyire drasztikusan. Tény, hogy egy jól működő technikai csomag áll Sebastian rendelkezésére, miközben a McLaren és a Ferrari még csak kísérletezik a megoldásokkal."

A brit pilóta elismerte, hogy a technikai fölény Vettel malmára hajthatja a vizet, a versenyzői képességek terén azonban magát látja előnyben a tizenötszörös futamgyőztes. "Úgy gondolom, hogy magasabb szinten vagyok, mint a többi versenyző. Azt nem mondom, hogy verhetetlen vagyok, soha nem is tettem. De természetes, hogy minden versenyző azt hiszi, hogy ő a legjobb és a leggyorsabb. Kérdezzék meg Fernandót. Ő is, én is, és a többi pilóta is meg van győződve arról, hogy jobb, mint a többiek."

"Ha nem így lenne, és nem lennénk meggyőződve arról, hogy mi vagyunk a legjobbak, akkor nem is lennénk képesek legyőzni az ellenfeleket. Csak így lehet ehhez hozzáállni."

motorsportal.hu

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek