Vitantonio Liuzzi, a Hispania F1 Racing Team olasz versenyzője szerint csapata sikeres jövő előtt áll.
Liuzzi mindenféleképpen hosszú távra tervez a spanyol csapattal(gondolom a GP2-ben. Ivancia).Vitantonio Liuzzi
Nagyon izgatott vagyok. Ez egy új kihívást és kalandot jelent számomra 2011-re. Nagyon várom már, hogy Ausztráliában legyek. Kényelmesen érzem magam a csapatnál. Noha csak egy közös tesztet bonyolítottunk le a csapattal, azonnal jók voltak az érzéseink egymást illetően. Értékelik a tapasztalatomat és a sebességemet. Sok jó ember van a csapatban, és professzionálisan végzik a munkájukat.
Elég magabiztos vagyok azt illetően, hogy képesek leszünk fejlődni a szezon folyamán. Úgy gondolom, hogy egy jó stratégiával rendelkezünk a jövőt illetően, de nem lesz könnyű dolgunk, mivel az idő egyre csak telik, és az új autót nagyon későn mutattuk be, ám ez egy hosszú távú projekt. Ez nem csak az idei évről szól, hanem a jövőről. Úgy gondolom, hogy minden jó dolog megvan ahhoz, hogy a jövőben erős eredményeket érjünk el.
A csapattársamat, Narain Karthikeyan-t már több éve ismerem, és úgy gondolom, hogy ő egy jó és gyors versenyző. Bár hosszú ideig távol volt az F1-től, szerintem ő lesz az a versenyző, aki arra fog ösztönözni, hogy a határon autózzak.
Úgy vélem, hogy csak idő kérdése, mikor leszünk sikeresek. Van néhány jó szakemberünk. Ilyen Geoff Willis technikai főnök is. Tapasztalt szakemberek dolgoznak a csapatnál és tudják, hogy mit csinálnak. 110%-ot fogunk adni, hogy teljesítsük a céljainkat. Ebben a pillanatban az elsődleges célunk az, hogy a Virgin és a Lotus csapat előtt végezzünk, ami minden bizonnyal nem lesz könnyű feladat.
A szezonban látni fogjuk az új fejlesztéseket. Jelenleg a legnagyobb frissítéssel rendelkezünk és ez az autó, így ez egy jó kezdet. A jövőbeni fejlesztéseket egyelőre nem ismerjük, de a csapat arra törekszik, hogy sok területen javuljunk és az autó gyorsabb legyen.
Úgy érzem magam, mint egy családban. Jól érzem magam itt és az emberek tényleg kedvesek, motiváltak, valamint elkötelezettek. Itt minden közvetlen és ez nagyon jó. Jó környezet ez számomra.
Természetesen momentán nem a győzelemért vagyunk harcban, de azért küzdünk, hogy nagyobbak legyünk és hamarosan pontokat szerezzünk.
Hozzászólás összevonva: 2011. Március 19, 08:46
Én már rég tudtam.