Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Vettel 2014-ig hosszabbított a Red Bull csapattal  (Megtekintve 2713 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2011. Március 12, 15:43
Válasz #11

DannyBug

• F1 Bug Team
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Lotus, Sauber
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkönen, Robert Kubica, Kamui Kobayashi,
hát igen de azért Ferrarinak még szüksége van Alonsora a Redbull meg nem akarja még elengedni Vettelt!

2011. Március 12, 15:27
Válasz #10

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Alonso esete várható volt persze hogy nem maradt volna egy csapatban Hamiltonal! Kimi esete meg semmi extra lejárt a szerződése és Alonso már bevolt igérve a Ferrarihoz. Bár azért örültem volna ha maradt volna az F1-ben és nem megy el! :cray_: :crybaby: mai napig nehéz feldolgozni elment egy olyan pilóta akin szinte felnőttem!  :'(

Azért kijavítanálak, mert nem Alonso akarta otthagyni a Mclarent, hanem Dennis mondott fel neki, aztán Kimi-nek tavaly év végén járt volna le a szerződése, ezért kapta azt a szép kis végkielégítést. Alonso be volt ígérve már 2éve, de nem Kimi helyére, hanem Massa helyére, csak Massa megsérült és jótékonykodott a Ferrari. :)

2011. Március 12, 15:27
Válasz #9

levi98

• Fernando Alonso 5
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Fernando Alonso 5
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari,Lotus Renault,Hispania Racing Team
  • Kedvenc pilótád: Fernando Alonso,Karun Chandhok, Robert Kubica, Heikki Kovalainen,Felipe Massa, Kamikaze Kamui Kobayashi :)
Alonso esete várható volt persze hogy nem maradt volna egy csapatban Hamiltonal! Kimi esete meg semmi extra lejárt a szerződése és Alonso már bevolt igérve a Ferrarihoz. Bár azért örültem volna ha maradt volna az F1-ben és nem megy el! :cray_: :crybaby: mai napig nehéz feldolgozni elment egy olyan pilóta akin szinte felnőttem!  :'(
hát ja én is nagyon sajnálom azt hogy elment az f1-ből :no_1:
Go Fernando!

2011. Március 12, 15:25
Válasz #8

DannyBug

• F1 Bug Team
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése

2011. Március 12, 15:20
Válasz #7

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari
  • Kedvenc pilótád: Karun Chandhok
Jól tudjuk, hogy ez nem jelent semmit. Alonso, Kimi és sokan mások is már élő példák voltak arra, hogy ha van egy szerződésed még akkor se érezheti magát biztonságban.
Pluszban még:

1.Nem "Hivatalos"(bár néha még azok se nagyon jönnek be, lásd 2009).

2.Livék.  :D
?Minden tiszteletem Chandhok-é, egy kedves srác. Látok annyit benne, ami elég egy világbajnoki címhez? Nos, ezt majd az idő eldönti. Ennek a történetnek még jó vége is lehet, de egyelőre nem tud autóhoz jutni.?
Eddie Jordan

2011. Március 12, 15:18
Válasz #6

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Jól tudjuk, hogy ez nem jelent semmit. Alonso, Kimi és sokan mások is már élő példák voltak arra, hogy ha van egy szerződésed még akkor se érezheti magát biztonságban.

2011. Március 12, 15:17
Válasz #5

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
Hát maradjon is a Redbullnál!
a Ferrarinál  Alonso + Kubica  happy :cheerful_h4h: :king: komoly lenne!
Látom neked se kedvenced.  :D

Kubicát már nem hinném, hogy látnánk túl nagy sikereket elérni, ez a baleset komoly veszélyt jelent akár a pályafutására is, nemhogy még tán vb legeny...sajnos.   :-\ :-\ :-\
Azért Brietney simán jöhetne a Ferkához szerintem.  :)
?Minden tiszteletem Chandhok-é, egy kedves srác. Látok annyit benne, ami elég egy világbajnoki címhez? Nos, ezt majd az idő eldönti. Ennek a történetnek még jó vége is lehet, de egyelőre nem tud autóhoz jutni.?
Eddie Jordan

2011. Március 12, 15:13
Válasz #4

DannyBug

• F1 Bug Team
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hát maradjon is a Redbullnál!
a Ferrarinál  Alonso + Kubica  happy :cheerful_h4h: :king: komoly lenne!

2011. Március 12, 14:40
Válasz #3

levi98

• Fernando Alonso 5
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Fernando Alonso 5
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Fernando Alonso,Karun Chandhok, Robert Kubica, Heikki Kovalainen,Felipe Massa, Kamikaze Kamui Kobayashi :)
Go Fernando!

2011. Március 12, 14:37
Válasz #2

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
Ennek nem fognak örűlni a Ferkások... ::-)

Ezzel vita lezárva! Ferrari-Vettel Red Bull-Vettel!  :excl:
Eddie Jordan

2011. Március 12, 13:59
Válasz #1

levi98

• Fernando Alonso 5
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Fernando Alonso 5
    • Profil megtekintése
Sebastian Vettel, a Red Bull-Racing német világbajnoka meghosszabbította a szerződését az osztrák gárdával.

2010 világbajnoka 2014 év végéig kötelezi el magát az osztrák istállóhoz.

Sebastian Vettel 2009 óta versenyez a Red Bull istállónál. Sebastian szerződése 2011 év végéig érvényes, amit most a hírek szerint 2014 év végéig meghosszabbított Dietrich Mateschitz csapatával.

Vettel nevét korábban a Ferrari istállónál lehetett hallani, ám ennek most vége. A hivatalos bejelentésre a következő héten, az évadnyitó Ausztrál Nagydíj előtt kerül sor.

A Red Bull Motorsport tanácsadója, Dr. Helmut Marko boldog, hogy 2014-ig Vettel biztosan a csapat versenyzője lesz.

Seb mosolyogva a következőt mondta: ?Ezt most nem tudom kommentálni. De nem titok, hogy nagyon, nagyon kényelmesen érzem magam a Red Bull istállónál.?

Vettel éves fizetése 8 millió euró, amit most 25%-al növelni fognak. Seb ezzel együtt szabadabb lesz, kevesebb PR eseményen kell majd megjelennie.

Adrian Newey, a gárda tervezőmérnöke szintén 2014 év végéig kötelezte el magát.
Go Fernando!

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek