Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Massa és a Ferrari szerelmet vallott egymásnak  (Megtekintve 3164 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Október 19, 16:29
Válasz #7

Cole

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Senki nem állítja, hogy rossz lenne. :)

2010. Október 19, 08:13
Válasz #6

Diego

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Egy picit azért túlzott :)
De ettől függetlenül NEM rossz pilóta

2010. Október 18, 18:05
Válasz #5

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Massa pont az mondta, hogy Alonso se jobb nála, mint a többi csapattársa. :)

2010. Október 18, 12:57
Válasz #4

Diego

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Hát az tény, hogy nem kellett volna duzzognia, ugyanakkor nem kell ennyire cikizni Massát. Nem egy rossz pilóta, csak mindig jobbak a csapattársai. Valamiért ott van a Ferrarinál. Pedig jelentkező lenne helyette.

2010. Október 15, 16:51
Válasz #3

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Most nem azért, de Montika minden évben lenyilatkozza, hogy mennyire meg van elégedve Massaval, és Massa is mindig élteti a Ferrarit. Bezzeg ha Alonsonak kell átadnia a helyét, akkor duzzog egy kicsit, de utána mindig rájön, hogy így is elég nagy kiváltság neki, hogy évek óta VB cím nélkül még egy ilyen nagy kvalitású csapatnál lehet, mint a Ferrari. Nem akarom bántani Massat, de az a nagy helyzet, hogy szerintem Alonso mellett nem sokat fog ő itt labdába rúgni és talán egy olyan csapathoz kellene végre szerződnie ahol nem csak a nyilatkozatokban mondják el azt neki, hogy mennyire bíznak a sikerességében.

2010. Október 15, 15:35
Válasz #2

Diego

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
azért a cikk címe kicsit ütős.
máshol is dicséri a csapat a pilótát és fordítva.
igazándiból az a szánalmas, hogy mindenki azt lesi hogyan lehet kicikizni őket.

2010. Október 15, 13:45
Válasz #1

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Jaj de szánalmas ez már..  ;D

Massa és a Ferrari szerelmet vallott egymásnak

A Ferrari-istálló vezetőségének újfent cáfolnia kellett, hogy veszélyben van Felipe Massa állása. A brazil F1-es pilóta megköszönte a bizalmat, és megígérte, mindent megtesz a hátralévő három versenyen, hogy Fernando Alonsót világbajnoki címhez segítse.

Felipe Massa védelmére kelt Stefano Domenicali, a Ferrari csapatfőnöke. A brazil pilótáról a csapattárs Fernando Alonso és Luca di Montezemolo elnök is azt nyilatkozta a napokban, hogy jobb szereplést várnak tőle az idény utolsó három futamán, mint amit az előző kettőn produkált. A nemzetközi sajtó elsősorban Montezemolo szavait értelmezte úgy, hogy az elnök ultimátumot adott a versenyzőnek: vagy teljesítsen jobban, vagy az év végén távoznia kell.
Hirdetés

„Szó sincs ilyesmiről – mondta Domenicali. – Ugyanazt tudom mondani, mint eddig, Felipe jövőre is nálunk marad. Most az a legfontosabb, hogy megnyugodjunk, és felkészüljünk az utolsó három nagydíjra. Felipe tudja, hogy a csapat mögötte áll, és azt is, hogy a versenyzői állással együtt jár az állandó külső nyomás. Mi tudjuk, mennyire jó pilóta, és biztos vagyok benne, az a célja, hogy az egész világnak megmutassa ezt."

Massa maga sem érezte úgy, hogy Montezemolo szavai fenyegetőek lettek volna, legalábbis ez szerepelt a Ferrari honlapján megjelenő blogjában...

„Nehéz időszak van mögöttem, nem jöttek az eredmények, de a Ferrari végig mögöttem állt – írta Massa. – Jólestek Montezemolo elnök úr szavai, örülök, hogy nem ingott meg a hite és továbbra is bízik bennem. Nagyon fontos, hogy érzem a támogatását, és az utolsó három futamon mindent megteszek, hogy ne okozzak csalódást. Meg akarjuk nyerni a világbajnokságot, és ehhez száztíz százalékot kell nyújtanunk. Ez alól én sem vagyok kivétel."

Az F1-es idény hajrája a jövő hét végén Dél-Koreában folytatódik, felavatva a jeongami pályát. Azután két hét szünet következik, majd november 7-én Brazíliában, Massa hazai GP-jén, egy hétre rá pedig Abu-Dzabiban csap össze a mezőny. Massa a világbajnoki címért már nincs harcban, de csapattársa, Alonso még megnyerheti az összetett pontversenyt.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek