Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Barrichello már nagyon készül a 300. versenyére  (Megtekintve 1313 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Augusztus 14, 10:05
Válasz #3

levi98

• Fernando Alonso 5
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Fernando Alonso 5
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari,Lotus Renault,Hispania Racing Team
  • Kedvenc pilótád: Fernando Alonso,Karun Chandhok, Robert Kubica, Heikki Kovalainen,Felipe Massa, Kamikaze Kamui Kobayashi :)
Go Fernando!

2010. Augusztus 13, 12:39
Válasz #2

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Barrichello: Mindig jöttek, és jönnek fiatalok, de én még mindig itt vagyok

Azt azért erős túlzással sem mondhatjuk, hogy mintha csak tegnap lett volna. Barrichello 1993-ban debütált a legnagyobb kategóriában. Pályafutása alatt versenyzett a Jordan (1993-1996), a Stewart (1997-1999), a Ferrari (2000-2005), a Honda (2006-2008), és a Brawn (2009) csapatnál is.

Jelenleg a Williams istálló színeiben rója a köröket, amik igazán versenyképesek. A hírek szerint Barrichello már hosszabbított a legendás brit gárdával, és már csak a hivatalos bejelentés hiányzik.

Rubens szinte semmit nem vesztett a motiváltságából, és lassulni sem lassult.

„Láthatják, még mindig itt vagyok. Sok fiatal versenyző érkezett a Formula-1-be mióta én itt vagyok. Közülük sokan már visszavonultak, vagy máshol folytatták a pályafutásokat, azonban én mindig itt szerettem volna lenni.” – mondta Rubens Barrichello.

„Továbbra is hiszek abban, hogy egy napon világbajnok lehetek. Ez hajt, motivál, és erőt ad. Fizikailag sincs problémám, szóval készen állok az előttem álló kihívásokra.” – tette hozzá a 300. futamára készülő brazil.

f1-live.hu

2010. Augusztus 13, 12:38
Válasz #1

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
A Williams-Cosworth brazil versenyzője Belgiumban fogja ünnepelni 300. F1-es versenyét.

Rubens már nagyon izgatottan várja a spa-i hétvégét.

Rubinho 1993 óta tagja a száguldó cirkusz mezőnyének. A következő versenyen mérföldkőhöz érkezik pályafutása, hiszen az lesz a 300. futama a Formula-1-ben.

A brazil versenyző egy különleges sisakban fog versenyezni, de a design már a pénteki napon látható lesz Spa-Francorchamps-ban.

„Számomra ez egy nagyszerű dolog. Igazából soha nem képzeltem el ezt. Ez tényleg egy mérföldkő, és egy nagy ünneplés lesz az életemben. A szüleim, és az unokatestvéreim is ott lesznek velem. Ez olyasvalami, amit majd az unokáimmal is meg fogok ünnepelni. Fontos nap számomra.” – mondta Rubens Barrichello.

f1-live.hu

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek