Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: A Mercedes tagad, Rosberg elégedett  (Megtekintve 2040 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Július 06, 11:05
Válasz #8

Diego

• Információ Nem elérhető
  • Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Üdv!

Nekem tavaly a Brawn GP-nél az az érzésem volt, hogy ezt az autót nem pár hónap alatt építették...
Ne mondja senki, hogy pár hónap alatt egy szinte újonc csapat pillanatok alatt összedob egy olyan járgányt, ami a már sok éve F1ben lévő csapatok autóit össze-vissza veri.
Úgy érzem tavaly a Brawn GP-nek már komoly előkészületei voltak... Akár egy évre visszamenőleg.
Aztán volt az a vitatott diffúzor ügy is, ami persze a Brawnon szabályos volt... Az sem volt véletlenül szabályos.
Ha tényleg akkora tudás rejtőzött volna a Brawn GP-nél, akkor nem eresztettek volna le ennyire év végére.
Ez a gyanúm idén még inkább megerősödött, látván a Mercedes GP-t...

Diego

2010. Július 03, 14:53
Válasz #7

DannyBug

• F1 Bug Team
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Lotus, Sauber
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkönen, Robert Kubica, Kamui Kobayashi,
Hát jó Alonson is látszik hogy nem mindig elégedett de azért az ö autója jobb mint Rosbergé! de aztán kitudja lehet jövöre Ross Brawn megint össze állit egy ütös csapatott aztán kitudja! sose lehet tudni mit hozz a jövö

2010. Július 03, 13:36
Válasz #6

speci

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
hát az idei év már fejsze nyele. Rosberg meg nem hinném, hogy a korábbi csapatánál ennél sikeresebb lenne. jövő héten kiderül, hol állnak Rubiék. azt meg szerintem senki nem tudja előre hol fog állni a csapata a következő szezonban. Alo is zsörtölődik, látszik rajta, hiszen a Ferrari nem találja a helyes utat a top autó felé.

2010. Július 02, 22:23
Válasz #5

DannyBug

• F1 Bug Team
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
hát kb erröl van szó! mondjuk csak Rosbergnek elhiszem ha nem nagyon tetszik de valahogy sejtettem hogy ez lesz mondjuk én nem voltam oda ezért a Merci csapatért de hát akkor ezek szerint ök is szenvednek!

2010. Július 02, 22:14
Válasz #4

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Hát az igazat megvallva, én is többet vártam ettől a csapattól idén, már csak, ha a tavalyi évből is indulok ki! Bár az is igaz, hogy elfogyott az előnyük szezon közepére, de azért na.... ott a hétszeres bajnok is, és csak szenvednek! Na meg van 1 Ross Brawnuk nem utolsó sorban! Hát erre mondhatni, egyszer fent, máskor lent! Én se lennék elégedett Rosberg helyében!

2010. Július 02, 19:59
Válasz #3

DannyBug

• F1 Bug Team
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
ezt a hülyeséget istenem most ha Rosberg ilyet mond akkor persze hogy tökre elégedetlen a csapatal!  :doh: meg most persze hogy ilyet mond mert azt hitte hogy verseny képes kocsiba fog ülni amivel az élmezönyben lehet majd erre kapott egy majd nem ugyan olyan autót mint a williams persze hogy elégedetlen! mert ö nem erre gondolt! :18:

2010. Július 02, 19:54
Válasz #2

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Rosberg elszólta magát. :)

2010. Július 02, 19:53
Válasz #1

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
A Mercedes-Benz Motorsport szóvivője kategorikusan tagadta azokat a híreket, miszerint Nico Rosberg nem elégedett a csapatával.

A szóvivő elmondta, Nico teljesen elégedett új munkaadójával.

„A gumikkal van a probléma, amit a csapat jól ismer. A versenyt megelőzően azt mondtuk, hogy elől fogunk autózni, de nem történt semmi. Valójában visszaléptünk. Ha 12. vagy, és mögötted két Williams versenyző van, akik két héttel ezelőtt még sehol nem voltak, akkor még is mit vársz? Elhagytam a Williams csapatot a Mercedesért, mert azt gondoltam, hogy egy győztes autóm lesz.” – nyilatkozta Rosberg.

A Mercedes-Benz Motorsport szóvivője tisztázta a helyzetet: „Rosberg teljesen elégedett az "Ezüst-Nyíl" csapatával.”

A Mercedes szerint csupán szenzációhajhászásról volt szó.

f1-live.hu

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek