Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Steve Nielsen: „Alonso visszatérése hiba volt”  (Megtekintve 1217 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Július 05, 22:29
Válasz #5

Cole

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Szerintem is kár volt, hogy eljött a Mclarentől. ha megnézzük, akkor 2008-ban is vb esélyes lehetett volna. 2009-ben meg azt tudta volna produkálni, mint 2008 végén a Renault-nál.

Azt gondolom, hogy a Motogp erre a jó példa, ott tudnak 2 pilótára koncentrálni, a forma1-ben nem. Sajnos 2 jó versenyző nem fér meg egymás mellett, ezért se lenne jó ha Kubica vagy Vettel kerülne Alonso mellé, de ez fordítva is igaz.

2010. Július 05, 20:31
Válasz #4

speci

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
eddig nem mondhatta, hiszem dec.31ig Alo a Renault alkalmazottja volt.  :)
és tökéletesen igaza van! persze ezt sok mindenki tudta már akkor, mikor bejelentették 2007ben. ha akkor Denis bácsi odafigyel és visszafogja a dolgokat, akkor abban az évben Alo 3. VB győzelmét ünnepelte volna. ja, és a csapat is vitte volna a trófeát! én nem mondom, hogy jobb pilóta Hamiltonnál, de akkor úgy kellett volna intézni a dolgokat, hogy picit jobb legyen. na, de ez már tényleg régi téma.  :)

2010. Július 05, 17:44
Válasz #3

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
 ??? Es ezt mert most 2 ev utan mondja?....jo hogy nem 10 ev mulva jeletete ezt ki...

2010. Július 05, 16:22
Válasz #2

DannyBug

• F1 Bug Team
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Lotus, Sauber
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkönen, Robert Kubica, Kamui Kobayashi,
hát ja nem volt jó döntés hogy ott szenvedett Renaultnál de most már mind1! az ö döntése volt.

2010. Július 05, 13:59
Válasz #1

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
A Renault sportigazgatója, Steve Nielsen szerint hibás döntés volt Fernando Alonso 2008-as visszatérése a francia csapathoz.

A McLarennél töltött viharos 2007-es éve után a spanyol felbontotta a wokingi alakulattal kötött szerződését, és visszatért a Renault-hoz, ahol korábban két világbajnoki címét szerezte. Az akkor még Flavio Briatore által vezetett csapat azonban már a 2007-es szezonban igen gyenge eredményt produkált, akárcsak a következő két évadban, melyekben a spanyol versenyző szinte végig szenvedett.

Nielsen az eurosport.fr-nek nyilatkozva a következőket mondta Alonso Renault-hoz való visszatéréséről: „Tudjuk, mi történt (a McLarennél), és visszajött. Tulajdonképpen úgy vélem, hogy ez talán hiba volt – nem tudom, hogy egyetért-e velem, de tudja, hogy kedvelem.”

„Ha abban az időben én lettem volna a menedzsere, akkor azt mondtam volna neki, hogy ’Figyelj, maradnod kell és le kell győznöd azt a fickót (Lewis Hamiltont)” – folytatta a brit, majd végül hozzátette: „Először is azért, mert most tied a legjobb autó, másodszor pedig mert a legjobb esélyed arra, hogy jövőre világbajnok lehess, akkor van, ha a McLarennél maradsz.”

motorsportal.hu

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek