Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Röviden: Schumacher visszatérése hiba volt!  (Megtekintve 11535 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. április 25, 13:58
Válasz #14

Forma1 Girl

• Michael Schumacher
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • Kockás Zászló
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mercedes Gp Petronas
  • Kedvenc pilótád: Michael Schumacher, Kamui Kobayashi, Robert Kubica, Felipe Massa, Vitalij Petrov, Karun Chandhok
paterson egyet értek veled!
: 2010. április 25. - 13:55:06
ja és még valami hogy meritek szidni Schumit mikor ő 1 példakép akkor lehet piszkálódni meg lenézni ha jobbak lesztek nála! Bátran ha majd valamelyikőtök 8x-os vb. lesz akkor lehet csinálni addig is nyugi!

Köszönöm!
Aztán gyerünk bizonyítsatok!
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." Michael Schumacher
"Mindannyiunk célja legjobbnak lenni a legjobbak között." Michael Shumacher
"Vannak kellemesebb dolgok is, mint 120-szal fék nélkül egy gumifal felé száguldani." Michael Schumacher

2010. április 25, 12:42
Válasz #13

Paterson

• #8 Fernando Alonso
  • *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Egy hétszeres világbajnok vissza térése eleve nem lehet hiba. ő letett már annyit az asztalra, hogy szerintem neki nem kell bizonyítani már senkinek és abban is biztos vagyok, hogy az európai futamokon ott lesz a legjobbak között, már csak a saját "respektje" miatt is!

Gyerünk Schumi!

2010. április 23, 19:53
Válasz #12

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Rosberg mellett is egy biztos dobogó van eddig! (papíron kettő, de "ha" nincs ez az időjárás, megkérdőjelezném a múltheti dobogót)
Jólvan nick, haggyunk az öregnek kibontakozási teret! Bár erre szerintem az egész szezon nem lesz elég!Ha rámcáfol homlokon csókolom a Hungaroringen  :confused2:
;D ;D ;D O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0
: 2010. április 23. - 19:46:28
A nyugdíjasra fogadtál... akkor most minek ócsárolod? Azok közé tartozol akik szerint nyerni tud bármilyen autóval és most te nyafogsz :D Áh mindegy :zizi: Megyek a dolgomra, rád még 15 másodpercet is sajnálok pazarolni  :whistle:
Pont azért mert többet vártam tőle. Nekem Schumi nem a kedvencem de tisztelem az erős és jó pilótákat.....
: 2010. április 23. - 19:49:38
És ez téged miért zavar? :idiot2:
Mert nincsen szánalmasabb dolog mint egy kiéget vb-győztest nézni.
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2010. április 23, 18:59
Válasz #11

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Rosberg mellett is egy biztos dobogó van eddig! (papíron kettő, de "ha" nincs ez az időjárás, megkérdőjelezném a múltheti dobogót)
Jólvan nick, haggyunk az öregnek kibontakozási teret! Bár erre szerintem az egész szezon nem lesz elég!Ha rámcáfol homlokon csókolom a Hungaroringen  :confused2:

Mondjuk azért a maláj dobogóhoz is kellett egy kevés szerencse, amit ott a Ferrari és McLaren bénázásának neveztek.  ???

2010. április 23, 18:40
Válasz #10

Zsoltiy

• GP2 versenyző
  • Felipe Massa, Ferrari rajongó
    • Profil megtekintése
    • Felipe Massa Galéria
Rosberg akkor hogy lehet hogy ezzel a rossz kocsival ott van az élen ???????????.Schumi pedig még fele annyi pontot nem ért el mint a csapat társa.??? Nem múltból kell megélni ha nem most kéne valamit felmutatni. Azt hogy pár futam után hogy fog állni azt nem tudom  mert nem vagyok jós .Még tippelni se akarok mert évad ellőt már egyszer rosszul tippeltem vele kacsóaltba.
1:0 idáig annak aki a hajas babára tippelt én vesztésre állok. mert nyugdíjasra fogadtam.
Te tippeltél????

A nyugdíjasra fogadtál... akkor most minek ócsárolod? Azok közé tartozol akik szerint nyerni tud bármilyen autóval és most te nyafogsz :D Áh mindegy :zizi: Megyek a dolgomra, rád még 15 másodpercet is sajnálok pazarolni  :whistle:

2010. április 23, 18:40
Válasz #9

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Rosberg akkor hogy lehet hogy ezzel a rossz kocsival ott van az élen ???????????.Schumi pedig még fele annyi pontot nem ért el mint a csapat társa.??? Nem múltból kell megélni ha nem most kéne valamit felmutatni. Azt hogy pár futam után hogy fog állni azt nem tudom  mert nem vagyok jós .Még tippelni se akarok mert évad ellőt már egyszer rosszul tippeltem vele kacsóaltba.
1:0 idáig annak aki a hajas babára tippelt én vesztésre állok. mert nyugdíjasra fogadtam.
Te tippeltél????

2010. április 23, 18:25
Válasz #8

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése

Bármilyen autóval tud nyerni, de ahhoz idő kell hogy az adott csapatból nyerő csapatot faragjon. A Ferrrarival sem nyert 1996-ban, hanem belekerült pár évébe míg egy verhetetlen csapatot nem alkottak együtt.
Vissza kell rázódnia a versenyekbe, meg kell szoknia az autót. Na majd ezek után jöhet a nyerő csapat felépítése! Azt mindenki tudja hogy a Brawn-Schumacher párost nem szabad leírni! Minden a maga idejében!
Te tippeltél????
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien

2010. április 23, 18:16
Válasz #7

Zsoltiy

• GP2 versenyző
    • Profil megtekintése
    • Felipe Massa Galéria
Nem ezzel a sz*r teljesítménnyel  egy ferrarival ,mclarenel is csak pontokért harcolna hátul .Mi közbe a csapat társa nyerné a futamokat .Schumi idei teljesítménye siralmas. Rosberg nagyon csúnyán veri elfele a száját...

És ez téged miért zavar? :idiot2:

2010. április 23, 18:15
Válasz #6

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
Hogy képzelted el, beültetik egy Hispaniába és egyből nyer vele?

Nem ezzel a sz*r teljesítménnyel  egy ferrarival ,mclarenel is csak pontokért harcolna hátul .Mi közbe a csapat társa nyerné a futamokat .Schumi idei teljesítménye siralmas. Rosberg nagyon csúnyán veri elfele a száját...

2010. április 23, 17:03
Válasz #5

Zsoltiy

• GP2 versenyző
    • Profil megtekintése
    • Felipe Massa Galéria
Az véleménye az embereknek hogy ilyen teljesítménnyel fölösleges volt neki vissza jönni. Mindenki az hitte hogy bármely autóval verhetetlen. Ezzel szembe most saját maga cáfolja ezt meg. Nem Rosber kellene neki ha nem egy japán versenyző (a rosszabbik fajtából)mert így a teljesítménye  elég gyengének tünnik.2006-ban az inasa hozzá segítette hogy emelt fővel távózon. De 2010-ben lassan neki fog jutni másod számú hegedűs szerep.

Te ezt a "bármilyen autóval verhetetlen"-t nem igazán érted, csak mondod a hülyeségeidet. Hogy képzelted el, beültetik egy Hispaniába és egyből nyer vele?

Bármilyen autóval tud nyerni, de ahhoz idő kell hogy az adott csapatból nyerő csapatot faragjon. A Ferrrarival sem nyert 1996-ban, hanem belekerült pár évébe míg egy verhetetlen csapatot nem alkottak együtt.
Vissza kell rázódnia a versenyekbe, meg kell szoknia az autót. Na majd ezek után jöhet a nyerő csapat felépítése! Azt mindenki tudja hogy a Brawn-Schumacher párost nem szabad leírni! Minden a maga idejében!
: 2010. április 23. - 17:01:09
2006-ban az inasa hozzá segítette hogy emelt fővel távózon. De 2010-ben lassan neki fog jutni másod számú hegedűs szerep.

Inasa... no comment

2010. április 23, 15:32
Válasz #4

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
Ne ezt nem hiszem el! Könyörgöm ! Így bíznak abban akiért több millióan rajonganak? Itt 1 idézet a 2006-os utolsó futam utánról:
2006:Azt hiszem vegyes érzelmekkel búcsúzik mindenki az idei szezontól.Hatalmas csata után sajnos alul marad Michael,de mindezek ellenére emelt fővel távozhat.Az utólsó nagydíj összefoglalója volt a versenyzésben eltöltött éveinek.Volt dráma,öröm,harc és kudarc,és ő mindezeket remekül kezeli,és örökké megmarad nekünk minden versenye és sikere.Hisz ő a világ legjobbja,és mindig az is marad.

Az utolsó monat:ő a világ legjobbja és mindig az is marad!
Ehhez képest most így vélekedünk?

Az véleménye az embereknek hogy ilyen teljesítménnyel fölösleges volt neki vissza jönni. Mindenki az hitte hogy bármely autóval verhetetlen. Ezzel szembe most saját maga cáfolja ezt meg. Nem Rosber kellene neki ha nem egy japán versenyző (a rosszabbik fajtából)mert így a teljesítménye  elég gyengének tünnik.2006-ban az inasa hozzá segítette hogy emelt fővel távózon. De 2010-ben lassan neki fog jutni másod számú hegedűs szerep.

2010. április 22, 22:50
Válasz #3

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Idézet

Mondjuk nem is az volt a kérdés, hogy ő minden idők legjobbja-e. Itt pusztán csak a visszatéréséről szavaztak. Azért várjuk ki a végét, még mindig az elején vagyunk, belefog jönni. Ha meg nem, hát nem... Nem szeretem Schumit, de ő már megtette a magáét, szerintem senki nem fog rá megharagudni, csak mert idén esetleg gyengébben zár.

2010. április 22, 18:59
Válasz #2

Forma1 Girl

• Michael Schumacher
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • Kockás Zászló
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mercedes Gp Petronas
  • Kedvenc pilótád: Michael Schumacher, Kamui Kobayashi, Robert Kubica, Felipe Massa, Vitalij Petrov, Karun Chandhok
Ne ezt nem hiszem el! Könyörgöm ! Így bíznak abban akiért több millióan rajonganak? Itt 1 idézet a 2006-os utolsó futam utánról:
2006:Azt hiszem vegyes érzelmekkel búcsúzik mindenki az idei szezontól.Hatalmas csata után sajnos alul marad Michael,de mindezek ellenére emelt fővel távozhat.Az utólsó nagydíj összefoglalója volt a versenyzésben eltöltött éveinek.Volt dráma,öröm,harc és kudarc,és ő mindezeket remekül kezeli,és örökké megmarad nekünk minden versenye és sikere.Hisz ő a világ legjobbja,és mindig az is marad.

Az utolsó monat:ő a világ legjobbja és mindig az is marad!
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." Michael Schumacher
"Mindannyiunk célja legjobbnak lenni a legjobbak között." Michael Shumacher
"Vannak kellemesebb dolgok is, mint 120-szal fék nélkül egy gumifal felé száguldani." Michael Schumacher

2010. április 22, 18:22
Válasz #1

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
A Dortmund székhelyű piackutató cég, a Promit felmérése alapján megállapították, hogy a megkérdezettek többsége szerint Michael Schumacher visszatérése hiba volt.

Az eredményt csütörtökön a német SID hírügynökség tette közzé.
A válaszadók 63,3%-a gondolja úgy, hogy a hétszeres világbajnok visszatérése egyszerűen hiba volt.

Csupán 33,5% volt pozitív véleménnyel a legendás versenyző visszatéréséről, aki a Mercedes GP színeiben versenyzik idén.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek