Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Top 5 csapat rádió  (Megtekintve 3786 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Január 22, 19:43
Válasz #7

Marti

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Hát igen én is így vagyok valahogy, nem utáltam, de egy unszimpatikus valaki volt nekem!
Saját csapattársát is kilökte (dögöjjön meg a szomszéd tehene alapon), na az nekem sose jött be még eddíg!
Na de reméljük a Nascarba megtalálta a megfelelő utat!(ott már kicsit nagyobb galibákal lehet okozni, 1-1 agresszív kirohanással)

Állítólag jó helye van a Nascarban, és szerintem is az a neki való, olvastam hogy jól érzi ott magát, ott azért jobban kiélheti agresszivitását, mint az f1-ben! Szóval az ő útja az f1 után pozitív irányba fordult, és élvezi én ennek örülök, mindig jó hallani a régi f1-es pilótákról hogy versenyezgetnek más szériákban és élvezik!  :)

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. Január 22, 19:12
Válasz #6

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Persze érthető volt, ezt aláírom, de akkor sem volt szimpi, engem leginkább a  pályán való viselkedése zavart, persze legyen agresszív egy pilóta de ennyire ne, néha leszarta mások testi épségét, mert neki most eldurrant az agya és tört-zúzott a pályán, meg ahogyan néha nyilatkozgatott, elég nehezen ismerte be a ha hibázott, mindig megmagyarázta és ,másra hárította a dolgokat. De ő ilyen volt ennyi, mondom jó versenyző volt, csak nekem nem volt a viselkedése néha szimpatikus.
Azt hiszem Montoya drukkereknél elástam magam, utálhatnak rendesen. Sajnálom ami nem tetszik elmondom, és azt is ha tévedek, vagy hibázok.  :)

Hát igen én is így vagyok valahogy, nem utáltam, de egy unszimpatikus valaki volt nekem!
Saját csapattársát is kilökte (dögöjjön meg a szomszéd tehene alapon), na az nekem sose jött be még eddíg!
Na de reméljük a Nascarba megtalálta a megfelelő utat!(ott már kicsit nagyobb galibákal lehet okozni, 1-1 agresszív kirohanással)

2010. Január 22, 19:07
Válasz #5

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Persze érthető volt, ezt aláírom, de akkor sem volt szimpi, engem leginkább a  pályán való viselkedése zavart, persze legyen agresszív egy pilóta de ennyire ne, néha leszarta mások testi épségét, mert neki most eldurrant az agya és tört-zúzott a pályán, meg ahogyan néha nyilatkozgatott, elég nehezen ismerte be a ha hibázott, mindig megmagyarázta és ,másra hárította a dolgokat. De ő ilyen volt ennyi, mondom jó versenyző volt, csak nekem nem volt a viselkedése néha szimpatikus.
Azt hiszem Montoya drukkereknél elástam magam, utálhatnak rendesen. Sajnálom ami nem tetszik elmondom, és azt is ha tévedek, vagy hibázok.  :)

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. Január 22, 18:47
Válasz #4

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Nála csak az volt a probléma, h nem tűrte a Ron által ráruházott szerepet! Végülis érthető módon, de elég sok helytelen viselkedésére is emlékszem a pályán!
Jönne mos a Mekihez :)
Na jó, ő ilyen volt és kész!

2010. Január 22, 18:40
Válasz #3

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Én Montoyat akkor utáltam meg mikor Kimi csapattársa volt!Azt hozzá teszem még az előtt sem volt szimpi az agressziója miatt, meg az egója miatt! Nagyon jó hogy nincs az f1-ben mert szerintem is túl agresszív volt, és leszarta kinek a versenyét cseszi el, ha már neki sz*r akkor másnak is, fúú még most is de nem szeretem, emlékszem mikor kirúgta Ron bácsi akkor a ringen két emberke Monty sapiban ott a box előtt Montoyáztak meg hogy ez milyen igazságtalan nem nagyon értettem, de ez jött le, bár ezt hozzá teszem nem magyarok voltak azt hiszem bár a franc tudja 4 év telt el azóta, na mindegy de beszóltam nekik vagyis hangosan megszólaltam mi a szart Montoyáztok nincsen itt, emlékeztek kirúgták? és akkor körülöttem röhögtek, tudom szenyaság volt de hát nem szerettem Montoyát és akkor úgy gondoltam jogosan rúgták ki és nem értettem azt a két emberkét mit akarnak, bár most már értem a kedvencük volt és most már tudom milyen érzés ha csak úgy kirúgják a kedvencedet, bár Kimi is Montoya között nagy különbség volt. De hát nálam mondom erősebb volt az az érzés, hogy nem szerettem Montoyát, ennyi, és idegesített, hogy ott előle vannak és feleslegesen. Talán azért is mert első alkalommal voltam a boxutcában. Most már szégyellem, hogy azt mondtam nekik, de még jó ,hogy nem értették, csak azok akik magyarok voltak azok nevettek, nem csak nekem nem volt Montoya szimpi ahogy észre vettem. Bocsánat az összes Montoya drukkertől, belátom nem csak Montoya tehette erről az egész szituról,hanem bizony Ron bácsi! Montoya nem illett bele a Mclaren nyugodt környezetébe, túl agresszív volt, azt hozzá teszem szerintem ez volt neki a legnagyobb hibája, amúgy nem volt egy rossz versenyző, én jónak tartottam csak nem nagyon tudott alkalmazkodni, hirtelen robbanó alkat és ezt nehezen tűrik.

Nálam Massa rádióbeszélgetése viszi a pálmát!

2010. Január 22, 18:07
Válasz #2

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Többek között ezért sem szerettem Montoyat (agresszivitása határtalan volt):)

Mark nállam a nyerő!

Még jó h Jenson vb megnyerős futama nincs közte :)

2010. Január 22, 15:53
Válasz #1

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari
  • Kedvenc pilótád: Karun Chandhok
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=d6KPog7wTu0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=d6KPog7wTu0</a>
?Minden tiszteletem Chandhok-é, egy kedves srác. Látok annyit benne, ami elég egy világbajnoki címhez? Nos, ezt majd az idő eldönti. Ennek a történetnek még jó vége is lehet, de egyelőre nem tud autóhoz jutni.?
Eddie Jordan

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek