Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Röviden: Alonso a Ferrarival tanul síelni  (Megtekintve 5941 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Január 05, 15:45
Válasz #9

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Hát Ti nem vagytok semmi édes ecséim! :)
Sztetek Kimi mindent lesz@rt, az volt a gond, mert nem traccspartyzni járt be!
Alo aktívkodni próbál, most ez meg szánalom szerintetek!
Nem hinném hogy neketek valaha valaki Massan kívül meg fog felelni!

Meg amúgy nem értem mit kell ezen drámázni, senki nem ugy született h tud sielni!
Oszt?Én se tudok...sőt a havat is rühellem!
Szánalom vok mi? :D

2010. Január 05, 15:25
Válasz #8

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
;D ;D ;D

Figyú a Ferarinál elengedhetetlen a nyalás. Hát látod Kimi nem nyalt aztán tessék, kirúgták, talán ha nyalt volna... bár akkor is repül. Amúgy nem tudom Domika mit tud, de hogy ennyi ember nyelve legyen a seggében, le a kalappal, Domika nyelve meg Montzikájéban így teljes ez a nagyszerű Ferrari csapat, hát nem véletlenül választották ezt a szlogent, amit minden egyes nyilatkozatnál elmondanak, mi egy csapat vagyunk!!!  ;D ;D

Hát tényleg vicces ebből én nem szűrtem le hogy Alo nyal, mert síelni tanul, azt elmondom ,hogy Alonso tud síelni csak nem profi szinten hanem kezdő, talán már a haladó, és ő aztán tényleg nem tehet róla, hogy a nagyszerű Ferrarinak ez hagyománya és kötelező síelni. ;)

Azt hozzátenném, hogy nem volt mindig ilyen a Ferrari! A régi szép időkben nem volt ilyen traccsparti meg teadélután :)
Szóval nem a Ferrari maga a vétkes, hanem pár vezető beosztású, értem én ez alatt Domikát, meg Motzikát..
Emlékezzünk vissza Ross,Todt,Schumi korszakra, akkor rend és fegyelem volt..

2010. Január 05, 13:48
Válasz #7

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Nagyon pedálozik a kölök.Ha nem tud sielni akkor gondolom mennyire érdekli ez az elfoglaltság.De most megtanul mert hirtelen óriási érdeklődést tanusít iránta.Pfff...Szánalom.Mélyebben van a nyelve Domi seggében mint eddig bárkié is volt valaha.. wild wild wild wild

;D ;D ;D

Figyú a Ferarinál elengedhetetlen a nyalás. Hát látod Kimi nem nyalt aztán tessék, kirúgták, talán ha nyalt volna... bár akkor is repül. Amúgy nem tudom Domika mit tud, de hogy ennyi ember nyelve legyen a seggében, le a kalappal, Domika nyelve meg Montzikájéban így teljes ez a nagyszerű Ferrari csapat, hát nem véletlenül választották ezt a szlogent, amit minden egyes nyilatkozatnál elmondanak, mi egy csapat vagyunk!!!  ;D ;D

Hát tényleg vicces ebből én nem szűrtem le hogy Alo nyal, mert síelni tanul, azt elmondom ,hogy Alonso tud síelni csak nem profi szinten hanem kezdő, talán már a haladó, és ő aztán tényleg nem tehet róla, hogy a nagyszerű Ferrarinak ez hagyománya és kötelező síelni. ;)

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. Január 05, 06:32
Válasz #6

Bizsu

• fejleszt?mérnök
  • **
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
Nagyon pedálozik a kölök.Ha nem tud sielni akkor gondolom mennyire érdekli ez az elfoglaltság.De most megtanul mert hirtelen óriási érdeklődést tanusít iránta.Pfff...Szánalom.Mélyebben van a nyelve Domi seggében mint eddig bárkié is volt valaha.. wild wild wild wild

Jössz már Te is ezzel a hülyeséggel, csak meg akar tanulni síelni. Most mi köze ennek Domi seggéhez?!
Biztosan kedvet kapott Ahonen-től aki kiváló síugró mellette remek autóversenyző is ,lehet hogy Alonso is az f1-es VB cím mellé még szeretne műlesiklásban is VB lenni.
valamikor meg el kell kezdeni.

2010. Január 04, 21:36
Válasz #5

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Pont ezt vártam tőled hogy ilyen nevetséges dolgot fogol írni. Kimvel az volt a baj hogy nem próbált barátkozni a csapatagokkal .Alonsoval pedig az a bajod hogy megpróbál jobba lenni .A nyalizásról pedig annyit hogy nem ő ment csicskásnak a ferrari hoz. Nem neki kellett kinyalni Schumi seggét a pályán. Massa már a seggnyaló szerepkört évekkel ezelőtt lefoglalta .Tudom te erre nagyon büszke vagy...
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2010. Január 04, 21:23
Válasz #4

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum

Az a szánalom, hogy te ezen ennyit problémázol.

Nem tud síelni és akkor mi van? Szerencsére autót vezetni tud. Persze, hogy meg akar tanulni, mivel ez egy kötelező program a Ferrari részéről.

2010. Január 04, 21:18
Válasz #3

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Azt a helyet domika hátsójába már rég Massa nyelve foglalta el :)

2010. Január 04, 21:11
Válasz #2

Szlavo

• Gengszter Dzsigoló
  • Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
No nitro,no turbo,simple Bmw power...

2010. Január 04, 14:30
Válasz #1

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
A kétszeres spanyol világbajnok jövő hét hétfőn a Marlboro-val, a Ducati-val és a Ferrarival közösen Madonna di Campiglio felé veszi az irányt.

Fernando elmondta, közel sem úgy síel, mint versenyez a világ leghíresebb aszfaltcsíkjain.

Alonso először jövő hónap elején Valenciában, az első kollektív teszten fog pályára gurulni a Ferrarival. Ez persze nem jelenti azt, hogy addig ne mutatkozna a Scuderia színeiben a nyilvánosság előtt.

A Scuderia a Marlboro-val, és a Ducati-val közösen a „Wrooom” keretében idén is Madonna di Campiglio síparadicsomában fog parádézni. A négy napos túrán természetesen Felipe Massa mellett ott lesz Fernando is.

„Azt hiszem van még mit csiszolni a technikámon, de minden tőlem telhetőt meg fogok tenni.” – mondta Alonso.

f1-live.hu
: 2010. január 04. - 13:58:51
Éppen öcsémnek mondtam még olyan december környékén, hogy ha mennek síelni a Ferarisok megint akkor mi lesz Alonsoval mert ugye nem nagyon tud síelni. Mondtam is neki tuti ahogy Abuban véget ért a futam ment sí leckét venni. Mert szerintem elég kellemetlen legalábbis én szarul érezném magam hogy ott bénázok és a többiek profi módon űzik, amikor néztem az ilyen síelős ferkás síelést akkor mindenki nagyon gyorsan siklott szóval nem  kezdő szinten, ó és Kimi volt köztük a profi, csak néztem miket csinál. Most gondoljatok bele csóri Alonso ott próbálgat síelgetni, a többiek már lesiklottak ő még csak ottan megyeget. Ezt nem is értettem soha minek kell kényszeríteni ilyen dolgokra az embert ha nem tud, vagy éppen nem a kedvencei közé tartozik ez a sport ág meg nem is nagyon érdekli? Tudom, tudom Ferrarisoknál ez hagyomány. Hát akkor Alonsonak sok sikert a síeléshez remélem azért vett néhány sí leckét, hogy ne legyen annyira kellemetlen ez a dolog. De Alonsot nem kell félteni majd megoldja szerintem főleg ő is egy poénos srác, szóval jól fog szórakozni.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek