Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Monaco, Monte Carol 2010-05-16  (Megtekintve 64274 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Május 16, 12:30
Válasz #92

Cole

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Ádám én nem látok semmi trükköt Webber körében.  :)

Itt a Webber pole-t érő köre.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=oyBnNpWr07Q" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=oyBnNpWr07Q</a>

2010. Május 16, 12:23
Válasz #91

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Itt az esett:

Martin Whitmarsh, a McLaren-Mercedes csapatfőnöke Monacóban elmondta, szerinte meg kellett volna büntetni Felipe Massát az időmérő edzést követően, amiért feltartotta Jenson Button-t.

Massa tagadja, hogy szándékosan tartotta volna fel 2009 világbajnokát, aki nagyon dühös volt az eset után.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=V38Pc7wZhpA" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=V38Pc7wZhpA</a>
« Utoljára szerkesztve: 2010. Május 16, 12:26 írta Cole »

2010. Május 16, 00:44
Válasz #90

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Button-t se kel félteni azért, tud ő is paraszt lenni.

2010. Május 15, 23:47
Válasz #89

Zsoltiy

• GP2 versenyző
  • Felipe Massa, Ferrari rajongó
    • Profil megtekintése
    • Felipe Massa Galéria

F1: Button haragszik Massára

Jól teszi. Még jó hogy Massát nem érdekli.

Mondom én hogy bármit előhozol csak hogy Massába beleköthess :D Sajnos a versenybírák nem úgy gondolják ahogy Button.

2010. Május 15, 21:40
Válasz #88

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Idézet
Massa feltartotta Button-t

Fel, pedig Button jó körön volt.

F1: Button haragszik Massára

Jenson Button a kvalifikáción eléggé rossz néven vette, hogy a viszonylag forgalommentes utolsó szakaszban tartotta fel őt a ferraris Felipe Massa.

A két legutóbbi monacói győztes, Jenson Button és Lewis Hamilton sem szerepelt kiemelkedően az idei időmérőn. Főleg Button nem volt elégedett a nyolcadik helyével - a gumitaktikát sem találta el és Massa feltartása is felbosszantotta.

"Az autó elég jó volt a keményebb gumikon a Q1-ben, kár, hogy a Q3-ban nem azokat használtam. Az lehetett volna a jobb választás. A lágyabb gumin nagyon küszködtem. Szerintem Lewis sem valami elégedett, ő az ötödik lett, én a nyolcadik, szóval jól le vagyok maradva. Az autó nem volt valami jó az egész kvalifikáción, kár volt a lágygumis irányba indulni" - mondta a címvédő.

A massás eset különösen rosszul esett Buttonnak: "Annyi helyem lett volna, nem tudom, mit képzelt. A Q3-ban csak tíz autó van, könnyedén meg lehet oldani, hogy ne akadályozzuk egymást, de ő nem figyelte a tükröt. Pont a gyors köröm végén volt. Nagyon idegesítő. Nem tudom, milyen lett volna az időm, de igazán bosszantó, mert nagyon otrombán feltartott" - füstölgött az angol.

Hamilton azt mondta a kvalifikációt követően, hogy ő maga mindent kihozott a McLarenből ,amit lehetett, de a Red Bull továbbra is megfoghatatlan.

"Az utolsó körön szó szerint mindent kifacsartam az autóból. Mindent beleadtam mindhárom szakaszban, és főleg az utolsó körön. A Red Bullnak még mindig sokkal nagyobb a leszorítóereje, a középső szektorban fél másodperccel volt gyorsabb nálam! Mindenütt érintettem a korlátot, az pálya teljes területét kihasználtam, szóval elégedett lehetek a teljesítményemmel."

"Reméljük, hogy az autó holnap egy kicsit versenyképesebb lesz, és hogy a stratégia is belejátszhat az eredménybe!"

2010. Május 15, 21:13
Válasz #87

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum

2010. Május 15, 21:08
Válasz #86

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Massa feltartotta Button-t?  :o Nagyon panaszkodik Button. Múlt héten Scumi most Massa, de érdekes.

2010. Május 15, 18:49
Válasz #85

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Nocsak, látom ugrottak a Massasok, mint a hiénák a kicsi Simbára. ;D Mondjuk egy ilyen időmérő után én is ideges lennék, elvégre Kubica megint helyben hagyta. Vagy ahogy Szlavo nagyon kedvesen mondta, néztük ahogy első helyről második, másodikról harmadik, harmadikról pedig szépen negyedik helyre süllyedt. Látom még sokaknak mindig szálka Kimi a szemében, pedig már nem vele kellene foglalkozni. Én foglalkozom Massaval, mert forma 1 néző vagyok és mert ő van itt túl hypolva egyesek által, várnám, hogy idén bizonyítson, de hát csak akkor sikerül Alonsot elvernie ha épp az bénázik egyet. Nem, nem nick a másik nevem, de úgy tesztek mintha itt csak ti kritizálhattok. Nem kell aggódni, belőletek sem nézem ki, hogy akkora nagy Massa fanok lennétek, elvégre itt egyesek hsz-e csak Alonso vagy Kimi fikázásából áll. Én megjegyeztem, hogy Massa mekkorát bénázott Buttonnal szemben, elvégre Massa van itt beállítva Világbajnok verőnek, szóval gondoltam az újabb hibácskáját megjegyzem, hogy nem volt túl szép, de már erre is nagyon begerjedtetek és jöttök itt nekem Alonsoval meg Kimivel.. mintha annyira érdekelne.  ;D :clap1:
« Utoljára szerkesztve: 2010. Május 15, 19:00 írta Chidori »

2010. Május 15, 18:41
Válasz #84

Zsoltiy

• GP2 versenyző
    • Profil megtekintése
    • Felipe Massa Galéria
Mondjuk ez megint nagyon bölcs beszólás volt tőled. Így én is el tudnám verni, hogyha nem indulna a kvalin, hanem a boxba ülne. Ez kb. olyan, mintha fociba a kapust odakötöznéd az egyik kapufához, s úgy rúgatnál valakivel 11-est.

Szerintem nem Alonsora gondolt, hanem Kimire.

2010. Május 15, 18:37
Válasz #83

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Azon ábrándozott, hogy a finn is a falhoz vágta 2007-ben, majdnem ott, ahol ő. :)
: 2010. május 15. - 17:31:35
Hiába no, nem tudják feldolgozni, hogy Massa elverte a kedvencüket, ezért a bukását kívánják.
Mondjuk ez megint nagyon bölcs beszólás volt tőled. Így én is el tudnám verni, hogyha nem indulna a kvalin, hanem a boxba ülne. Ez kb. olyan, mintha fociba a kapust odakötöznéd az egyik kapufához, s úgy rúgatnál valakivel 11-est.

2010. Május 15, 17:43
Válasz #82

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Szerintem meg mindenki foglalkozzon a saját kedvencével, Monacón belül, ugyanis ez a topik arról szól! 2010-et írunk!

Még holnap is van nap, ne igyon senki előre a "medvére", csúnya arculcsapás lehet, fordított esetben! Attól hogy egy rém unalmas lassú pálya, okozhat meglepetéseket!

Am erről jut eszembe, pár éve a Mirabeau-ban Schumi majdnem nyakon vágta Satot, egy verseny balesett miatt, nos felhívnám a Német figyelmét, ma ő is ugyanott manőverezett délelőtt!

Úgyhogy mindenki lehiggadhat, a futam holnap lesz! Egymást sértegethetitek, attól senki nem javít kedvence helyzetén!
« Utoljára szerkesztve: 2010. Május 15, 18:02 írta Tina »

2010. Május 15, 17:32
Válasz #81

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Nézte ahogy Massa vonatozott, meg ahogy Buttonnal szemben miket bénázik.  :)
Azon ábrándozott, hogy a finn is a falhoz vágta 2007-ben, majdnem ott, ahol ő. :)
: 2010. május 15. - 17:31:35
Nocsak  ;D Ausztrália, Malajzia, Kína... mondanak ezek neked valamit? Sajnos egy-egy futamon csak a hisztit hallhattuk hogy nem bír előzni. A másik futamon meg a boxutcában előzött mert ugye a pályán nem ment :)
: 2010. május 15. - 16:16:12
Legalább ott volt és nem a boxban ült ;)

Nem nick véletlenül az álneved? :)
: 2010. május 15. - 16:17:49
Kezdem azt hinni te nem szurkolsz senkinek sem... te csak azért nézed az F1-et hogy Massát szekálhasd. Még mindig fáj hogy Kimit elverte.. lépj már túl rajta :)

UI: Egy rossz szót nem mondtam ma egy pilótáról sem... még Alonsoról sem, de az olyanok mint te sajnos kihozzák az emberből a legrosszabbat.

Abban is biztos vagyok hogy a következő hozzászólásodban is Massát szidod majd :) De nem baj, az a fő hogy a 2. sorból rajtolhat, míg a kedvenced egy yachtról nézi az egészet. ;)
Hiába no, nem tudják feldolgozni, hogy Massa elverte a kedvencüket, ezért a bukását kívánják.

2010. Május 15, 17:11
Válasz #80

Szlavo

• Gengszter Dzsigoló
  • Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Nézte ahogy Massa a Q1-et nagy fölénnyel nyeri,aztán a Q2-ben második,aztán a Q3-ban negyedik lesz.Aztán lehet megnézte hogy Rajkó nem-e égette össze magát a cigijével mikor részegen leesik a jachtról. :)
No nitro,no turbo,simple Bmw power...

2010. Május 15, 16:20
Válasz #79

Zsoltiy

• GP2 versenyző
    • Profil megtekintése
    • Felipe Massa Galéria

Igen, igen Massa végre újból megszorongathatja Alonsot.  ;) :D Ha már közvetlenül a pályán nem megy.

Nocsak  ;D Ausztrália, Malajzia, Kína... mondanak ezek neked valamit? Sajnos egy-egy futamon csak a hisztit hallhattuk hogy nem bír előzni. A másik futamon meg a boxutcában előzött mert ugye a pályán nem ment :)
: 2010. május 15. - 16:16:12
Nézte ahogy Massa vonatozott, meg ahogy Buttonnal szemben miket bénázik.  :)

Legalább ott volt és nem a boxban ült ;)

Nem nick véletlenül az álneved? :)
: 2010. május 15. - 16:17:49
Kezdem azt hinni te nem szurkolsz senkinek sem... te csak azért nézed az F1-et hogy Massát szekálhasd. Még mindig fáj hogy Kimit elverte.. lépj már túl rajta :)

UI: Egy rossz szót nem mondtam ma egy pilótáról sem... még Alonsoról sem, de az olyanok mint te sajnos kihozzák az emberből a legrosszabbat.

Abban is biztos vagyok hogy a következő hozzászólásodban is Massát szidod majd :) De nem baj, az a fő hogy a 2. sorból rajtolhat, míg a kedvenced egy yachtról nézi az egészet. ;)

2010. Május 15, 16:14
Válasz #78

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Idézet
Ott volt, szépen pislogott a bokszban.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek