Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Szingapúr, 2010-09-26  (Megtekintve 35157 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Szeptember 27, 17:40
Válasz #51

Adam Jonas

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Köszi...
 ;)

: 2010. szeptember 27. - 16:01:15
Ilyen lendületnél, ha a rázón éles szögben akarsz fordulni (elrántva a kormányt) keresztbe fordulsz, szóval muszáj vagy az ívedet folytatni.

http://www.youtube.com/watch?v=Bbj13D7yofA

Ha megnézed, így is lement már, szóval akkor még egy picit tudott volna húzódni. De Webbo-nak ideje lenne végre megismerkednie a fékpedállal is, idén ez már a második ilyen esete, ráadásul pont Hamiltonnal.

2010. Szeptember 27, 16:16
Válasz #50

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Szerintem ne legyen senki olyan biztos abban hogy 4 futam lesz...ugyanis a Koreaiak nagyon nincsenek még ráhangolódva a nagydíjukra!  :-\
Bár Börni makogott valamit arról, hogy egy esetleges tartalékfutam Spanyolban! De én sztem ez felejtős!
Úgyhogy egyenlőre 3 futammal számoljunk! Az a biztos!
Már a pályát is rég át kellett volna h adják, ha sürgősen nem lesz kész, megint egy hónap szünet (persze csak ha nincs "tartalékfutam").

Azt olvastam, hogy nem lesz ilyen tartalékfutam, ha kore elmarad. Szerintem nem is kell, ha elmarad Korea. bár ma azt nyilatkozták, hogy minden rendben lesz. AZ FIA október 11.-én megy ellenőrzésre.

2010. Szeptember 27, 16:13
Válasz #49

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Szingapúri Nagydíj: Nemzetközi sajtóvisszhang

Németország

Focus: "Alonso a győzelem utáni szomját, Kovalainen az autóját oltotta. Vettel ismét csatában van a bajnoki címért."

Spiegel: "Fernando Alonso a Red Bull legfőbb ellenfele a bajnoki címért folytatott csatában. Vettel hiába várt a spanyol versenyző hibájára."

Bild: "Tüzes finálé Szingapúrban: Kovalainen higgadtan oltotta el a tüzet, míg Webber kiütötte bajnoki ellenfelét a versenyből."

Frankfurter Allgemeine Zeitung: "Alonso nyerte a szingapúri versenyt, a győztes mégis Mark Webber volt, aki növelte előnyét a bajnoki összesítésben."

Münchner Tagesteitung: "Vettel az időmérőn csúszott le a győzelemről, de még megszerezheti a bajnoki címet."

Olaszország

Gazzetta dello Sport: "Alonso, a vörös fúria – micsoda küzdelem és hajrá. A spanyol pilóta megállíthatatlanul száguld a bajnoki cím felé. A csapat három győzelmet szerzett az utóbbi 5 versenyen. Hamilton és Webber ütközése rejtélyes volt, de jó hír a Ferrarinak."

Tuttosport: "Fernando Alonso győzött Szingapúrban és a bajnoki cím is elérhető távolságba került. A spanyol pilóta egy igazi klasszis."

Corriere dello Sport: "Alonso, az éjszakai villám. Az utolsó körben dacolva a tűzzel és a forgalommal megdobogtatta a rajongók szívét."

Repubblica: "A Ferrari keményen dolgozott és már-már tökéletes volt. A tehetséges Alonso segítségével minden értékesebb lett. A történet a Schumacher-korszak emlékeit idézi fel."

Corriere della Sera: "Alonso egy újabb lépést tett a bajnoki cím felé. Vettel a legjobb tudása szerint teljesített, de Alonso mögött maradt."

Spanyolország

Marca: "Fernando Alonso tökéletessé tette a Ferrari hétvégéjét – a pole pozíció után megszerezte a győzelmet is. Ha így folytatja, akkor meglesz a harmadik bajnoki cím. A 25. győzelmével Alonsót egy lapon emlegetik Fangióval."

Diario As: "Fernando Alonso nyert, de sikeréhesen várja a folytatást. Hamilton csillaga leágazóban van."

Superdeporte: "Alonso a bajnoki győzelem felé katapultálta magát."

El Pais: "Vörös jelzés van érvényben. Alonso nyert, Hamilton forrong, Webber fellélegzett."

Anglia

The Guardian: "A Ferrari versenyzője, Fernando Alonso az újabb győzelemmel komoly esélyes lett a bajnoki címre. Lewis Hamilton négy versenyből hármat nem tudott befejezni, ezért elmondta, hogy már nem is fókuszál a bajnoki címre."

Daily Mail: "Alonso nyert, Hamilton vesztett. A Ferrari támadásba lendült a Red Bull ellen, ezért a McLarennek is rá kell kapcsolnia, ha versenyben akar maradni."

The Sun: "A címvédő Button csak a negyedik helyet tudta megszerezni Szingapúrban. Hamilton reményei szertefoszlottak a szingapúri éjszakában."

The Times: "Lewis Hamilton kormánya rakétaként repült el. A McLaren versenyzője sokat kockáztatott és vesztett. Alonso a jobb pókerjátékos."

Daily Mirror: "Lew elszúrta és szerencsére lesz szüksége, hogy bajnoki címet nyerjen. Az viszont biztos, hogy a végsőkig küzdeni fog."

Szingapúr

The Straits Times: "Két évvel a vitatott győzelem után Alonso tisztán nyert. Ezúttal nem történt csalás."

http://www.motorsportal.hu/forma1/szingapuri-nagydij-nemzetkozi-sajtovisszhang-c35325.html

2010. Szeptember 27, 16:04
Válasz #48

blogozashoz

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
    • www.automotorcenter.hu
Köszi...
 ;)

Szia! Üdv a fórumon!   :)

: 2010. szeptember 27. - 16:01:15
Ilyen lendületnél, ha a rázón éles szögben akarsz fordulni (elrántva a kormányt) keresztbe fordulsz, szóval muszáj vagy az ívedet folytatni.

Nézd meg a Kubica vs. Sutil esetet. Sutil akart kanyarodni Kubicával együtt, Webber meg inkább egyenesen akart elindulni, a kimeneti rázókő irányába.
>>> www.automotorcenter.hu <<<

Minden ami autó és motor

2010. Szeptember 27, 08:11
Válasz #47

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Szerintem ne legyen senki olyan biztos abban hogy 4 futam lesz...ugyanis a Koreaiak nagyon nincsenek még ráhangolódva a nagydíjukra!  :-\
Bár Börni makogott valamit arról, hogy egy esetleges tartalékfutam Spanyolban! De én sztem ez felejtős!
Úgyhogy egyenlőre 3 futammal számoljunk! Az a biztos!
Már a pályát is rég át kellett volna h adják, ha sürgősen nem lesz kész, megint egy hónap szünet (persze csak ha nincs "tartalékfutam").

2010. Szeptember 26, 22:54
Válasz #46

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Sziasztok!

Végre egy jó kis izgis verseny volt  ;)

Szia! Üdv a fórumon!   :)

2010. Szeptember 26, 22:19
Válasz #45

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Te jó ég! ;D

Van vagy 8 métere Hamiltonnak a rázókőig. ;D

Nézd meg a Kubica vs. Sutil esetet. Sutil akart kanyarodni Kubicával együtt, Webber meg inkább egyenesen akart elindulni, a kimeneti rázókő irányába.

2010. Szeptember 26, 22:12
Válasz #44

blogozashoz

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
    • www.automotorcenter.hu
Sziasztok!

Végre egy jó kis izgis verseny volt  ;)
>>> www.automotorcenter.hu <<<

Minden ami autó és motor

2010. Szeptember 26, 21:53
Válasz #43

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Hülkenberg szintén 20 másodperces büntetést kapott

Azt követően, hogy a versenybíróság a sikán levágása miatt a futam után 20 másodperces büntetést szabott ki a Force India versenyzőjére, Adrian Sutilra, az indiai csapat felhívta a Nemzetközi Automobil Szövetség figyelmét arra, hogy Nico Hülkenberg (Williams)  hasonlóan tett. Az FIA ezt követően kielemezte az esetet, és az újonc pilótát is megbüntették.

A két pilóta 20 másodperces büntetése után Felipe Massa a nyolcadik, Adrian Sutil a kilencedik, Nico Hülkenberg pedig a 10. a hivatalos végeredmény szerint.

Időközben a Force India úgy döntött, hogy nem fellebbeznek.

2010. Szeptember 26, 20:06
Válasz #42

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mclaren-Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Lewis Hamilton
Nekem ez a futam NO COMMENT!!! Lewis egymás után 2x nullázott,ezt nem tudom elhinni. :no_1: De nem baj van 4 futam addig bármi lehet...ahogy ő mondta hiába esett ki nem adja fel. :)

2010. Szeptember 26, 19:09
Válasz #41

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Az azért fura, hogy Buemi még csak figyelmeztetést sem kapott... Mégiscsak megpörgette Kovát, aki pedig a helyéért harcolt, talán illene az újakat is emberszámba venni.  ???

Figyelmeztetés nem segített volna Kovin már. :)

2010. Szeptember 26, 19:06
Válasz #40

Szlavo

• Gengszter Dzsigoló
  • Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Ez sem volt egy nagyon izgalmas futam...meg ez az új kommentátor se tesz nagyon sokat hozzá :D Palik már sirva üvöltözöt volna, főleg a Kovas résznél...hát komolyan mondom mien laza volt a finn háháá :D...
Hamit nagyon sajnáltam....Alonsónak gratula ezt a győzelmet ténleg megérdemelte, szépen rajtolt meg minden...ő még annó renaultal is jól ment szóval ő kb olyan itt Singaporeban mint Kimi Spában.
Webber meg...inkább nem is kommentálom..nagyon nem birom és engem zavart ez a Hami-Webber ütközés mert sunyi volt Webber és nem hagyot Hamiltonnak helyet...de inkább no comm... :)
Kubicának meg gratula!Neki örültem, meg persze Vettelnek is! :)

Te jó ég! ;D

Van vagy 8 métere Hamiltonnak a rázókőig. ;D
No nitro,no turbo,simple Bmw power...

2010. Szeptember 26, 19:02
Válasz #39

Moilanen

• *
  • Forma 3000 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Team Lotus (az igazi :P)
  • Kedvenc pilótád: Heikki Kovalainen
Az azért fura, hogy Buemi még csak figyelmeztetést sem kapott... Mégiscsak megpörgette Kovát, aki pedig a helyéért harcolt, talán illene az újakat is emberszámba venni.  ???

2010. Szeptember 26, 18:15
Válasz #38

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Változik a Szingapúri Nagydíj végeredménye

A Force India német versenyzője 20 másodperces időbüntetés kapott a verseny után.

Sutil a 8. helyen fejezte be a versenyt, de időbüntetést kapott, miután a hetes kanyar kijáratánál jogtalan előnyt szerzett magának az első körben.

A büntetésnek köszönhetően Sutil-t visszasorolták a  10. helyre.  Nicolas Hülkenberg 8., addig Felipe Massa 9. lett.

2010. Szeptember 26, 17:29
Válasz #37

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Ha olyan lenne mindegyik futam, amit Kubica csinált, akkor nem lenne panasz a Forma 1-re.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek