Nem vészes eredmény Vetteltől, de lehetne jobb is!
Egyenlőre szavam sem lehet, remélem holnap nem követi el a szokásos hülyeségeit, és esetlegesen jól rajtol! Akkor még nincs veszve semmi!
Nem tudom, hogy Ferrari motor téren hogy áll, főként Alonsoé?? Ezért a taktika szempontjából, legrosszabb esetben is másodiknak kellene elrajtolni!
Gyula siralmas! Kb úgy tűnt, hogy ő minden hülye pletykának felül, legalábbis az öszes sajtószennyet bemondja, plusz eszmétlenül tele van a padlás (nálam), ezzel az "adjunk időt még Schuminak" szöveggel! Már bocs, de lassan vége a szezonnak! Feltűnik ez valakinek? Kezd uncsi lenni ez a mosdatós duma, 3 év ide vagy oda! Most akkor a szerződése lejártáig, majd ezt kell hallgatni, hogy adjunk neki még időt? Bezzeg, ha Kimi esetleg visszatérne (persze nem, de tegyük fel), akkor már az első futamokon, azt pofázná az összes okos (a "kommentátorokkal" az élen, hogy "jajjjjjjj ez a Kimi milyen motíválatlan"! A nyakamat rá!
Amúgy meg sztem emeltessünk neki szobrot, mert hallellúja bejutott a Q3-ba....
Legalább maradna mindenki csendben, a kutya nem venné észre hogy Schumacher körözget a pályán vagy sem, de ez a duma, már kezd ciki lenni!
: 2010. szeptember 25. - 17:38:20
Most ezt nem azért írom, mert haragudnék Alonsora, de remélem, hogy lerohad a másik Ferrari is holnap, csakazértis.
Hát én ezt így nem akartam leírni, de felettébb belefogalmaztam, a hsz-be, hogy egy esetleges lerohadás, jól jönne.....

De amilyen szerencsém van, ez mindig csak fordítva történik!