Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Brazília, Interlagos 2010-11-07  (Megtekintve 28230 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2011. Szeptember 29, 19:56
Válasz #51

BagiRa88

• Forma 1 Világbajnok
  • **
  • Információ Nem elérhető
  • Gokart versenyző
  • Jenson Button Menedzsere
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Vodafone McLaren Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Jenson Button , Lewis Hamilton
unalmas 1 futam volt de legalább hamilton szerzett némi vb pontot többet nemtudok irni a futamrol  ;D
"Azért vagyok itt, hogy győzzek. Semmi örömet nem okoz az ötödik vagy a hatodik helyért való csatározás."
Lewis Hamilton

2010. November 09, 02:02
Válasz #50

Zsu85

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Próbáljátok ki online játék,chat,saját karakter,versenyek,összes Forma1 es pálya,csapatok mint élőben,nagyon jó játék:
http://www.miniclip.com/games/superstar-racing/hu/
töltsd le download
new account és regisztrálj uj felhasználót.
aki nemtud valamit irjon: bzsuzsa22@gmail.com

2010. November 08, 19:41
Válasz #49

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mclaren-Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Lewis Hamilton
Most mondjam azt,hogy ez életem egyik legrosszabb VB-je. Az,hogy Lewis önhibáján kívül veszítette el a VB címet.Persze nem mondom,h ő is hibás volt sokszor,pl.Massa eset.De legtöbbször Webber okozta a vesztét.Akárki is lesz a VB én egy mp-se fogok neki örülni.
Hiszek a csodákba,és az utolsó futamig nem adom fel!!!
Na visszatérve a tegnapi futamra,én konkrétan már készen voltam Gyuláéktól,hogy állandóan magyaráztak...-.- Számomra unalmas volt a futam...ennyit tudok róla írni...

2010. November 08, 19:29
Válasz #48

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Én abban vagyok biztos, hogy jövőre Webonak pápá, ezért is ha úgy alakul Vettel gyerek elengedi, hogy minél hamarabb takarodjon el a red bulltol. Hiába szerződés, azt tudjuk popsi törlőnek jó csak.
Meg mondom öszintén én csak egyet szeretnék hogy ne Hamilton legyen a  világbajnok. Hiába ő nem Kimi ő nem lesz nevető harmadik, de se Vettel gyerek, ezt most leszögezem, Kimi Raikkonen az mégis csak Kimi Raikkonen, és nem Hamilton és Vettel. Nekik még sokat kell tanulniuk, és nem értékelem túl Kimit, bár nem érdekel mindenki azt gondol amit akar.
Ja hogy a témánál maradjak, mert ugye Brazil nagydíj, örültem neki hogy Hülki gyerek nyerte a polet, komolyan akkor neki drukkoltam úgymond. és még annyit a futam uncsi volt, Massa mester szerencsétlenkedése szánalom, gondoltam replica mesterünkre, biztos erről is a csúnya Kimi tehet meg Aloka. és aki a legjobban irritált az a Gyula volt, komolyan már nehéz volt őt tolerálnom, nem értettem miért kiabál, mikor semmi kiabálni való nem történt.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. November 08, 19:03
Válasz #47

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Tina, nem vagy elég következetes. :D

Ha igaz az, hogy Webber befejezi az F1-et a szezon végeztével, akkor Te nem küldenéd el nyugdíjba az utolsó körben önszántadból, ha tudod, hogy már Neked nincs esélyed idén VB címet nyerni? :D

Hát az lehet, hogy nem vagyok elég következetes, de NEM :D
Az úgyis csak kamu duma volt a részéről, hogy akkor nyugdíjba vonul! :)
Én már nem hiszek a mesékben! :D

2010. November 08, 17:17
Válasz #46

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Tina, nem vagy elég következetes. :D

Ha igaz az, hogy Webber befejezi az F1-et a szezon végeztével, akkor Te nem küldenéd el nyugdíjba az utolsó körben önszántadból, ha tudod, hogy már Neked nincs esélyed idén VB címet nyerni? :D

2010. November 08, 15:27
Válasz #45

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Sajtóvisszhang

Németország

Bild: "Vettel megnyerte a futamot és versenyben van a címért. Amennyiben Vettel Abu Dzabiban is az élen áll, miközben Webber a második, Alonso a harmadik pozícióban lesz, a német fiúnak el kell engednie a kollégáját, ugyanis csak így nyerhetik meg az egyéni címet is."

Express: "Továbbra is él a remény, hogy egy német versenyző lesz a Formula-1 legfiatalabb bajnoka. Gyerünk Sebi, kapd el a simlis vöröseket."

Frankfurter Allgemeine Zeitung: "A szabad harc lehetővé tette, hogy Sebastian Vettel bajnoki esélyesként utazzon Sao Paulóba. A Red Bull megnyerte a konstruktőri címet, de az egyéniért még harcolnia kell."

Welt: "A Red Bull hatalmas kockázatot vállalt Vettel győzelmével. Továbbra is Alonso a legesélyesebb arra, hogy bajnoki címet nyerjen. A Red Bull tiszteletet érdemel."

Svájc

Blick: "Elnapolták a bajnoki döntőt. A bajnoki csatában a vörös bikák üldözőbe veszik a vörös posztót, Fernando Alonsót."

Olaszország

Gazzetta dello Sport: "Szuper-Vettel! A Red Bull nem segített Webbernek, amiért Alonso köszönetet mondott. A Red Bull kettős győzelmet szerzett, de nem volt csapatjáték. Az osztrák brigád megszerezte a konstruktőri címet. Vettel olyan harcias volt, mint akitől elrabolták a biztosnak hitt bajnoki címét. Tudja, hogy ezt nagyon nehéz lesz visszaszereznie. Webber számára nem könnyű egy olyan csapatban versenyezni, amely szinte teherként tekint arra, hogy Vettel előtt áll az összesítésben. A Red Bull nem segít neki, az ausztrál pilóta azonban előretekint. Tisztában van azzal, hogy szüksége lesz a csapat segítségére ahhoz, hogy megnyerje a címet."

Corriere dello Sport: "Hajrá Alonso, sikerülni fog! A Red Bull a csapaton belüli meccsét vívja. Vettel és Webber egymással harcol a címért, Alonso pedig csak magára gondol. Reméli, hogy míg a Red Bullosok szétszedik egymást, ő megnyeri a címet."

Tuttosport: "Egy csata az utolsó lélegzetvételig. A Red Bullosok erőfitogtatása ellenére is Alonso maradt az élen. Vasárnap Abu Dzabiban dől el a bajnoki cím sorsa. Vége a Red Bullos harmóniának. Úgy fest, hogy az osztrák csapat szívesebben veszíti el a címet Vettellel, minthogy Webberrel megnyerje. Webber önuralma bámulatos. Látható, hogy haragszik Vettelre, de nem szít vitát."

Corriere della Sera: "Ha Vettel jó formában van, megmutatkozik a különleges tehetsége. Alapvetően ideges pilóta, aki még nem túl érett, de egy év alatt háromszor állt talpra, és jutott a fellegekbe. Webbert másodrangú pilótaként kezeli a csapat, de ő sem tesz meg mindent a bajnoki címért."

Repubblica: "Vettel a pályán tökéletesen szerepelt, és a teljes csapat is mögötte állt. Alonso ismét csodát művelt. Az autója nincs egy szinten a Red Bullokkal, mégis harcban maradt a bajnoki címért. Nem bátortalanodott el, és a lehető legjobbat hozta ki a lehetőségekből."

Anglia

The Sun: "Bikaviadal! Vettel gondoskodott arról, hogy izgalmas legyen a bajnokság, miközben felbosszantotta a kollégáját. Lehet, hogy Fernando Alonso Németországban szerzett hét plusz pontja dönti majd el a bajnokságot. A 100 ezer dolláros bírság semmiség, ha valóban ez lesz a döntő."

The Times: "Vettel győzelmével hárman csatáznak majd a bajnoki címért Abu Dzabiban. Hamiltonnak csak a csoda segíthet. 18 versenyre volt szükség, hogy kiderüljön, kik harcolhatnak a bajnoki címért. Az utolsó felvonás tele lesz intrikákkal. Interlagosban még öten harcoltak a címért, most azonban minden azon múlik, hogy Alonso el tudja-e kapni a két Red Bullt. A brit bajnoki remények szertefoszlottak. A Red Bull egy pillanatig sem gondolkozott el azon, hogy bevetik a Ferrari által előszeretettel használt fegyvert. Webber az összesítésben nyolc ponttal van lemaradva Alonsótól, aki tegnap harmadik lett. Az ausztrál pilóta, aki ritkán tesz lakatot a szájára, biztosan felteszi magának a kérdést, hogy mit kell tennie ahhoz, hogy olyan pozícióba kerüljön, mint a spanyol riválisa. Alonso hét pontot egy elítélendő manőverből szerzett, amikor a Német Nagydíjon a Ferrari vezényletére megelőzte Felipe Massát. A Ferrari 100 ezer dollárt fizetett egy, a sportot megbecstelenítő manőverért, de éppen ez a hét pont lehet a döntő a bajnoki csatában."

Daily Mail: "Seb kirobbanó formában volt. A győztes Vettel higgadtan kezeli a csapatsorrend kérdését. Fernando Alonso elmosolyodott, amikor Vettelt arról kérdezték, hogy Abu Dzabiban elengedné-e Webbert a bajnoki címért, noha pontos válasz érthető módon nem érkezett. De lehet, hogy már késő, és Vettel eldöntötte, hogy nem áll félre Webbernek."

Daily Telegraph: "A Red Bull hat éve egy pimasz italgyártóként érkezett meg a Formula-1-be, mostanra pedig bajnoki címet nyertek. Az viszont kérdéses, hogy az egyéni címet is bezsebelhetik-e. Még négyen harcolhatnak a címért, de voltaképpen hármas csata lesz."

The Guardian: "Ha Alonso a hétvégén megnyeri a címet, küldhet néhány láda pezsgőt a Red Bullnak. A konstruktőri cím elismerést érdemel, de sokan csak a fejüket csóválják, hogy az egyéni győzelmet a Ferrari szerezi meg. Mindezt azért, mert a csapat nem volt hajlandó előnyhöz juttatni Webbert, aki szinte végig jobban állt a bajnokságban, mint Vettel."

Spanyolország

Diario AS: "Alonso kezében van a bajnoki cím."

Marca: "Alonso nem sétált be a csapdába és szinte már a markában van a bajnoki cím."

El Pais: "Egy pilóta két autó ellen harcolt. Vettel és Webber brazíliai kettős sikerétől függetlenül, Alonsónak Abu Dzabiban már egy második hely is elegendő a győzelemhez."

El Mundo: "A Red Bull meghiúsította a brazíliai címszerzést."

Brazília

Lance: "Vettel nyert és szorosabbá tette a bajnoki csatát. A Red Bull a kettős győzelemmel megszerezte a konstruktőri címet."

Folha de Sao Paulo: "Sebastian Vettel esélyt sem adott az ellenfeleinek. A bajnoki cím sorsa Abu Dzabiban dől el."

Estado de Sao Paulo: "Vettel önfeledten örült a győzelemnek, hiszen elérhető távolságba került a bajnoki cím."

Globo: "A Red Bull hatalmas fölényben volt, Alonsónak azonban már csak egy hetet kell várnia a bajnoki címre."

Estado de Minas: "Nico Hülkenberg pole-fölénye csak illúzió volt. Vettel a győzelmével újra esélyes a bajnoki címre."

http://www.motorsportal.hu/forma1/sajtovisszhang-gyerunk-sebi-kapd-el-a-simlis-voroseket-c37719.html

2010. November 08, 08:41
Válasz #44

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Önszántából nem fogja elengedni! Hülye lenne, én sem tenném meg, ezzel az emberrel, ha tudott volna kultúráltan viselkedni, talán! De folyamatos előtérben volt a hiszti, meg a sírás-rívás! Akkor most oldja meg! Amúgy is akkora sztárnak tartja magát(mert nyilatkozta)na akkor tessék!
Nagyon remélem hogy nem fog eljönni a pillanat, amikor a csapat rászól, és nem Vettel miatt, egyszerűen csak nem akarom hogy Webber VB legyen! És ilyet még sosem mondtam egyik évben sem senkire! Sok, nagyon sok problémám volt vele egész évben (és még mielőtt azt hinné valaki, hogy azért mert ellenfél volt) NEM, de a szerdai "majd én megmondom a frankót" kivágta a biztosítékot!

"„Úgy vélem, az egyetlen különbség az, hogy Vettel fiatal. A legjobb módja annak, hogy megítélj valakit, ha megnézed, mennyire következetes az eredményeit illetően.”

És mondhat bárki bármit, ez taplóság a javából! Nézze már meg Vettel statisztikáit idén! És ez mellé nyugodt szívvel tegye hozzá a jóval több technikai problémát! Azért, na, ha nem vagyunk elfogultak így kellene mérlegelni! Összvissz a törökországi incidenst írom a számlájára, meg talán a Ringen történteket (de csak a szabály szempontjából)És ez mellett voltak neki kerék problémái, fék problémái, amik miatt dobhatta a pontokat! Míg a csapattársnak? Én nem nagyon emlékszem, hogy gondjai lettek volna! Ami történt mind magának köszönhette! Na szóval erről ennyit!

2010. November 07, 23:11
Válasz #43

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
És mondjuk arra nem gondoltál, hogy önszántából elengedi? :)

Hát érdekes lenne, ha önszántából az utolsó körben elengedné Webber-t. És Vettel nyilatkozata se arra enged következtetni, hogy nagyon akar majd segíteni Webber-nek, hiszen nagyon szertné, ha Alonso motorja füstöljön el. :) Így nem lenne gond az elengedéssel, de majd választ kapunk ezekre a kérdésekre jövő vasárnap. 

2010. November 07, 22:01
Válasz #42

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hát ha elengedi, akkor mégse lesz szent csapat, mert mégis csapautasítással nyert, nem? Biztos hogy ez lesz, mert Vettel tavaly is jól ment azon a pályán. :)

És mondjuk arra nem gondoltál, hogy önszántából elengedi? :)

2010. November 07, 20:58
Válasz #41

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Ha az utolsó körig az lesz a sorrend, hogy Vettel-Webber-Alonso az élen, akkor igen. Egyébiránt minek engedje el, ha Alonso pl. a 4. helyen fut csak célba? :) Webber is kicsit átment most a szezon végefele abba a tipikus Alonso-s nyávogok, mert nem engednek el. c játékba ahelyett, hogy a jobb oldali pedált taposná...

Hát ha elengedi, akkor mégse lesz szent csapat, mert mégis csapautasítással nyert, nem? Biztos hogy ez lesz, mert Vettel tavaly is jól ment azon a pályán. :)

2010. November 07, 20:38
Válasz #40

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Elég kevés esélye van Alonso-nak. Jövő héten is RB főlény lesz, aminek én nem örülök, de tavalyi évből kiindulva Alonso max 3. helyre elegendő. A kérdés az, hogy Vettel elengedi-e Webber-t?

Ha az utolsó körig az lesz a sorrend, hogy Vettel-Webber-Alonso az élen, akkor igen. Egyébiránt minek engedje el, ha Alonso pl. a 4. helyen fut csak célba? :) Webber is kicsit átment most a szezon végefele abba a tipikus Alonso-s nyávogok, mert nem engednek el. c játékba ahelyett, hogy a jobb oldali pedált taposná...

2010. November 07, 19:54
Válasz #39

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
:) Örülök h nem szóltak Vettelre, lehet ez lesz a vesztük! De én bízom még, hátha ő lesz a nevető harmadik! Mint Kimi 3 éve :)
Ha mégsem, akkor meg inkább Alonso legyen a VB jövő héten mint a büdös bunkó! :)

Elég kevés esélye van Alonso-nak. Jövő héten is RB főlény lesz, aminek én nem örülök, de tavalyi évből kiindulva Alonso max 3. helyre elegendő. A kérdés az, hogy Vettel elengedi-e Webber-t?

2010. November 07, 19:51
Válasz #38

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Legalább emelt fővel és tisztán fogják elveszteni a VB címet, nem úgy, mint ahogy a Ferrari/McLaren szokott VB-t nyerni.

Majd 1év múlva, amikor nem Webber lesz, akkor kiváncsi leszek. :)

2010. November 07, 19:42
Válasz #37

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Legalább emelt fővel és tisztán fogják elveszteni a VB címet, nem úgy, mint ahogy a Ferrari/McLaren szokott VB-t nyerni.

A konstruktőrit behúzták! :) A csapat együttműködött! Szóval erre senki nem szólhat semmit! Az meg hogy ők nem jelölgetnek ki első számút ("ahogy persze a McLaren sem soha") az is azt mutatja, hogy tisztán játszanak! Bevallom a hülye Gyuláék szövegelése miatt kicsit aggódtam h Vettere szólnak, de jó döntés volt ez így! :)

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek