Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Kimi Raikkönen nikotinnal is lazít  (Megtekintve 3577 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. November 11, 19:46
Válasz #14

Replica

• Felipe Massa
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Aha, csak Massa önként távozik a Ferrari-tól.
Mikor mondta neked? :)

2009. November 11, 19:41
Válasz #13

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
ő is ivott és dohányzott.

Jól van...el ne temessük már Kimit!
Nikotinfüggő és kész!Nagy tragédia!
De legalább jövő karácsonyig lovagoljunk ezen a témán is....

2009. November 11, 19:36
Válasz #12

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Nem én írom a cikkekeket, csak megosztom veletek. Az éppen annyira lehet Alonso utolsó éve a Ferrarinál, mint amennyira Massáé. Ne felejtsük el, hogy a mekitől is gyorsan távozott.

Aha, csak Massa önként távozik a Ferrari-tól.

2009. November 11, 19:35
Válasz #11

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Szerintem már unalmas, hogy Replica te mindenből ügyet csinálsz,d e ha Massáról van szó,a kkor rögtön terelsz, vagy gyorsan lezárod, de is átérsz Kimi-re, hogy ő így meg úgy...

Nemhogy Massával foglalkoznál, akinek jövőre az utolsó éve lesz a Ferrari-nál.
Nem én írom a cikkekeket, csak megosztom veletek. Az éppen annyira lehet Alonso utolsó éve a Ferrarinál, mint amennyira Massáé. Ne felejtsük el, hogy a mekitől is gyorsan távozott.
: 2009. november 11. - 19:34:33
Az hogy a cikk mit ír az egy dolog!Én csak azért hiszem el mert láttam!
Az nem biztos h a dohányzás miatt kap valaki infarktust!ő sokkal brutálisabb élett élt mint Kimi!
ő is ivott és dohányzott.

2009. November 11, 19:23
Válasz #10

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Szerintem már unalmas, hogy Replica te mindenből ügyet csinálsz,d e ha Massáról van szó,a kkor rögtön terelsz, vagy gyorsan lezárod, de is átérsz Kimi-re, hogy ő így meg úgy...

Nemhogy Massával foglalkoznál, akinek jövőre az utolsó éve lesz a Ferrari-nál.

2009. November 11, 19:21
Válasz #9

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Van. A cikk is írja. ;)
: 2009. november 11. - 15:49:34
El is vitte egy szívroham, elég fiatalon.
: 2009. november 11. - 15:50:52
Ebben egyetértünk!

Az hogy a cikk mit ír az egy dolog!Én csak azért hiszem el mert láttam!
Az nem biztos h a dohányzás miatt kap valaki infarktust!ő sokkal brutálisabb élett élt mint Kimi!

2009. November 11, 15:52
Válasz #8

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Van róla fénykép vagy valami videó, mert akkor hiszem el.  ;)
Van. A cikk is írja. ;)
: 2009. november 11. - 15:49:34

James Hunt is pöfékelt, még a díjjátadón is, ha ahhoz volt kedve!
El is vitte egy szívroham, elég fiatalon.
: 2009. november 11. - 15:50:52
Nálam ez minden nap felmerül, mikor látok tiniket cigizni, és a legtöbbjük csak azért cigizek hogy menő legyen. Hiába rájöttem már én gondolkodok hülyén.
Ebben egyetértünk!

2009. November 11, 15:40
Válasz #7

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Tina, igen tudom vagyis elhiszem mert már régebben is hallottam róla. Csak gondoltam Replica valahonnan szerez valami kis vidit, vagy fényképet, gondoltam adok neki kis feladatot, úgy is szeret Kimiről keresgélni ilyen dolgokat.
Én sajnálom hogy ezt csinálja Kimi, mert emlékszem mikor mondta mennyire utálja a cigit, és soha nem gondoltam volna hogy ő fog majd. Tavaly valami történt, mert ő nem lök fel csak úgy egy fotóst, oké rálépett a cuccára, de a régi Kimi nem csinálta volna ezt, az is biztos. Sajnálom, ha már ehhez kellett neki nyúlnia, hogy nyugodt legyen, vagy nem tudom miért. Én amúgy ezt nem is tudom megérteni, miért kell dohányozni. Nálam ez minden nap felmerül, mikor látok tiniket cigizni, és a legtöbbjük csak azért cigizek hogy menő legyen. Hiába rájöttem már én gondolkodok hülyén.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. November 11, 15:21
Válasz #6

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mclaren-Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Lewis Hamilton
Hagy cigizzen ha jó neki...a saját szervezetét teszi tönkre nem az enyémet...ha neki ettől jobb... :)

2009. November 11, 15:17
Válasz #5

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Van róla fénykép vagy valami videó, mert akkor hiszem el.  ;) Amúgy nem értem minek neki, ha nyugtató hatása van, mikor ő nem arról híres hogy hamar felkapja a vizet?! De amint már én egyszer elmondtam tavaly is és még mostanság is, hogy a 2008-ban történt valami vele, mert nem a régi volt. Hát hogy mi történt azt bizony nem fogjuk megtudni. Hát ha őt megnyugtatja, akkor használja, azt csinál amit akar.

Van róla, én már láttam!
De nem hatódtam meg rajta!Bulikban is előfordult h cigivel fotózták le!Most nagy kaland!
Én magamról is azt mondom, h senki ne foglalkozzon az én egészségemmel e-téren, amíg nekem jól esik, addíg úgyis dohányzom!Most h sportoló vagy nem!ő is ember, ahogy én is!
Ugyanolyan ember mint mi vagyunk!Hány meg hény sportolóról nem is tudjuk milyen szereket használnak!Ugyanmár...
James Hunt is pöfékelt, még a díjjátadón is, ha ahhoz volt kedve!Nem Kimi az első, meg nem is az utolsó!
Bírom h mindíg az kiabál akinek a háza ég....
Tőlem csinálja, nekem nem fáj  :) Am is tudom milyen a nikotinfüggőség!Szal megértem!

2009. November 11, 15:09
Válasz #4

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Te nem sportolsz. Kimi élsportoló, és dohányzik, iszik.

2009. November 11, 15:09
Válasz #3

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Van róla fénykép vagy valami videó, mert akkor hiszem el.  ;) Amúgy nem értem minek neki, ha nyugtató hatása van, mikor ő nem arról híres hogy hamar felkapja a vizet?! De amint már én egyszer elmondtam tavaly is és még mostanság is, hogy a 2008-ban történt valami vele, mert nem a régi volt. Hát hogy mi történt azt bizony nem fogjuk megtudni. Hát ha őt megnyugtatja, akkor használja, azt csinál amit akar.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. November 11, 15:06
Válasz #2

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Tragédia! :D
Én meg nyiltan dohányzom....És?
Ezt minden dohányos tudja jól h káros, és semmi jó nincsen benne, mégsem szokunk le!

2009. November 11, 14:53
Válasz #1

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Kis kerek dobozban tartja az alkoholos dohányterméket, a snüst, viszi ralizni és a Forma-1-es futamokra is.

Nyilvánosan csak a nyári Finn Ralin fényképezték le vele, de F1-es fotókon is jól kivehető a nadrágzsebében. Magyarországon a dohányzás – már ha lehet annak nevezni – e formája kevésbé ismeret, bár a hatása hasonló lehet egy ital mellé szívott cigarettáéhoz.

"A snüs dohány, víz, só, aroma keveréke, alkoholt csak a gyártásnál tartalmaz, a végtermékben már nincs. Elég nehéz leszokni róla" - tudtuk meg a témában tapasztaltabb kommentelőinktől. (Köszönjük!)

A Wikipedia azt írja: "Ez a módszer nem annyira káros, mint a cigarettázás, de nem mondható ártalmatlannak sem. A snüsszöléstől szájrák alakulhat ki, bár a svédek már kivonták belőle a rákkeltő anyagokat. Gyakran papírzsebkendőbe rakják, illetve kaphatók teafilterhez hasonló, apró filteres változatok is, így kisebb a szájrák kialakulásának a lehetősége.”

Skandiáviában elterjedt és népszerű, állítólag minden harmadik férfi használja. Nyugtató hatása Raikkönenen is jól megfigyelhető, bár ő alapból sem az a forró vérű típus.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek