Üdvözöllek a fórumon! Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Tina, jó tudni hogy a Kimis pajtásod vagyok.... Replica, te meg egészen szépen elsuhantál a szekírozásodról szóló mondataim mellet....
Talán azért, mert Massa csak a Hungaroringig vett rész a játékban, nem?
Miért nem az egész évet kell figyelembe venni?
Pont azért csak a Hungaroringig kell számolni. 22-10 Massának.: 2009. november 05. - 15:42:00Mivel kimis pajtásod felhozta, én replikáztam rá.
Ezért kérdem, hogy az úgy reális-e? Mert addig, amíg versenyben voltak, az reális összehasonlítási alap.
Én nem hasonlítottam Kimi évét Massa fél évéhez!Ezt hol olvastad már megint? Már megint kevered a dolgokat Gyermekem!
Jah szóval az a reális, ha Kimi egéész évét hasonlítjuk Massa fél évhez? Vagy az, hogy mindketőtt addig, amíg versenyeben voltak? Ez utóbbi a reális, egyértelmű.
De ilyen nincse Replica, értsd már meg!Akkor ennyi erővel Button se vb!Mindíg mindenben egy teljes egészet nézünk!Hülyeség ez a viszonyítgatási alapod!Majd jövőre, ha teljes szezont teljesítenek mind ketten, akkor lesz összehasonlítási alap!
Massa sérült volt 2009-ben.Ezért nem érdemes össze hasonlítani a két pilótát. Massa hány futamot nyert idén és Kimi menyit???
Hát nem gondoltam volna, h te még mindíg itt tartasz
Természetesen Raikkönen kapott ki Massától. 2008-2009-ben, azaz 2-1 Massának.