Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Rosberg a McLaren, vagy a Brawn pilótája lesz  (Megtekintve 919 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Október 16, 14:42
Válasz #2

Replica

• Felipe Massa
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Ha van egy kis esze a McLarennek, akkor őt választja, és nem Raikkönent! Sokkal több van benne, és hosszú távon is jobb befektetés. Hamiltont is jobban kijönne vele, hiszen gyerekkori versenyzőtársa.

2009. Október 16, 14:29
Válasz #1

Cole

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
A Williams-Toyota német versenyzője rendkívül biztos a dolgában.

Nico Rosberg 2006 óta tagja a száguldó cirkusz mezőnyének. Pályafutását a Williams istálló színeiben kezdte, és azóta is ott versenyzik.

A német szerződése az év végén lejár, de Nico nem hosszabbít, egy top-csapatot keres magának.

Ez a McLaren-Mercedes, vagy a szintén a Mercedes-Benz támogatását élvező Brawn GP lesz.

Egyelőre nem tudni pontosat, hogy a kettő közül melyik is szerződteti 2010-re Rosberg-et, ám senki nem lepődne meg azon, ha Ross Brawn istállója adna ülést a németnek.

Nico Rosberg: Ez egy fontos esztendő volt a számomra, mert a Williams csapattal kötött szerződésem a szezon végén lejár. Meg kellett mutatnom, mit tudok, hogy 2010-ben esélyem legyen egy jó pilótafülkére.

N.R: Természetesen mindig lesznek kétkedők, de azt hiszem idén valamelyest jó javult a rólam kialakult kép az emberekben. De nyilvánvaló, hogy szükség van egy győztes autóra, hogy teljes legyen a kép.

N.R: A Williams olyan számomra, mint egy második család. Együtt nőttem fel a csapattal, minden itt kezdődött a számomra. Mindig jó kapcsolat volt köztem, Sir Frank Williams, és Patrick Head között. Mindig az én javamat akarták, és sokat tettek értem.

N.R: Az, hogy jövőre a McLaren, vagy a Brawn versenyzője leszek, az most mindegy, nem akarok róla beszélni.

N.R: Jövőre ismét két csapat lesz, ami harcban lesz a világbajnoki címért, és a kettő közül az egyiknél fogok vezetni.

F1-live.hu
: 2009. október 16. - 14:29:21
Érdekes lesz, ha ő megy a Mclarenhez és nem Kimi.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek