Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: HIVATALOS: Alonso aláírt a Ferrarihoz....  (Megtekintve 117316 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. November 03, 13:49
Válasz #409

Replica

• Felipe Massa
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Most csak próbálj meg magadból kiindulni, ha te árulsz valamit, tök mindegy mit!
Többet kell kérned, amiből ugymond alkudni lehet, hogy még így is megérje neked azzal foglalkozni!
Kimi magát "árulja"!Ezzel keresi a kenyerét!
Remélem érted mit akartam ezzel mondani!
Csak 1 példa, de sztem tök logikus! :)
Aha, tök llogikus, hogy válsághelyzetben irreális követelései vannak. :) legjobb autó, legtöbb pénz és év közben még buli és ralli.  ;D
: 2009. november 03. - 13:44:55
Hadd ne keresgéljek és hadd ne írjam le Massa nyilatkozatait, engem nem érdekel hogy bebizonyítsam neked, szóval errőla  témáró ennyit!

A másik ez a baleset hogy meg ne sérüljenek, emlékszünk Montoyára?? Teniszezett, bumm, megsérült. Alonso rendszeresen focizik, és emlékszünk Schumi is focizott ráaádsulk futam előtt, jótékonysági focit.
Ha nem tudod bizonyítani az állításodat, akkor maradjunk annyiban, hogy feltételezed, hogy massa ezt mondta. :)

Montoya nem tenisz közben sérült meg, hanem motorbalesete volt. A teniszt csak kitalálta, mert azt nem tiltják a McLarennél. Persze lebukott, és el is vágta magát Dennisnél.
A foci sincs tiltva, ott kicsi az esély arra, hogy megsérül, hszen barátságos mérkőzések, és vigyáznak egymásra. Tényleg azt akarod mondani, hogy a rali ugyanilyen biztosnágos? Elárulom, hogy az utóbbi években több halálos eset volt a ralliban, mint a Forma-1 ben hajdanán!

2009. November 03, 13:41
Válasz #408

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Jah, hajlanadó engedni az irreális, soha meg nem kapott követeléséből. ;D
Most csak próbálj meg magadból kiindulni, ha te árulsz valamit, tök mindegy mit!
Többet kell kérned, amiből ugymond alkudni lehet, hogy még így is megérje neked azzal foglalkozni!
Kimi magát "árulja"!Ezzel keresi a kenyerét!
Remélem érted mit akartam ezzel mondani!
Csak 1 példa, de sztem tök logikus! :)

2009. November 03, 13:32
Válasz #407

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
No, mesélj. Miről maradtam el?
: 2009. november 03. - 13:09:58

Duma. Semmi köze a ralinak a Forma-1-hez. Viszont Kimi eddig is bukott, és lehet, hogy legközelebb nem ússza meg sérülés nélkül. Azt nem kell mondanom, hogy egy Forma 1-es csapatnak mennyit ér, ha sérült a versenyző. Főleg egy Mclarennek, akik eddig sem engedték.
: 2009. november 03. - 13:13:19

Hadd ne keresgéljek és hadd ne írjam le Massa nyilatkozatait, engem nem érdekel hogy bebizonyítsam neked, szóval errőla  témáró ennyit!

A másik ez a baleset hogy meg ne sérüljenek, emlékszünk Montoyára?? Teniszezett, bumm, megsérült. Alonso rendszeresen focizik, és emlékszünk Schumi is focizott ráaádsulk futam előtt, jótékonysági focit. Nekem ezt ne meséld be ezt a megsérülés dolgot, ennyi erővel Kimi kutyát sem sétáltathat, mert véletlenül elesik és eltörik a lába, vagy nem edzhetnek a fiúk mert a lábukra esik a súlyzó, vagy biciklizés közben elütik őket az autó, min szegény webbert, Ezért replica ezt a kommentedet felesleges volt leírni. még jó hogy nem valami védőburokba csomagolja őket a mclaren, ja és a Ferrarinál a januári síelés, és a havon való autózgatás???? Szerintem ennyi a sok példából de ha akarod még írhatók!

És a pénz dolog én ezen csak nevetek mert ez rohadt szánalmas ahogyan ezen vitáztatok, ne haragudj, de ez amin rohadt felesleges beszélni!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. November 03, 13:14
Válasz #406

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Ezt Massa csinálta is Kimivel, csak nem talált partnerre, ezért rájött értelme nincs csak magát égeti.

No, mesélj. Miről maradtam el?
: 2009. november 03. - 13:09:58
Mondom nem is értem mit szarakodnak annyit már Whitmarsék, Kimi is elmondta hogy hasznára válik a rali, és amit én is mondtam hogy szemmel láthatóan jobban ment Kimi a rali után.
Duma. Semmi köze a ralinak a Forma-1-hez. Viszont Kimi eddig is bukott, és lehet, hogy legközelebb nem ússza meg sérülés nélkül. Azt nem kell mondanom, hogy egy Forma 1-es csapatnak mennyit ér, ha sérült a versenyző. Főleg egy Mclarennek, akik eddig sem engedték.
: 2009. november 03. - 13:13:19
Hát kb az én gondolatam is ezek!Kb mintah a fogukat húznák!
Kimi hajlandó engedni a fizetésből is csak rallyzhasson, nem tudom felfogni, miért kell ebbe belekötni!

2009. November 03, 13:02
Válasz #405

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Én optimista vagyok, csak van egy dolog ami miatt aggaszt a mclarenes szerződés dolog. És nem a pénzről van szó, hanem hogy ő ralizni szeretne. Mondom nem is értem mit szarakodnak annyit már Whitmarsék, Kimi is elmondta hogy hasznára válik a rali, és amit én is mondtam hogy szemmel láthatóan jobban ment Kimi a rali után. Ugye most Heidfeld és Kimi között vacillálnak. Hát a két pilóta között van különbség rendesen . Én nem akarom bántani Heidfeldet mert jó pilóta, gyors, meg minden. Teljesen megérdemelné a mclaren ülést, de mégis, csak Kimi nem?? És ezért sem értem Whitmars nyáladzását Kimi felé, még anno. Akkor ha ennyire meg volt elégedve vele, meg minden akkor mit vacillál?
Most komolyan ha december végén jelentik be én azt már nem bírom ki.

Hát kb az én gondolatam is ezek!Kb mintah a fogukat húznák!
Kimi hajlandó engedni a fizetésből is csak rallyzhasson, nem tudom felfogni, miért kell ebbe belekötni!Olyan vas fegyelem van a  mclarennél mint Auschwitz-ben!
Marhára bosszant engem is!Igaz sokszor viccet csinálok a dologból, de attól függetlenül már nekem is elegem van!
Decemberig?Jézus!Ne is mond...addígra tuti helyem lesz a diliházba! :)

2009. November 03, 12:54
Válasz #404

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Én optimista vagyok, csak van egy dolog ami miatt aggaszt a mclarenes szerződés dolog. És nem a pénzről van szó, hanem hogy ő ralizni szeretne. Mondom nem is értem mit szarakodnak annyit már Whitmarsék, Kimi is elmondta hogy hasznára válik a rali, és amit én is mondtam hogy szemmel láthatóan jobban ment Kimi a rali után. Ugye most Heidfeld és Kimi között vacillálnak. Hát a két pilóta között van különbség rendesen . Én nem akarom bántani Heidfeldet mert jó pilóta, gyors, meg minden. Teljesen megérdemelné a mclaren ülést, de mégis, csak Kimi nem?? És ezért sem értem Whitmars nyáladzását Kimi felé, még anno. Akkor ha ennyire meg volt elégedve vele, meg minden akkor mit vacillál?
Most komolyan ha december végén jelentik be én azt már nem bírom ki.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. November 03, 12:41
Válasz #403

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Még mindig alig hiszem el, hogy Kimi helyén Alo lesz, még mindig fáj. Főleg nehéz lesz megemészteni ha elmegy Kimi az f1-ből.

Hát én sajnos elhiszem már...szépen lassan beletörődtem! :no_1:
De a békát nem nyelem le a Ferrarinak, míg élek!Ezt már örök érvágás marad!

Márti :) Nem megy el.... legyél optimista! :1:

2009. November 03, 12:36
Válasz #402

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Alonsot ismerve lesznek még ilyenek, ő nem olyan mint Kimi. Ezért is nem értettem miért jobb massa apucinak Alo? De hajrá fiúk, két makacs ember akik fognak nyilatkozni rendesen,egy kicsit beszólni a másiknak, stb. Ezt Massa csinálta is Kimivel, csak nem talált partnerre, ezért rájött értelme nincs csak magát égeti.
Még mindig alig hiszem el, hogy Kimi helyén Alo lesz, még mindig fáj. Főleg nehéz lesz megemészteni ha elmegy Kimi az f1-ből.

2009. November 03, 11:57
Válasz #401

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Massa, Massa mi lesz véled kicsi Massa! Azt hiszem Massa apuci is bánhatja majd miket nyilatkozott! Gondok lesznek de nagyon!

Most egy kicsit Alo törlesztett, nyilatkozatok terén azthiszem!
 :)

2009. November 03, 11:56
Válasz #400

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Massa, Massa mi lesz véled kicsi Massa! Azt hiszem Massa apuci is bánhatja majd miket nyilatkozott! Gondok lesznek de nagyon!

2009. November 03, 10:30
Válasz #399

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Kedves Tina87 pont az ilyen beszólásokért:(De ti azé Éljétek ki magatokat Replicával)Van az hogy vissza írok kicsit gondolkozz el rajta. Ha normálisan válaszolnál.....Azt meg kikérem magamnak hogy utálom Kimit. Volt egy véleményem leírta....Ebben negatív szerepet kapott Kimi te meg......ENNYi

Mivel nem engeded h privátban beszéljük meg!
Sajnálom itt nem fogom!Nagyon nem ide tartozik a téma!Ne is várd, h ilyenekre ide reagálni fogok!
Hát most nagyot csalódtam!
: 2009. október 26. - 08:29:07
Alonso nem elégszik meg a második hellyel

Fernando Alonso-nak határozott céljai vannak a Ferrarival. A spanyol eltökélt és izgatott.

A kétszeres spanyol világbajnok elbúcsúzott a Renault-tól, és hamarosan hivatalosan is csatlakozhat új munkaadójához, a Ferrarihoz.

Alonso nagyon éhes a sikerre, mivel 2007 óta nem lehetett harcban a világbajnoki címért. Legutóbb 2006-ban ünnepelhetett, szerzett bajnoki trófeát.

Talán senki nem lepődik meg azon, hogy Fernando célja az első hely jövőre.

„A céljaim egyértelműek. Nem azért szerződtem a Ferrarihoz, hogy második legyek. A győzelem a cél, és hogy a legendás istálló újra a csúcson legyen. Azt hiszem jók az esélyéjeink, mivel a szabályok immáron világosak.” – mondta Fernando Alonso Abu Dhabi-t elhagyván.

„Keményen fogom nyomni, és mindent meg fogok tenni. Alig várom, hogy újra autóba ülhessek, és feltérképezzem az új munkaeszközömet.” – tette hozzá a spanyol.

2009. Október 25, 23:34
Válasz #398

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Figyu..haggyál már békén!Mit kell kötöszködni?Ki bántott téged?Kb olyan ellenségesen viselkedsz,mintha bántottalak volna!Vagy Alonsot!
Irjad le a véleményed, abszolút nem érdekel!
De ez már nem is tartozik Alonsohoz meg a Ferraris szeződéséhez, uh privátban tedd!
Már nagyon kezd elegem lenni, ebből az utálom a kedvenced, és majd én megmondom a tutit, minden hsz-hoz stílust!Ez nem az a fórum!
És elnézést kérek mindenkitől!
Off-nak vége!
Kedves Tina87 pont az ilyen beszólásokért:(De ti azé Éljétek ki magatokat Replicával)Van az hogy vissza írok kicsit gondolkozz el rajta. Ha normálisan válaszolnál.....Azt meg kikérem magamnak hogy utálom Kimit. Volt egy véleményem leírta....Ebben negatív szerepet kapott Kimi te meg......ENNYi
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2009. Október 25, 18:20
Válasz #397

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hát igen mit várjak a Kimisektől .Ha a kis kedvencükről negatívat írnak akkor rögtön az újságírók a hibások .Persze Replicával az élen gonoszak leszzük ha leírjuk a véleményüket.
Figyu..haggyál már békén!Mit kell kötöszködni?Ki bántott téged?Kb olyan ellenségesen viselkedsz,mintha bántottalak volna!Vagy Alonsot!
Irjad le a véleményed, abszolút nem érdekel!
De ez már nem is tartozik Alonsohoz meg a Ferraris szeződéséhez, uh privátban tedd!
Már nagyon kezd elegem lenni, ebből az utálom a kedvenced, és majd én megmondom a tutit, minden hsz-hoz stílust!Ez nem az a fórum!
És elnézést kérek mindenkitől!
Off-nak vége!

2009. Október 25, 14:27
Válasz #396

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Engem már nem érdekel ez a téma!Baromi uncsi, mellesleg kavarják a trutyit az újságok!
Uh bocs, de Én nem vitázom ezen, tök felesleges!
De ti azé Éljétek ki magatokat Replicával! :wave:
Hát igen mit várjak a Kimisektől .Ha a kis kedvencükről negatívat írnak akkor rögtön az újságírók a hibások .Persze Replicával az élen gonoszak leszzük ha leírjuk a véleményüket.
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2009. Október 24, 23:29
Válasz #395

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mclaren-Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Lewis Hamilton
Amúgy mellesleg név lett említve kiről beszél? nem akkor ennyit erről!
De én is csatlakozom Tinához!
És aztán meg ha tényleg Kimiről van szó, akkor sem tudunk mit csinálni, ez van, nem tud érdekelni, mert elmondtam, hogy nem érdekel ki mennyit kér, kap. Meg amúgy is a sajtó állandóan Kimin csámcsog, és negatívan állítják be. Szerintem már megint hülyítik a népet, és ez már annyira unalmas, ezért is felesleges erről vitázni, mert nincs min, de ha ti akartok akkor majd ketten vagy aki még csatlakozik hozzátok!
Aztán lehet hogy rég alá van írva  a mercis szerződés! Ez is elképzelhető.
Várjuk ki, úgy is pár nap múlva kiderül mi az igazság, na akkor már lehet beszélgetni, erről!

Ezen mostmár tényleg kár gondolkodni...majd kiderül...nem hinném,hogy Kimi csak a pénz miatt nem menne a Mclarenhez....
Húzzák az agyunkat,hogy minnél tovább idegeskedjünk...

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek