Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Hivatalos: Kimi Räikkönen aláírt a Citroenhez  (Megtekintve 245678 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Október 22, 16:08
Válasz #716

Marti

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Te nem érted! Nem tudom honnan tudod, biztosan hogy a pénz érdekli? Esetleg személyesen elmondta neked? Hidd el a mercihez fog menni, ha marad az f1-ben. Szerintem csak altatás ez a toyota ügy. Meg a sajtó is benne van rendesen!
Befejeztem, mert értelme nincsen erről beszélgetni!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Október 22, 15:53
Válasz #715

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Értsd már meg, hogy a Mclaren nem fog sztárgázsit adni neki, elég nekik Hamilton fizetése. Na, ha nem a pénzre menne, akkor beérné kevesebbel, és a Mclarenhez szerződne.
Ebből is látszik, hogy a pénzre hajt.

2009. Október 22, 15:40
Válasz #714

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Replica ha te így gondolod hogy Kiminek a pénz a fontos, hát akkor gratulálok! Kimi bízik a menedzserébe, van miért, nem tudom, hogy esetleg tudod, hogy Kimi miért is kapott esélyt a Saubernél? Mert Robertson addig nem hagyta őket békén még Kimit le nem szerződtették. Persze a többit már Kimi bizonyította ,hogy igen érdemes volt őt leszerződtetni és hogy mekkora tehetség is, ezért is a merci őt akarta nem Heidfeldet.
Most komolyan Heidfeldet akarnák jobban mint Kimit? Hát ez vicces. Mondom Nick-kel nincs bajom, mert tud  a srác, csak hát van különbség a két srác között!
Ez az egész toyotás herce-hurca csak megint pr fogás, meg a sajtó fújja fel. Kimi nem fog a Toyotához menni. Vagy a merci vagy a rali, ennyi! És miért ne kérhetne ennyi pénzt? Nézz körül máshol is és akkor megérted!
Ja és már megint jössz ezzel a hogy 2001-ben jobb volt Heidfeld! Ez hihetetlen, nálad mindenki jobb Kiminél, ez valami fóbia??

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Október 22, 15:08
Válasz #713

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Mivel a menedzser intéz minden hivatalos ügyét, ő tárgyal, ezért ondolom Kimi rá hagyatkozik!
Ez csak neked világos így...mert ugyanis nem ül esélytelen autóba!
Persze, és korántsem együtt tárgyalják meg, hogy mi legyen az az összeg. :)
Ennyire egyik pilóta sem hagyatkozik a menedzserére főleg úgy, hogy kijelenti, neki a legjobb autó kell. Namármost, ha a legjobb autó és a legtöbb pénz nincs meg, akkor csak közbeszólna, hogy hé, öreg, inkább kevesebb pénz de jobb autó. A Mclaren Nick Heidfelddel is tárgyal-aki 2001-ben megverte Raikkönenet!-és sokkal olcsóbb lenne, ráaádsul kiváló tesztelő!

2009. Október 22, 13:20
Válasz #712

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Ti komolyan gondoljátok, hogy ez csak a menedzser követelése? ;D
Nekem egyre jobban világos, hogy azért akar nagy lóvét szakítani, mert ha mégsem lesz nyerő az autó, akkor legalább keressen egy kis pénzt.

Mivel a menedzser intéz minden hivatalos ügyét, ő tárgyal, ezért ondolom Kimi rá hagyatkozik!
Ez csak neked világos így...mert ugyanis nem ül esélytelen autóba!

2009. Október 22, 11:53
Válasz #711

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Szted mi tudjuk?Mi is csak találgatunk!
Kérdezd meg a menedzserét, hátha elmondja neked! :D
De akkor ozd meg velünk is légyszi!
: 2009. október 22. - 10:07:16
Na tessék, asszem világos!

Räikkönen menedzsere nem enged, nagy summát akar

A legfrissebb hírek szerint 2007 világbajnokának menedzsere, Steve Robertson nem hajlandó „kispályás” összeget elfogadni.

A legnagyobb témát a sajtóban természetesen Kimi Räikkönen szolgáltatja a Formula-1-ben. A finnek az év végén el kell hagynia a Ferrarit, mivel Fernando Alonso egy esztendővel a tervezettnél előbb érkezik, és lesz 2010-ben Felipe Massa csapattársa.

Räikkönen pillanatnyilag szabadúszó a piacon. Nem tudni, hogy pontosan mi is zajlik a háttérben, de azért mindenkinek megvannak a maga információ is.

A Toyota mutat talán a legnagyobb érdeklődést a „Jégember” iránt. A japán istálló és Kimi menedzsere is megerősítette, tárgyalnak, ám a fizetésről továbbra sem sikerült megállapodniuk.

Steve Robertson hasonlóan magas összeget szeretne pártfogoltjának, mint ami a Ferrarinál kapott. Mivel Räikkönen-nel szerződést bontottak a maranello-iak, a finn már meg is kapta a jövő évi gázsiját, 49 millió dollárt.

Ehhez jönne még egy hasonló összeg a Toyotától. Robertson nem enged, ezért a Toyotának mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha valóban le akarja szerződtetni 2007 világbajnokát.
Ti komolyan gondoljátok, hogy ez csak a menedzser követelése? ;D
Nekem egyre jobban világos, hogy azért akar nagy lóvét szakítani, mert ha mégsem lesz nyerő az autó, akkor legalább keressen egy kis pénzt.

2009. Október 22, 10:18
Válasz #710

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Ha nem a pénzre hajt, akkor mire fel ez az irreális pénzkövetelés?

Szted mi tudjuk?Mi is csak találgatunk!
Kérdezd meg a menedzserét, hátha elmondja neked! :D
De akkor ozd meg velünk is légyszi!
: 2009. október 22. - 10:07:16
Na tessék, asszem világos!

Räikkönen menedzsere nem enged, nagy summát akar

A legfrissebb hírek szerint 2007 világbajnokának menedzsere, Steve Robertson nem hajlandó „kispályás” összeget elfogadni.

A legnagyobb témát a sajtóban természetesen Kimi Räikkönen szolgáltatja a Formula-1-ben. A finnek az év végén el kell hagynia a Ferrarit, mivel Fernando Alonso egy esztendővel a tervezettnél előbb érkezik, és lesz 2010-ben Felipe Massa csapattársa.

Räikkönen pillanatnyilag szabadúszó a piacon. Nem tudni, hogy pontosan mi is zajlik a háttérben, de azért mindenkinek megvannak a maga információ is.

A Toyota mutat talán a legnagyobb érdeklődést a „Jégember” iránt. A japán istálló és Kimi menedzsere is megerősítette, tárgyalnak, ám a fizetésről továbbra sem sikerült megállapodniuk.

Steve Robertson hasonlóan magas összeget szeretne pártfogoltjának, mint ami a Ferrarinál kapott. Mivel Räikkönen-nel szerződést bontottak a maranello-iak, a finn már meg is kapta a jövő évi gázsiját, 49 millió dollárt.

Ehhez jönne még egy hasonló összeg a Toyotától. Robertson nem enged, ezért a Toyotának mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha valóban le akarja szerződtetni 2007 világbajnokát.

2009. Október 22, 00:18
Válasz #709

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Bárki bármit mond, Kimit nem a pénz érdekli. Szerintem egyszerűen le akarják rázni a Toyotát. Egyértelmű, hogy a McLarenre várnak.

A pilótaparádén is például Hamiltonnal diskurált, akivel sosem szokott.
Ha nem a pénzre hajt, akkor mire fel ez az irreális pénzkövetelés?

2009. Október 21, 23:44
Válasz #708

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Bárki bármit mond, Kimit nem a pénz érdekli. Szerintem egyszerűen le akarják rázni a Toyotát. Egyértelmű, hogy a McLarenre várnak.

Csak aztán rá ne fázzon a várakozásra. Nem biztos hogy a Mclaren akarja Kimit. Heidfel is szeretne Mclarenes lenni .Ha pedig le akarná rázni a Toyotát akkor mért nem utasítja vissza egyszerűen.
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2009. Október 21, 22:10
Válasz #707

shedi

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
El kéne döntenie, hogy melyik a fontosabb, a jó autó vagy a sztárgázsi. A mekihez mehetne, de csak sztárgázsi nélkül. Ebből nekem az jön le, hogy neki a pénz fontosabb, mint az autó, és be akarja biztosítani magát. tegyük fel, hogy jövöre nem szereplne jól, de akkor még mindig ott lenne a fizetés.

2009. Október 21, 21:43
Válasz #706

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése

Szerintem Kimi menedzsere akar ennyit, Kimi bízik a menedzserében, mert tudja, hogy a legjobbat akarja neki, Kimit szerintem nem nagyon érdekli a pénz, mivel van is neki rengeteg, nem hiszem hogy aki többet ad oda megy. És az hogy mire fel kapja? Replica most komolyan ezt kérdezed? Akkor én is kérdezek tőled valamit, C Ronaldo miért kap annyit? Feleslegesek ezeken agyalnunk, egyszer már elmondtam a sportolókról való gázsi dolgot,ezért hagyom is!

El kéne döntenie, hogy melyik a fontosabb, a jó autó vagy a sztárgázsi. A mekihez mehetne, de csak sztárgázsi nélkül. Ebből nekem az jön le, hogy neki a pénz fontosabb, mint az autó, és be akarja biztosítani magát. tegyük fel, hogy jövöre nem szereplne jól, de akkor még mindig ott lenne a fizetés.

2009. Október 21, 20:56
Válasz #705

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Én meg Raikkönen sztárgázsi követelését nem értem, főleg az elmúlt másfél év produkciója után! A legjobb autót akarja a legjobb fizetéssel. Mire fel? :)

Szerintem Kimi menedzsere akar ennyit, Kimi bízik a menedzserében, mert tudja, hogy a legjobbat akarja neki, Kimit szerintem nem nagyon érdekli a pénz, mivel van is neki rengeteg, nem hiszem hogy aki többet ad oda megy. És az hogy mire fel kapja? Replica most komolyan ezt kérdezed? Akkor én is kérdezek tőled valamit, C Ronaldo miért kap annyit? Feleslegesek ezeken agyalnunk, egyszer már elmondtam a sportolókról való gázsi dolgot,ezért hagyom is!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 21, 21:34 írta Márti »

2009. Október 21, 16:39
Válasz #704

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Én meg Raikkönen sztárgázsi követelését nem értem, főleg az elmúlt másfél év produkciója után! A legjobb autót akarja a legjobb fizetéssel. Mire fel? :)

Arra fel, ami te az életben nem fogsz megérteni!És elismerni, szal kár boncolgatni a témát!
Már sokszor tettük, semmi eredménnyel! :)
Nem  szeretem ismételni magam!Nameg a Te esetedben felesleges, mert szelektív látásod van!

2009. Október 21, 16:30
Válasz #703

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Mivel per pill pont a Toyotáról van szó, aki a legtöbb költségvetésből dolgozik, ezért nem nagyon értem a hisztijüket!
Fejleszésekre?Az lehet h eddíg arra költötték igen, de nem sok haszon jött ebből ennyi év alatt a malmukra!Néhány dobogó, ami édes kevés, és marad inkább a hátsó traktus...
Ami persze a jövőben változhat!

Egy menedzsernek a kapcsolattartás, és a vezetés a fő tevékenysége tudttommal, tehát a legjobbat keresi meg partnerének, ezért kapja a fizetését!
Nyilván h kapcsolatban állnak Kimivel, de Kimi nem az a garasos típus, én sztem itt rég nem a pénzről szól!Valami más van a háttérben!

2009. Október 21, 16:08
Válasz #702

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Vannak, akik jobban megérdemlik, ez tény. Viszont vannak, akik nem. A csapat is inkább a fejlesztésekr költi a pénzté, nem sztárgázsira. A Mclaren ezért sem fizet Raikkönennek.
: 2009. október 21. - 15:45:18
Ne legyetek már naivak, a menedzsere Kimi belegyezésével kér annyi pénzt, amennyit! Minden versenyzőnél így van, előtte megkérdezi a versenyzőt is, hogy mit szól hozzá.

Mivel per pill pont a Toyotáról van szó, aki a legtöbb költségvetésből dolgozik, ezért nem nagyon értem a hisztijüket!
Fejleszésekre?Az lehet h eddíg arra költötték igen, de nem sok haszon jött ebből ennyi év alatt a malmukra!Néhány dobogó, ami édes kevés, és marad inkább a hátsó traktus...
Ami persze a jövőben változhat!

Egy menedzsernek a kapcsolattartás, és a vezetés a fő tevékenysége tudttommal, tehát a legjobbat keresi meg partnerének, ezért kapja a fizetését!
Nyilván h kapcsolatban állnak Kimivel, de Kimi nem az a garasos típus, én sztem itt rég nem a pénzről szól!Valami más van a háttérben!

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek